Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Спортинг Лисабон преговаря за Спас Делев

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 18:17

Как пък винаги се намират хора,които да развалят дадена тема!!! Вместо всички да се радваме,че българин може да заиграе в отбор като Порто,който през изминалия сезон беше в топ 5 на най-добрите отбори в света,и от толкова много играчи по света,точно към Делев да проявяват интерес,е факт,че момчето има специални качества,а и всеки разбиращ от футбол ще го потвърди!
Има доста хляб в Спас,амбициозен е ,бори се за мястото си и ето ,че труда му ще бъде възнаграден!
Дано трансфера стане факт!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 26 юни 2011 18:20

А от къде дойде тая новина ,че ще ходи в Порто?Не беше ли Спортинг? :roll:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 26 юни 2011 18:23

Дано ! ще се радвам за него :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юни 2011 18:25

Ако това стане ще бъде много жалко. Вие фенове на Спортинг или Порто ли сте или на ЦСКА? Защо се радвате, че оставаме без най-добрия си играч?! Прекалено ясно е, че догодина Спас може да бъде продаден за 3-4 милиона евро и то в много добър отбор, защото нито Порто ще бъде това, което беше тази година, нито Спортинг ще бъде сериозен отбор. Нито за Спас е хубаво, ако това се случи сега, нито за ЦСКА. Докато се радвате на трансфери зад граница вместо на головете в противниковите врати през седмица ще ревете, че в България футбол няма! Няма и да има! Кога за последен път Барселона, Байерн, Ман. Юнайтед и Реал Мадрид например разпродадоха най-добрите си играчи? А виждали ли сте ги да го правят всяка година?! Еми честито на всички, които ще отпразнуват трансфера! За жалост никой няма да може да се радва на добър футбол и успехи на терена...

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 юни 2011 18:26

ахххх ..... с много противоречиви чувства съм .... хем искам да отиде ако е порто или спортинг хем искам да остане и да помогне на отбора ........ абе с две думи .... и от двата варианта ще съм доволен ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юни 2011 18:26

delqnski47 написа:Абе не ми се ще да си продаваме най-добрият играч
Марко да си върви,ама Спас...
Ако гоним високи цели трябва да си задържаме добрите футболисти!

Ако тая новина е вярна, трябва да се съгласиш, че няма никакъв шанс подобна оферта от подобен отбор да бъде отказана от който и да е отбор в България, без значение какви цели има. А в момента имаме достатъчно играчи, които могат да заместят Делев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 18:26

delqnski47 написа:Абе не ми се ще да си продаваме най-добрият играч
Марко да си върви,ама Спас...
Ако гоним високи цели трябва да си задържаме добрите футболисти!

А защо да тъпче на едно ниво?.. И то на местна почва,в нашето недотам класно първенство!
Не е ли по-добре да се развива ,да види истинското лице на футбола,да покаже качествата и таланта си?!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 юни 2011 18:28

tut написа:ахххх ..... с много противоречиви чувства съм .... хем искам да отиде ако е порто или спортинг хем искам да остане и да помогне на отбора ........ абе с две думи .... и от двата варианта ще съм доволен ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Страшен аватар имаш :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2011 18:28

tut написа:ахххх ..... с много противоречиви чувства съм .... хем искам да отиде ако е порто или спортинг хем искам да остане и да помогне на отбора ........ абе с две думи .... и от двата варианта ще съм доволен ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Ще го клонираме и така ем ще е при нас,ем ще е в Порто :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юни 2011 18:30

Темата е за трансфер в Спортинг , а то се коментира че отива в Порто .
Според мен е добре да остане , ако не цяла година то поне до зимата . Аз не мисля че Сп.Делев би се наложил в първия отбор на Порто в момента , за Спортинг има някакъв шанс . Ако Делев не се контузи догодина може и 3/4 млн. да му искат . Друг вариант е да го продадат и да остане 1 г. под наем в ЦСКА .

Върни се в “ЦСКА”