ЦСКА взе лиценз за "Българска армия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: “Червените” започват ремонт на „Армията“ от понеделник

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2011 00:03

kiko75 написа:терена във Сандаски го прави Гръцка фирма от Атина

ОК, чимовете са с размер на подови теракотни плочки, лепят се за дренажа с теракол и става бижу.Идеалният сезон за това е януари и февруари, защото няма по подходящ сезон за подмяна на тревата.. въобще за строителни ремонти.

Ако ви разрешат да играете на БА през пролетта ще означава две-три неща:
-Че сте си платили и подписали нов договор
-Че наистина сте оправили стадион, който не е ваш, ако не е в сила предното условие
-че отново държавата, в лицето на БФС, ви се поставя в стойка партер.
Последна промяна от Кашчей на 10 яну 2011 06:19, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2011 00:20

Кашчей написа:Гришата в Ловеч направи много, но през лятото.Вие искате да направите още повече, но през зимата....Нека да сме малко по-сериозни!

При нас работеха около 60-70 човека постоянно, сутрин от 8:00 вечер до 20:00, а сега още в 16:00 се е мръкнало.

Относно терена на Армията, преди да се нивелира и оправи дренажа, никой няма сложи един чим отгоре, а това си отнема поне един месец, да не говорим за прилежаща инфраструктора.
За да успеят до края на февруари, още утре на Армията трябва да има поне 100 човека работници и техника.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2011 00:47

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Гришата в Ловеч направи много, но през лятото.Вие искате да направите още повече, но през зимата....Нека да сме малко по-сериозни!

При нас работеха около 60-70 човека постоянно, сутрин от 8:00 вечер до 20:00, а сега още в 16:00 се е мръкнало.

Относно терена на Армията, преди да се нивелира и оправи дренажа, никой няма сложи един чим отгоре, а това си отнема поне един месец, да не говорим за прилежаща инфраструктора.
За да успеят до края на февруари, още утре на Армията трябва да има поне 100 човека работници и техника.

Ти чете ли вица за кладенеца?
Те за това време само козирката не могат да оправят.Да не говорим, че лиценз се дава за целият сезон а не на когото каквото му скимне през сезона.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2011 01:25

Те си знаят какво ще правят. Аз си имам мнение по въпроса, но за сега ще го спестя, дано ремонта на Армията не е като в Панчерево, 10 дена иху за пред камерите и от тогава нищо не се пипа.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2011 01:57

PFC Litex написа:Те си знаят какво ще правят. Аз си имам мнение по въпроса, но за сега ще го спестя, дано ремонта на Армията не е като в Панчерево, 10 дена иху за пред камерите и от тогава нищо не се пипа.

Защо трябва да го спестяваш?
Официално бе обявено, че договорът за БА е изтекъл и до 30-ноември ЦСКА са на добра воля и повишен наем на БА.Да си чул да се изнасят от офисите си там.. или да си чул, че са подписали нов договор?Да има сведение, че ЦСКА са изплатили задълженията, за които се тръби?За всичко отговорът е НЕ.Кой лъже тогава-МВФС..ЦСКА..ТИТАН..МС..Община София?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 яну 2011 08:26

Развиването на рулата става елементарно - просто се развиват. В България и този начин върши работа. На Емирейтс няма да е толкова просто, но тук получаваш това, за което си плащаш - половинчата работа. Но, както казах, и това ще свърши работа на първо време.

Кашчей написа:-че отново държавата, в лицето на БФС, ви се поставя в стойка партер.

Доста нагло е да твърдиш, че държавата се поставя в партер в полза на ЦСКА. Все пак само ЦСКА не се ползва с привилегии, които ползват на практика всички останали клубове. Ама едва ли има смисъл пак да дъвчем тая тема, дето сме я дъвкали 100 пъти...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 яну 2011 17:29

Титан започва ремонт в най-лютата зима. Продължава се с грешните решения. Аз бях на контролата с Доростол и искам да ви кажа, че Армията изглеждаше отчайващо. За да стане съоръжението годно за игра трябва да се направи грандиозен ремонт, а не само освежаване. Не стане ли, догодина пак ще сме на В.Левски, но тогава може и той да няма лиценз за Европа. Да не се залъгваме Армията е остаряло съоръжение, което трябва да се събори и отгоре да израстне нещо ново и модерно. В момента не виждам, кой може да направи подобно нещо.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 11 яну 2011 15:47

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... 80%9C.html

Май изобщо няма да има ремонт :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2011 17:47

Тея Титани е време да спрат с обещанията.
Вчера Борисов също обеща, че днес почва ремонта, явно си си мислят, че живее в 90-те години на миналият век
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2011 18:46

vaskonti написа:Развиването на рулата става елементарно - просто се развиват.

Въпросът ми по-точно беше, дали рулата идват влажни на място, или са армирани.Все пак, при минусови температури водата има навик да замръзва, а замръзнало руло трудно се развива, без да има проблеми за състоянието на чима.

Всъщност, дали ще има нужда от ново тревно покритие тия месеци.Според мен, щом козирката трябва да се изгражда наново, то да направиш първо терена, а след това козирката.....не ми се вижда технологично.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”