ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mtaraduda
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот mtaraduda » 27 яну 2011 22:52

CSKAEOTBORA написа:
storm написа:Вие пък ко му се връзвате на тоя пубер.. Заслужава бан с провокативната си тема и обидите... Копирал ми някав текст от онзи лудия ГА и ми се прави на оборотен... Лягай да спиш,че утре ще те изпитват по химия..

Може да съм го копирал, но е жестоката истина, и внимавай на кой викаш пубер, минал съм го много отдавна.

На години може, ама явно не си го преживял още.

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 27 яну 2011 22:52

delqnski47 написа:Къв играчи е бил Христо Стоичков като дошъл в ЦСКА на 18 години бе?Кво ми приказваш глупости!Голям комплекс имате от липса на легенди май,а!Кога най сетне ваш юноша ще вкара над 100 гола в Испания!Ааа такъв нема да имате скоро нали?
Само не мога да разбера как може да сте толкова НАГЛИ да приказвате за миналото на ЦСКА по времето на комунизма!Вижте си историята на отборчето в този период,вижте кои хора са го управлявали и управляват в момента!Как може да има такава наглост!!!
Фенове на бивш отбор, на всички власти ще налива акъл...

А кога ВАШ юноша ще вкара над 100 гола в Европа бе пич?! Нито един от т.нар. "легенди на цска" не е ваш юноша. Като под юноша се подразбира играч, продукт на собствената ви школа. Нито Стоичков, нито Бербатов (който псувахте като каруцари като беше в цска, а сега му лижете гъза на ляво надясно) не са ваши юноши. Да не говорим за времето преди 89-та. Всички знаем как и от кого е създаден отбора ви и по какъв начин си е набавял играчи. Много сте нагли и явно доста комплексирани от факта че Левски е най-обичания клуб в България. ФАКТ. ТОЧКА.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 яну 2011 22:54

delqnski47 написа:[
То е ясно,че в момента ''Левски'' са по-силни от нас!То се вижда и в класирането!Друг е въпросът,че много обичам когато се пенят като клоуни рано рано и след мача всички мои ''сини'' приятели не обелват и дума за футбол в продължение на 2 месеца!Амаа преди дербито вечее броим колко дни,минути и секунди остават и как Отбора на ''народа'' щял да бие гадните прасета-комунисти и т.н.! :lol: :lol: :lol: :lol: То не че ние не сме същите де,ама тяхното дуене си е невероятно....
Сега ще видим какво ще стане на 26-ти.....

А вие когато сте се чувствали малко по-силни хич не сте сипели закани.През 2009 когато пролетта хич не сипехте закани,че с Любо Пенев ще смачкаме "говедата" и после като гризнахте кокала ви нямаше никви 2 месеца.....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 яну 2011 22:54

Santiago Munezz написа:
delqnski47 написа:Абе вие кво,да не се мислите за някви извънземни бе!Джукестият като се разкара кой ще ви вкарва головете ИСА ли???

Къф е проблема и ИСА да вкарва.А и играем срещу 5-ия в А група така че и без джукестия можем. :lol: :lol: А и джукестия все още е футболист на Левски а това още повече засилва страха у вас. :mrgreen: :lol: :lol:

Брех къв го вадите бее...те ще играят срещу 5-ия в А група! :lol: :lol: :lol: Тц тц тц...просто не знам как ще бием ''Левски'' Юнайтед!
Видехме ви колко можете без джукестия срещу Славия!Едвам едвам го додрапахте до 2:2 с неква дузпа накрая :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 27 яну 2011 22:55

delqnski47 написа:
balef написа:

Къв играчи е бил Христо Стоичков като дошъл в ЦСКА на 18 години бе?Кво ми приказваш глупости!Голям комплекс имате от липса на легенди май,а!Кога най сетне ваш юноша ще вкара над 100 гола в Испания!Ааа такъв нема да имате скоро нали?
Само не мога да разбера как може да сте толкова НАГЛИ да приказвате за миналото на ЦСКА по времето на комунизма!Вижте си историята на отборчето в този период,вижте кои хора са го управлявали и управляват в момента!Как може да има такава наглост!!!
Фенове на бивш отбор, на всички власти ще налива акъл...

Недей да ругаеш по стоичков той дойде на армията на 16г още прз 1984-85,все пак направил нещо за отбора...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 27 яну 2011 22:57

Така, явно много ви боли, от пуснатата тема, неможете да приемете истината. Мислете ме за пубер, мислете ме за какъвто искате, просто реших да покажа на здраво мислештите лефскари какъв е всъщност техния отбор, не казвам че и ЦСКА е цвете за мирисане, напротив, сегашните собственици ми късат неврите, но и те ше си отидат, рано и ли късно. Пак ще дойдат славни години, а вие никога няма да имате такива. :)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 яну 2011 22:57

delqnski47 написа:
Santiago Munezz написа:
delqnski47 написа:Абе вие кво,да не се мислите за някви извънземни бе!Джукестият като се разкара кой ще ви вкарва головете ИСА ли???

Къф е проблема и ИСА да вкарва.А и играем срещу 5-ия в А група така че и без джукестия можем. :lol: :lol: А и джукестия все още е футболист на Левски а това още повече засилва страха у вас. :mrgreen: :lol: :lol:

Брех къв го вадите бее...те ще играят срещу 5-ия в А група! :lol: :lol: :lol: Тц тц тц...просто не знам как ще бием ''Левски'' Юнайтед!
Видехме ви колко можете без джукестия срещу Славия!Едвам едвам го додрапахте до 2:2 с неква дузпа накрая :mrgreen:

Видяхме ви пък вас колко можете без Мболи пак срещу Славия един удар цял мач от 30 метра и гол.А и Славия има по-класни изпълнтиели от вас в нападение даже и Метъла колкото и да е куц Божов и на 34 са класи в сравнение с Платинито
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 27 яну 2011 23:00

А кога ВАШ юноша ще вкара над 100 гола в Европа бе пич?! Нито един от т.нар. "легенди на цска" не е ваш юноша. Като под юноша се подразбира играч, продукт на собствената ви школа. Нито Стоичков, нито Бербатов (който псувахте като каруцари като беше в цска, а сега му лижете гъза на ляво надясно) не са ваши юноши. Да не говорим за времето преди 89-та. Всички знаем как и от кого е създаден отбора ви и по какъв начин си е набавял играчи. Много сте нагли и явно доста комплексирани от факта че Левски е най-обичания клуб в България. ФАКТ. ТОЧКА.

Любо Пенев в годините си в Валенсия има 101 гола в периода 1989-1995 а из цяло има за всички отбори за който е играл в Испания има 163 гола в периода 1989-1999

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 27 яну 2011 23:01

Дали първия пост в темата е копиран или не...не знам. Стила не беше лош, призива за нормална реакция ми хареса. Склонен съм да се съглася на 100%, че абривиетурата ЦСКА (и всичките и официални и неофициални производни) е осъществявала по-добри трансфери - факт! Няма как да си обясним иначе факта, че Стоичков, Бербатов, Тр.Иванов, Марто, Пенев получиха шанса да се докажат в големи отбори а никак неотстъпващите им Искренов, Сираков, Ники Илиев, Илиян Илиев, Сашо Александров, Гонзо и др. ги заточихме по знайни и незнайни тимчета. И след това същия този автор използва думи като лефски, говеда и т.н. Това нормален човек не би си позволил да каже...нормалните хора може да не обичат, но уважават противника. След това "автора" пусна още един дълъг пост, присъщ само на един мустакат "червен журналист" а това хич, ама хич не е комплимент за него. Такава манипулация през 34 годишния си съзнателен живот не съм виждал нито на спортната, нито на политическата сцена. Да ми се говори , че по време на мракобесното комунистическо робство Левски са били толерирани е сериозна диагноза.....и то много сериозна диагноза. Да се забравят призивите на червени генерали в съблекалнята от типа "Тези фашистки копелета трябва да ги унищожите", да се забравя, че на света има две изкуствено създадени неща и това са ЦСКА и ГДР.....е престъпление срещу демокрацията.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 яну 2011 23:03

balef написа:Имало е редица случаи когато даден отбор има мач с ЦСКА, най-добрите му играчи да бъдат вземани в запас. По този начин се обезсмисляше работата на ДЮШ в провинцията, защото най-талантливите и вече оформени играчи се вземаха от фатмаците.

Жаклин пред тебе направо е един ГА. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”