Ексклузивно: ЦСКА продаде Килиън Шеридън
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- B__A__N__DA__TA
Re: Ексклузивно: ЦСКА продаде Килиън Шеридън
Супер и за клуба и за играча и за феновете..
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Не знам дали е истина но според мен в тая летва има повече хляб от Тонев,Сп.Делев и примерно спрягани нови имена като Г.Божилов .Само трябва да се поработи с него !!!!
vaskonti написа:Първо официални слухове за подготовка в Америка, сега трансфер пак там... Дали е съвпадение или са задействани някакви връзки зад океана? Знаем, че Цецо Йончев има школа там, дали има връзка? Просто ми се струва невероятно ей така от нищото за 1 седмица да се появат 2 различни новини за ЦСКА по американска линия.
Там е Цецо Йончев, това е сигурно

Дали е продаден Килиън, на кого, за колко...Килиън е ирландец. Знаете, ирландците в САЩ имат много сериозно присъствие на всякакво ниво. Всъщност ирландците в САЩ са около десет ПЪТИ повече от ирландците в Ирландия

Не мисля, че е учудващо да го продадем там, АКО е вярна новината.
Иначе...жалко...нелош футболист, да не кажа, че с глава ни беше най-добрият...но с особен характер! Нека да успее в Америка, при нас не успя, нека там да успее...
Успех Килиън, не забравяй ЦСКА!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
.... ако дадат за Шеридън 1 милион долара то тогава за Гарата трябва да дадат поне 15 милиона евро .. разликата между двамата е толкова голяма , че просто ... въпреки че нищо не пречи да се обнародва инфо с умишлено завишена цена която няма нищо общо с реалноста ... щото Шеридън е голям въздух под налягане ..

POPCORN написа:ehh написа:Що?
ЦСКА иска за него само 1млн гущера.
Ами всичките пари от Дембеле , ще отидат![]()
Само Шеридън ли ще ви е селекцията.Това,ще е уникална селекция!Както взехте Да Коща
![]()
взимайте го
Ако си мислиш, че Гара ще бъде продаден за 1млн гущера, значи падаш от Космоса.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
В информацията е написано много правилно,но няма кой да чете,а има кой да пише
Играчът е ПРЕОТСТЪПЕН(даден под наем) до края на годината.Американците дават 1 милион долара и поемат заплатата му.Има опция за закупуване на правата му,ако се представи добре.Никъде не пише,че е продаден.Разликата между продаден и преотстъпен е огромна.
От тоя цитат аз оставам с впечатлението,че става въпрос не за продажба на играча,а за даването му под наем.Продажбата е опция,ако Шеридъм се наложи в Сокър Лигата.
Това прави сделката много изгодна за нас.Ако играе до нова година ще вземем 1 милион в зелено,което ще избие разходите по играча,но при евентуална продажба нашите ще получат доста добра горница.Дано!

Ако нападателя на „армейците” Килиън Шеридън премине успешно медицинските тестове, които са задължително изискване на американците, и остане до края на календарната година в тима от западното крайбрежие, то в касата на ЦСКА ще постъпят близо 1 милион долара.
Отделно „червените” босове ще спестят и от заплата на ирландския национал, която е най-високата в Борисовата градина. Ако Шеридън се наложи в Мейджър Сокър Лигата и от Сиатъл пожелаят да го закупят, то тогава към „Армията” ще потекат още пари и по този начин вложените за Шеридън пари в началото на този сезон, ще бъдат избити многократно.
От тоя цитат аз оставам с впечатлението,че става въпрос не за продажба на играча,а за даването му под наем.Продажбата е опция,ако Шеридъм се наложи в Сокър Лигата.
Това прави сделката много изгодна за нас.Ако играе до нова година ще вземем 1 милион в зелено,което ще избие разходите по играча,но при евентуална продажба нашите ще получат доста добра горница.Дано!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Шеридън е още млад за такива места, ама щом така е решил... По-добре беше да играе в някой втородивизионен европейски отбор от сериозно първенство. Вярно, за ЦСКА това е добре, може би ние сме го натиснали. Пък момчето да си мисли, че ще играе футбол в национала.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
1 милион долара?!..... не знаеха че дървеният материал е подскъпнал толкова
....а за Спас Дърводелев и за Пропускиньос колко ли пари ще дадат 

lov4anliqta написа:1 милион долара?!..... не знаеха че дървеният материал е подскъпнал толкова....а за Спас Дърводелев и за Пропускиньос колко ли пари ще дадат
Повече от целия ви отбор!