БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mddido
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот mddido » 13 окт 2010 17:25

Аман от философи.ПОчва да ме е срам от самия сечбеси ,че дадох тази идея.Само ще вметна-Ако успепем с това начинание всеки един фен на отбора бил и ли не дарител,може с пълно основание да претендира за слабости в ръководството на отбора.ЗАЩОТО СИ НАПРАВИЛ НЕЩО ВЕЛИКО ЗА КЛУБА СИ!Това,че си отишъл на мач,си плащаш да гледаш подвизи или резили на футболистите ни.ЯВНО СМЕ МНОООГО ДРЕБНИ ДУШИЦИ.Някой беше казал,че клуба не бил на феновите,а ако беше дали всеки щеше да си плаща членски внос за да се самоиздържа клуба.Много баби хилаво бебе е казал народа.До сериозните съмишленици.:Да остави темата отворена и по градове да се опитаме да се свържим с месните фен клубове.И да вземем решение.Но да не стане НОВА ГОДИНА НОВ КЪСМЕТ.Благодаря

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 окт 2010 17:27

Не знам дали сте следили отблизо развитието на проблемите в Ботев Пловдив. Феновете от сърце се опитваха да помогнат и да съберат пари. При тях май не се получи. Членски карти на клуба имат около 300 души, струват 240 лв, и може да се закупят на вноски. Дареня опитаха да събират и по 1лв., кой колкото може, срещу разписка разбира се. Не знам сумата да е набъбнала, въпреки фенската маса и голямата им любов към клуба. Добре, че си намериха спонсори. Желая ви успех, защото и аз съм фен и знам какво е чуството.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 окт 2010 17:27

Първо направете фонд "Да си върнем стадиона", след това направете фонд "Да си платим борчовете към Миньор Перник за да не ни спрат трансферите". Следващият може да е за дълга към Пирин. А Титаните ще потриват доволно ръце. Сигурно само автомобилите на Борисов, Иванов и Живков са повече от половин милион. Като сте балами - плащайте! :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Professore

Мнениеот Professore » 13 окт 2010 17:32

blue magic написа:Първо направете фонд "Да си върнем стадиона", след това направете фонд "Да си платим борчовете към Миньор Перник за да не ни спрат трансферите". Следващият може да е за дълга към Пирин. А Титаните ще потриват доволно ръце. Сигурно само автомобилите на Борисов, Иванов и Живков са повече от половин милион. Като сте балами - плащайте! :lol: :lol: :lol:

Добре казано,а и още нещо,за Jorkopazorko,отвореняк дето каза,че Батков като кажел тогава се играели мачовете,сигурен съм,че би искал да има повече фенове на стадиона(се пак не сме мин година),та я ми кажи умник такъв,щом иска да има хора на стадиона как според теб,ще слага мачовете всеки път от 21?!Обесни ми го,че много ме нервираш,в почти всяка тема само мрънкаш!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 17:37

mddido написа:Ако не ме лъже зрението това е форум на ЦСКА-ОБОРА се намира във форум Левски моля говедата да се насочват в правилната посока,освен ако не е фен в човешки облик и разумно мислене.

Ако не ме лъже зрението, това е форум на Гонг, които са национална медия. Като не те кефи - хиксчето горе в дясно. Комунизма свърши, за да обясняваш кое си е ваше и само ваше.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 окт 2010 17:38

blue magic написа:Първо направете фонд "Да си върнем стадиона", след това направете фонд "Да си платим борчовете към Миньор Перник за да не ни спрат трансферите". Следващият може да е за дълга към Пирин. А Титаните ще потриват доволно ръце. Сигурно само автомобилите на Борисов, Иванов и Живков са повече от половин милион. Като сте балами - плащайте! :lol: :lol: :lol:

Ми те веднъж направиха един фонд, по идея на един мошеник от форума им. Пича си ги изкова от всякъде, изнуди ги и събра към два бона, които Лупи, въпреки че са малко пари взе без да се дърпа много. Нема такива..

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 13 окт 2010 18:00

medenka написа:Не знам дали сте следили отблизо развитието на проблемите в Ботев Пловдив. Феновете от сърце се опитваха да помогнат и да съберат пари. При тях май не се получи. Членски карти на клуба имат около 300 души, струват 240 лв, и може да се закупят на вноски. Дареня опитаха да събират и по 1лв., кой колкото може, срещу разписка разбира се. Не знам сумата да е набъбнала, въпреки фенската маса и голямата им любов към клуба. Добре, че си намериха спонсори. Желая ви успех, защото и аз съм фен и знам какво е чуството.

Разходите в Ботев за момента се плащат само от парите от продадените билети.Другото ще се инвестира в дълготрайни материални активи.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 13 окт 2010 18:03

delqnski47 написа:100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!

+1
;)

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 13 окт 2010 18:18

dim77dim написа:
delqnski47 написа:100 хилки народ дават по 10 кинта,което прави 1 000 000!
Ето ги парите за МФВС и ''Армията'' става наша!
Не знам защо трябва да чакаме тия пари да паднат от небето,вместо да се организираме и да ги дадем!?!
Голям праз и половина кво ще говори света!Аз ще бъда горд,че ще съм един от тези,които ще дадат пари за отбора на сърцето си и ще му помогне в труден момент!

+1
;)

+1 Искам да напомня едно нещо, което предполагам и не много от вас знаят :) Едно време като се ремонтираше стадион Георги Аспарухов и понеже Томето нямаше много пари в излишък фенове на Левски от цяла страна пращаха дарения, както аз и моето семейство.Немога да си спомня във списанието на Левски или във някакъв вестник но там ги имаше и даренията и си пишеше кой по колко е дарил.Запалянкото е велико нещо ей ! Помнете го :)

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 13 окт 2010 18:20

кви са тези обръщения,ние да не сме овце .докога с тези подигравки с нас.час по-скоро тези капиталисти от титан да се махат,че скоро няма да мръднем от 9 място
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “ЦСКА”