Мнениеот SuperSpurs » 27 яну 2011 23:01
Дали първия пост в темата е копиран или не...не знам. Стила не беше лош, призива за нормална реакция ми хареса. Склонен съм да се съглася на 100%, че абривиетурата ЦСКА (и всичките и официални и неофициални производни) е осъществявала по-добри трансфери - факт! Няма как да си обясним иначе факта, че Стоичков, Бербатов, Тр.Иванов, Марто, Пенев получиха шанса да се докажат в големи отбори а никак неотстъпващите им Искренов, Сираков, Ники Илиев, Илиян Илиев, Сашо Александров, Гонзо и др. ги заточихме по знайни и незнайни тимчета. И след това същия този автор използва думи като лефски, говеда и т.н. Това нормален човек не би си позволил да каже...нормалните хора може да не обичат, но уважават противника. След това "автора" пусна още един дълъг пост, присъщ само на един мустакат "червен журналист" а това хич, ама хич не е комплимент за него. Такава манипулация през 34 годишния си съзнателен живот не съм виждал нито на спортната, нито на политическата сцена. Да ми се говори , че по време на мракобесното комунистическо робство Левски са били толерирани е сериозна диагноза.....и то много сериозна диагноза. Да се забравят призивите на червени генерали в съблекалнята от типа "Тези фашистки копелета трябва да ги унищожите", да се забравя, че на света има две изкуствено създадени неща и това са ЦСКА и ГДР.....е престъпление срещу демокрацията.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you