ЦСКА - Краковия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Re: ЦСКА - Краковия

Мнениеот suni » 16 юли 2011 21:06

dreben23 написа:Според мен проблемите ще дойдат, ако някой от тези т. нар. резерви намери място сред титулярите! Ужасно слаби, липсва хъса, който го имат другите. Малко попрекалявате със суперлативите. Само живец и парагваеца ми направиха впечатление, другите все едно играят в махалата. Мораеш наистина е голяма загадка, но поне стреля откъдето му падне, което е добре. Някой път ще уцели. Зику е добър, но тромав и вижте какво става като загуби топката. Адемар опитва нещо, ама като че ли не му се отдават нещата. При един по-сериозен отбор, ще изглеждаме трагично с тея резерви. Може и да са се преуморили от въртене на педалите, кой знае! :) Ако не станат футболисти, поне ще въртят кръгчета около пистата на"армията". :lol:

Тези играчи които са на терена,не са играли 90 минутен мач от няколко месеца...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 21:07

Йовчев още ли е тук бееее :evil: :evil: :evil: За кво ги мълкнем такива да се чуди човек! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2011 21:08

Именно заради този факт трябва да играят по-нахъсано, все едно гледам манекенки, дефилиращи с капа! :) Впрочем линкът не работи вече!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

falcon

Мнениеот falcon » 16 юли 2011 21:10

dreben23 написа:Именно заради този факт трябва да играят по-нахъсано, все едно гледам манекенки, дефилиращи с капа! :) Впрочем линкът не работи вече!

При мен няма проблеми :?

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 16 юли 2011 21:11

Нещо не съм впечатлен. Краковия са пълна скръб! Защитата в тази формация е трагична! Зику ми напомня на Жардел от престоя му във Варна, Мораеш не е по - добър от Платини, само Живец ми харесва! Мисля, че трябва да се дава повече шанс на младите!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2011 21:13

Оправи се, споко! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

falcon

Мнениеот falcon » 16 юли 2011 21:14

Jorkorazporko написа:Нещо не съм впечатлен. Краковия са пълна скръб! Защитата в тази формация е трагична! Зику ми напомня на Жардел от престоя му във Варна, Мораеш не е по - добър от Платини, само Живец ми харесва! Мисля, че трябва да се дава повече шанс на младите!

Ееее чакай бе ти от 45 минути в една контрола и вече ги отписа за футбола :shock: Нека да видим първо как ще се представят в официалните мачове пък после да правим заключения. ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юли 2011 21:15

Конкуренцията по крилата ще е най голяма.Все си мисля че ще продадем някой тия дни.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 юли 2011 21:16

2:0 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 юли 2011 21:17

Jorkorazporko написа:Нещо не съм впечатлен. Краковия са пълна скръб! Защитата в тази формация е трагична! Зику ми напомня на Жардел от престоя му във Варна, Мораеш не е по - добър от Платини, само Живец ми харесва! Мисля, че трябва да се дава повече шанс на младите!

Ееее,стига с тоя песимизъм де,..те синичките, ако мислят като като теб трябва да се гръмнат на секундата !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”