ЦСКА със селекция изцяло от българи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ЦСКА със селекция изцяло от българи

Мнениеот deepblue1963 » 28 май 2011 12:23

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:
vaskonti написа:Кой е Дивизий?

Би трябвало да питаш КАКВО е дивизий.Но,явно,си на нивото на този,когото искаш да подиграеш.Даже бих казал,на по-ниско ниво.Защото неговата грешка е граматическа,а твоята е смислова.Друг път нали ще мислиш,преди да зачаткаш по клавишчетата?

Смислова ли ми е грешката? Вероятно се дължи на факта, че в древен Рим например е било пълно с хора, чийто имена завършват точно по този начин. Като например Юлий Цезар. В днешни времена също не липсват такива имена - Юрий Гагарин, например. Но като се замисля, до някъде си прав защото освен имена на хора има и имена на обекти, като например Везувий.
Това обаче не променя факта, че съм допуснал безумна грешка, нали?

"...по долните дивизий..."
От този израз,че до Юлий Цезар и Юрий Гагарин.Интересно.Както и да е.Идеята беше,че когато някой се изживява като ментор,трябва да погледне себе си първо.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2011 12:32

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа:Би трябвало да питаш КАКВО е дивизий.Но,явно,си на нивото на този,когото искаш да подиграеш.Даже бих казал,на по-ниско ниво.Защото неговата грешка е граматическа,а твоята е смислова.Друг път нали ще мислиш,преди да зачаткаш по клавишчетата?

Смислова ли ми е грешката? Вероятно се дължи на факта, че в древен Рим например е било пълно с хора, чийто имена завършват точно по този начин. Като например Юлий Цезар. В днешни времена също не липсват такива имена - Юрий Гагарин, например. Но като се замисля, до някъде си прав защото освен имена на хора има и имена на обекти, като например Везувий.
Това обаче не променя факта, че съм допуснал безумна грешка, нали?

"...по долните дивизий..."
От този израз,че до Юлий Цезар и Юрий Гагарин.Интересно.Както и да е.Идеята беше,че когато някой се изживява като ментор,трябва да погледне себе си първо.

Забележката ти щеше да важи ако с този си въпрос за Дивизий аз наистина смятах, че се говори за човек. А интересното е, че според теб аз наистина смятам така, заради което и правиш смешен опит да ме поправяш.
Ти знаеш ли какво означават неща като сарказъм и ирония?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 28 май 2011 13:48

От тримата миньорци Въндев ви го давам без пари :mrgreen: .
Дани Златков и Милен Василев обаче да не сте ни ги пипнали :evil:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 28 май 2011 14:24

Ясно е, че Въндев няма да го взимаме, ама не вкара ли той голяма част от важните голове за вас тази пролет?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 28 май 2011 14:38

Bass1948 написа:Ясно е, че Въндев няма да го взимаме, ама не вкара ли той голяма част от важните голове за вас тази пролет?

Въндев вкара 3 гола пролетта /срещу Славия, Академик и Черно море/. Наистина важни голове вкара, но пък и доста изпусна. Също така е доста тромав. Повече разчита на силови единоборства, отколкото да има някаква техника. Абе в общи линии не сме особено доволни от него.
Дани Златков определено направи много силна пролет в защита. Печелеше почти всички единоборства срещу противниците. Играч си е от всякъде.
Милен Василев пък е млад футболист и има голям потенциал. При нас направи и силни и не толкова добри мачове, но определено бих заложил, че от него ще стане голям играч.
Та със Златков и Василев силно се надявам да не се разделяме.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 май 2011 14:48

Не знам, кой ги измисли тези трансфри, но ми се виждат абсолютно недопустими. Единствено мога да отлича Камбуров, Златков и Димитров. Отбора ни има нужда от голмайстор особенно след, като Шеридън си заминава почти 100%. Не се знае дали Коста Стоянов и Акуаро ще останат, затова Златков би свършил работа. За поста централен защитник се готви и Иван Иванов ако не си намери отбор в чужбина, а се връща и Виданов. Радослав Димитров ми прави добро впечатление, бърз е с много добра техника и може да играе на мястото на Тонев. Определено е по-добър от Садула. За останалите не искам да говоря изобщо. Нито един няма нужната класа да играе в ЦСКА. За какво са ни още резерви на скамейката?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2011 14:50

Танко Дяков е много добро решение. Въпреки, че Апостол и Стоянов са сравнително стабилни, при всички случаи имаме нужда от високи и мощни централни защитници. Интересно ще бъде ако двойката в защита е Дяков/Иван Иванов. Всъщност за да дойде Дяков трябва да продадат Акуаро, иначе просто не виждам смисъл.
Като вътрешен халф бих искал да бъде взет Браганца от Черноморец. От ляво ни е големият проблем - Румен е на предела на възможностите си и пак не е в състояние да даде нужната сигурност, а Нелсън е без алтернатива, като на всичко от горе не левият крак му е силният. Въпросният Браганца е левичар и може да играе и като външен халф, така че е добро решение. Милен Василев също е левичар, доста напорист е и по стил напомня на Тонев в добрите му моменти.
Шеридан заминава на 2 юни на проби в Сиатъл, така че оставаме само с един централен нападател. В България на тоя етап не виждам някой, който си заслужава. Може би е най-добре да влезне някое момче от школата, не знам дали има някой перспективен. За Маймунков се чуват добри неща, но той е малък още. Но какво пък, на запад има титуляри на по 17г. и вече са си основни играчи. Камбуров обаче винаги е добра опция, а и заплатата му със сигурност ще е по-малка от на ирландеца.
[/center]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 28 май 2011 18:30

Радослав Димитров e срахотен , ако го вземете наистина , ще е много добър трансфер ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 28 май 2011 18:52

Всички от изброените (без Камбуров) са посредствени играчи и с нищо не са по добри от наличните в момента и просто няма смисъл само да взимаме някой за да се каже ,че сме взели някой.
За мен най важно е да вземем 2-3, но наистина класни и готови играчи и да може да разчитаме на тях, а не тепърва да ги чакаме да се развиват.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юни 2011 10:25

Тази тема е страхотна! :lol:
За отбелязване е невероятната проницателност на Канал 3! :lol:
[/center]

Върни се в “ЦСКА”