Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 21 май 2011 11:06

luddeN написа:За жялост мача е 1 :( На Локо им трябва победа за евентуалното 4то място даващо право на участие в ЛЕ, а ние се пазим за финала, което е правилно. ( да няма контузени, наказани и преуморени играчи ) Та мача си е 1ца от всякъде - 1:0 / 2:1 . Като доказателсвто за моята теза е коеф. за мача в нашия букмейкър Еврофутбол - 1.80 за дом. при 2.9 вчера. Дано да греша и да не паднем, но ...

Локо ПД и те ще са без основни фигури в състава,по интересно е кой ще изведе отбора с капитанската лента според мен ще е К.Стоянов иначе най-логичното е Х ,но аз залагам на 2-ка (1-2)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 май 2011 11:21

Според мен ще загубим този мач! Ще играем с резервния състав, а Локото ще са надъхани да ни бият, за да запазят шансове за Европа. Прогноза: 2-1

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 21 май 2011 12:15

Dani написа:Според мен ще загубим този мач! Ще играем с резервния състав, а Локото ще са надъхани да ни бият, за да запазят шансове за Европа. Прогноза: 2-1

резервен състав, така е но Локото имат много контузени и ще ги бием
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 май 2011 12:35

Защо пък да губим? Ясно е, че има промени в титулярния състав, но те ще бъдат в нападението. Защитата едва ли ще се различава от титулярната - евентуално само Макенджиев може да започне вместо Караджов. С титулярната защита можем да се надяваме да не допуснем изобщо гол днес, така че защо да губим???
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 21 май 2011 12:36

Единствено се притеснявам К.Янев да не се издани за пореден път,ако играе.Иначе мача,въобще не е 1-ца ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 май 2011 13:06

emi_loko_plovdiv_usa написа:
Dani написа:Според мен ще загубим този мач! Ще играем с резервния състав, а Локото ще са надъхани да ни бият, за да запазят шансове за Европа. Прогноза: 2-1

Еми ти за кой ще бъдеш днес ? :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 21 май 2011 13:14

Joni_ написа:
emi_loko_plovdiv_usa написа:

Еми ти за кой ще бъдеш днес ? :)

За ЦСКА разбира се
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 21 май 2011 13:20

Deluxx написа:
luddeN написа:За жялост мача е 1 :( На Локо им трябва победа за евентуалното 4то място даващо право на участие в ЛЕ, а ние се пазим за финала, което е правилно. ( да няма контузени, наказани и преуморени играчи ) Та мача си е 1ца от всякъде - 1:0 / 2:1 . Като доказателсвто за моята теза е коеф. за мача в нашия букмейкър Еврофутбол - 1.80 за дом. при 2.9 вчера. Дано да греша и да не паднем, но ...

Локо ПД и те ще са без основни фигури в състава,по интересно е кой ще изведе отбора с капитанската лента според мен ще е К.Стоянов иначе най-логичното е Х ,но аз залагам на 2-ка (1-2)

Ако бяхме с титулярите щяхме да ги смачкаме, но щом сме с резервите едва ли ще направим нещо смислено.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 21 май 2011 13:55

ще дават ли мача по тв, ме интересува :?:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 21 май 2011 14:01

Дани Кики: ЦСКА са мишки спрямо Левски

Халфът на пловдивския Локомотив Дани Кики е един от най-скандалните играчи в "А" група. Футболистът коментира възможноста да заиграе в Левски или ЦСКА и очакванията си за срещата от 29-ия кръг на "А" група срещу "червените". Двубоят е днес от 18,00 часа на стадион "Локомотив" в парк "Лаута".

"Ако трябва да сравнявам Левски и ЦСКА, ЦСКА са мишки спрямо Левски. Какво от това че, "червените" са гранд? Аз милея за "черно-бялата" фланелка и не искам да коментирам бъдещ трансфер на "Армията". Договорих се с ръководството на Локомотив и ще преподпиша. Най-важният ни мач е срещу ЦСКА. Очаквам да ги бием и да изпаднат в дупка", закани се Кики пред "Меридиан Мач".

Тоя селянин никога няма да прокопса напред..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”