Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот ehh » 18 юни 2011 19:25

falcon написа:
ehh написа:Вижте, и да ми триете мнението, човекът си остава пълен анонимник.
Странно, колко са ви паднали критериите, да тръгнате да отваряте фен-тема за някой, който не е играл и 5 минути и за който никой не знаеше, преди да дойде в България.

Ъъъ за Грийн, Мюлдер и Дембеле някой да беше чувал преди да дойдат в България :? ама им наотваряхте фен теми, защо автора да не може? А това дали е отворена сега или пък след хеттрика му в първия мач, има ли някакво значение ;)

Я виж кога са отворени темите за изброените футболисти.
Ако останете малко на земята и не се превземате, ще дойдете и вие на мнение, че е тъпо да се прави фен тема за анонимник, за който не се знае дали няма да е вторият Шеридън, Слори, Матондо и т.н., и т.н., преди още коментираният анонимник да е направил и първа контрола с отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 18 юни 2011 21:32

ehh написа:
Я виж кога са отворени темите за изброените футболисти.
Ако останете малко на земята и не се превземате, ще дойдете и вие на мнение, че е тъпо да се прави фен тема за анонимник, за който не се знае дали няма да е вторият Шеридън, Слори, Матондо и т.н., и т.н., преди още коментираният анонимник да е направил и първа контрола с отбора.

Ми то е лесно някой да дойде и да вкара 20 парцала и хоп, а този ''анонимник '' съм убеден, че ще прави фурор , защото аз съм човека който най-много е разбира тая игра и неслучайно го предпочетох пред далеч по-известния в България -Зику ;)

П.П. Щом ти се вижда тъпо, пиши другаде, че други мисли ми минават през главата :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 юни 2011 22:26

Чета и мисля,чета и мисля и...се хващам,че в един момент само мисля,колко ниско е паднал българския футбол, за да се карат БЪЛГАРИ заради някакви анонимни чужденци,които идват и си отиват...Може да ни донесат мимолетна радост,но ще останат ли в паметта ни като Бонев,Жеков,Гунди,Симолията,Котков,Пенев,Соколето...
Хайде карайте се и се питайте пак,защо сме на този хал и като държава и като футбол...
[offtopic]Тук има ли българи?[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 18 юни 2011 22:31

Румъния е шокирана от трансфера на Мораеш в ЦСКА и по-скоро от новината, че той е предпочел армейците пред Стяуа. Местните издания излизат днес с публикации по темата, които гласят: "Това, което изглеждаше като блъф, може да стане история с ужасен край за Стяуа. Жуниор Мораеш, най-важното име в списъка за нови попълнения през лятото, се съгласи да отиде в ЦСКА - трети през миналия сезон в България", коментират изданията.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 юни 2011 22:57

[offtopic]vaskonti,понеже ме дразниш изключително,както и нашият нов модератор Милен,ще ти кажа нещо,което явно не влиза в правилата на този форум.
1.Една уважаваща себе си медия ,няма да допусне да влиза в спор с читателите си(потребители)
2.Покажи ми 5-те хиляди лева,добави още 5 и ще получиш това което си написал под чертата.Или само си пишем за да се намираме на приказки?
И последно.
Как искате да спазват потребителите на форума правила,след като някои модератори не ги спазват?Или тук е като ГУЛАГ?[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 юни 2011 22:59

цска е оТбора написа:Ми то е лесно някой да дойде и да вкара 20 парцала и хоп, а този ''анонимник '' съм убеден, че ще прави фурор , защото аз съм човека който най-много е разбира тая игра и неслучайно го предпочетох пред далеч по-известния в България -Зику ;)

П.П. Щом ти се вижда тъпо, пиши другаде, че други мисли ми минават през главата :lol:

След това самохвалебствие, нали се сещаш, колко пари си сложил на масата и как можеш да останеш с празни джобове след няколо месеца?
Браво щом толкова разбираш тая игра, ще видим до колко си познал за този анонимник.
Между другото, да не кажете и за защитника на Динамо Букурещ, който щял да идва в ЦСКА, че е голяма звезда и име?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юни 2011 23:27

фифи перото написа:[offtopic]vaskonti,понеже ме дразниш изключително,както и нашият нов модератор Милен,ще ти кажа нещо,което явно не влиза в правилата на този форум.
1.Една уважаваща себе си медия ,няма да допусне да влиза в спор с читателите си(потребители)
2.Покажи ми 5-те хиляди лева,добави още 5 и ще получиш това което си написал под чертата.Или само си пишем за да се намираме на приказки?
И последно.
Как искате да спазват потребителите на форума правила,след като някои модератори не ги спазват?Или тук е като ГУЛАГ?[/offtopic]

[offtopic]1. "Читателите" затова са читатели - за да четат. Ако нещо не ти харесва, отиваш другаде да четеш или си пускаш ТВ или радио или каквото си избереш.
2. За теб специално наградата ще е 15 000 лева, но не мисли, че фотошопа ще ти свърши работа.
Ако имаш претенции към модератор, пиши в темата за оплаквания.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 19 юни 2011 10:51

Подписването на договора между ЦСКА и бразилеца Мораес е само номер, с който се цели играчът да бъде прехвърлен в Стяуа, съобщава румънското издание „Онлайнспорт". От Армията се кълнат, че футболистът ще играе за ЦСКА. Румънците обаче са категорични -Мораес ще остане най-много три седмици при червените и след 1 юли отива в Стяуа.

За целта ЦСКА и Стяуа ще използват вратичка в регламента на ФИФА, обяснява „Онлайнспорт". Първо ще му бъде изискана жълтата карта от румънската футболна лига. „От там ще получат отказ, тъй като за играча претендира бившият му клуб Глория (Бистрица) - пише изданието. - В тази ситуация българите ще пуснат апел до ФИФА. Световната централа има принцип, че футболистът не може да стои без работа. Вече има доста такива прецеденти. Така футболистът ще получи права да играе за ЦСКА на базата на сключения договор. Веднага след това българите ще могат да го дадат под наем в Стяуа. За това обаче ще трябва да минат поне три седмици. Трансферният прозорец отваря на 1 юли. Дотогава Мораес ще се подготвя с ЦСКА заедно с новия нападател на тима от София Янис Зику."

Вчера официално беше съобщено, че Мораес вече е подписал договор с ЦСКА за три години. Той ще пристигне в София за първото събиране на тима на Милен Радуканов на 23 юни.

"7 дни спорт"
Мразя журналиста Г.А.

falcon

Мнениеот falcon » 19 юни 2011 11:57

jeliotr написа:Подписването на договора между ЦСКА и бразилеца Мораес е само номер, с който се цели играчът да бъде прехвърлен в Стяуа, съобщава румънското издание „Онлайнспорт". От Армията се кълнат, че футболистът ще играе за ЦСКА. Румънците обаче са категорични -Мораес ще остане най-много три седмици при червените и след 1 юли отива в Стяуа.

За целта ЦСКА и Стяуа ще използват вратичка в регламента на ФИФА, обяснява „Онлайнспорт". Първо ще му бъде изискана жълтата карта от румънската футболна лига. „От там ще получат отказ, тъй като за играча претендира бившият му клуб Глория (Бистрица) - пише изданието. - В тази ситуация българите ще пуснат апел до ФИФА. Световната централа има принцип, че футболистът не може да стои без работа. Вече има доста такива прецеденти. Така футболистът ще получи права да играе за ЦСКА на базата на сключения договор. Веднага след това българите ще могат да го дадат под наем в Стяуа. За това обаче ще трябва да минат поне три седмици. Трансферният прозорец отваря на 1 юли. Дотогава Мораес ще се подготвя с ЦСКА заедно с новия нападател на тима от София Янис Зику."

Вчера официално беше съобщено, че Мораес вече е подписал договор с ЦСКА за три години. Той ще пристигне в София за първото събиране на тима на Милен Радуканов на 23 юни.

"7 дни спорт"

На тези журналисти мястото не им е в България, а в Холивуд, там ако разгърнат потенциала си такива сценарии за филми ще измислят, че направо не ми се мисли :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”