Мнениеот POPCORN » 08 апр 2011 12:19
Avanti_Ragazzi написа:На някои хора не им лесно наистина!!!Ако мразиш Левски повече от колкото обичаш ЦСКА значи си анти-левскар,а не цесекар.Или обратно значи си анти-цесекар,а не Левскар!!!И стига с тия глупости за титла на Левски,ква титла ви гони вие луди ли сте бе!!!Левски в момента е един ужасно,ама ужасно слаб отбор.Отбор без каквато и да е тактическа и спортна постройка на игра.И който не го вижда да си свали сините очила.Един отбор без треньор.И с ръководство без визия най-вече което е най страшното в случая!!!От друга страна Литекс е един що годе добър отбор с много добри крила и класен треньор като Любо.И си заслужават на 100% титлата тази година.А ЦСКА също има един млад и амбициозен и виждащ,и разбиращ футбола треньор като Радоканов.И в момента са много по-добър отбор от нас и това си е самата истина.Но ЦСКА също няма основание за титла защото едно първенство е в 2 сезона.А ЦСКА есента и особено до средата на есенният сезон бяха един ужасно слаб отбор!!!За това титлата си я заслужават Литекс на 100%,другото са глупости и детски приказки

.
а като много говориш, някой да си видял от феновете на ЦСКА да претендират за титла,че го казваш това?Незнам кой постоянно говори за титлата!И дтруго не разбирам, като не се борите за нищо вече , какво ви пука на вас какво ще направят Литекс и ЦСКА!Също така жив пример!На световното по волейбол Бразилия ляга на България и става Световен шампион!Някой да ги осъди ?Всичко е интереси мойто момче!Такъв е живота!Сори!И пак казвам аз вярвам,че ще бием 2-та мача!Не искам да има такива работи като дай си ми куклата ето ти количката!Но и да стане това е!Такъв е живота на днешно време!Всеки си гледа интересите и си ги преследва!И не само във футбола ми във всяко нещо !
Последна промяна от
POPCORN на 08 апр 2011 12:24, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !