ЦСКА е много по-добрия отбор и ще бие с 2-3 гола.
Прогноза: 3-1
ЦСКА - Славия 1:0 (FT)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bekono
- Контакти:
Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Ще се справим със Славия! Убеден съм в момчета! Едно 2:0 и мощно на стадиона!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Победа за Славия с 2:1. Купата този сезон ще е бяла.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
И аз мисля, че 2:0 ще е резултата. Славия ми се виждат в дупка а ЦСКА са във възход. Ранен гол не вярвам да падне. Все пак това е финал за купата и едва ли някой от отборите ще се хвърли сляпо още в началото, с риск да получи успешна контра. ЦСКА ще доминират, но 1-вия гол ще падне някъде малко след средата на 1-вото полувреме, може би около 28 - 34-тата минута. 2-рия ще е около 62-рата минута и това ще е.
P.S. Мисля, че ако не друго поне октопод може да стане от мен
P.S. Мисля, че ако не друго поне октопод може да стане от мен

Дано има много публика и да вдигнем купата !
- deepblue1963
POPCORN написа:Спечелилият ЛЕ получава гарантирано място направо в груповата фаза на следващото издание на турнира. Порто обаче е шампион на страната си и като такъв ще играе в ШЛ. Неговото резервирано място обаче не отива директно при финалиста (в случая - Брага). Това означава, че в групите са отваря място за още един, 48-и отбор.
За да няма група само с 3 отбора, то носителите на националните купи на федерациите, класирани на 16-о и 17-о място (Шотландия и България) ще започнат участието си направо от плейофния кръг, а не от третия предварителен, както би трябвало.
Значи стискаме палци за Порто и после ние задължително да биеме Славия!![]()
Само не разбрах каква е връзката между това:
"За да няма група само с 3 отбора,..."
и това:
"то носителите на националните купи на федерациите, класирани на 16-о и 17-о място (Шотландия и България) ще започнат участието си направо от плейофния кръг, а не от третия предварителен, както би трябвало."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Стефан_Филипов
- Контакти:
Финала си е финал- вие играете силно ние за сега не- но това е само един мач, а в един мач става всичко....
Плюс това съдбата е с нас тази година за Купата и ако има леко подценяване от ваша страна, надявам се , то нещата може много да ви се объркат.
Нека стане празник по трибуните и терена. Прогноза - най вероятно Дузпи ! Купата е Бяла !
Плюс това съдбата е с нас тази година за Купата и ако има леко подценяване от ваша страна, надявам се , то нещата може много да ви се объркат.
Нека стане празник по трибуните и терена. Прогноза - най вероятно Дузпи ! Купата е Бяла !

ВИНАГИ С ВАС (/С\)
Вярно ли е, че билетите ще се продават само на 18,19 и 20 май?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:2-0 ,моментната форма е такава,че ЦСКА трябва да си вкарват автоголове за да загубят купата.Кокала има още три мача ,които да се опита да вземе,но точно този ще загуби.Всякакъв друг изход от мача,освен победа на ЦСКА,ще е грозна продажба и тото..
Естествено, вие когато падате има тото, продажба или съдията е виновен или пък нещо друго

Ясно е, че ЦСКА е фаворитът и в по-добра форма, но в такива финали често смятаният за аутсайдер поднася неприятна изненада и се надявам точно така да стане и сега

Прогнозата ми е победа за Славия, може и с дузпи

- delqnski47
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:B__A__N__DA__TA написа:2-0 ,моментната форма е такава,че ЦСКА трябва да си вкарват автоголове за да загубят купата.Кокала има още три мача ,които да се опита да вземе,но точно този ще загуби.Всякакъв друг изход от мача,освен победа на ЦСКА,ще е грозна продажба и тото..
Естествено, вие когато падате има тото, продажба или съдията е виновен или пък нещо друго![]()
![]()
![]()
Ясно е, че ЦСКА е фаворитът и в по-добра форма, но в такива финали често смятаният за аутсайдер поднася неприятна изненада и се надявам точно така да стане и сегаА и ще има подценяване към нас, сигурен съм
Така че от високо доста боли като паднеш и много хора ще се чувстват така вечерта на 25-ти
![]()
Прогнозата ми е победа за Славия, може и с дузпи
Колко тъп трябва да си,да си на финала и да подценяваш!Мен това не ми го побира главата!Мачът на спасението,на годината ще се подценява...да бе да....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.