galin56 написа:Червeните девалвираха тотално, единствено страхът им е конвертируем
ВЛАДИМИР ЗАРКОВ
SPORTLINE.BG
единственият, който е доволен от участието на армейците в груповата фаза на Лига Европа, е Венци Стефанов. не е вярно, доволни са и всички, които обичат ЦСКА или поне аз, защото отново гледах армейците в груповата фаза на Лига Европа, за ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА.
Даде им вратар да му вдигне цената прибра 200 000 евро за преотстъпването, а сега още няколко пъти по толкова от трансфера на алжиреца в Криля Советов не знам В.Стефанов да е изнесъл някакви параметри в медиите, но или е взел 200, но е плащал заплатата на Мболи той самия, или не е взел НИЩО, понеже Мболи заяви, че не иска да играе за Славия, а е плащано от ЦСКА...
Трябва да си наистина рядко неинтелегентен, за да не си вържеш гащите в случая "Мболи". Като зачеркваш Караджов и Чавдаров, поне вкарай една клауза, че при продажба на Мболи този сезон за ЦСКА ще има някакъв процент. това не е едностранно условие в договора, изисква се 2рата страна да одобри!!! + това ЦСКА извлече само дивиденти от привличането на Мболи предвид слабата форма и на двамата ни вратари. Освен това добро представяне в Европа с Мболи значи конвертируемост и на всички други армейци в отбора. Стой и гледай зимата
Поне аз не си спомням по-жалък отбор на червените в Европа. аз пък си спомням как една не толкова далечна година паднахме от едни исландци КА с 1:0. После с мъки бихме 3:0, а после Байерн ни прецапа 4:0 и после на Армията с 3:0, когато играхме не повече от 15 минути на висота. Помисли преди да говориш!
Никой не искаше от късокрачкото Делев или женския импресарио Янев да бият Порто. Но можеше поне да не си умрат в гащите. И те, и всички около тях в червено. Кой си умря в гащите? Делев, че набута страхотен гол ли?
Футболистите на ЦСКА си отдъхнаха, когато Порто поведе в резултата и се напрегнаха безкрайно много, когато Делев изравни. Напрегнаха се, защото знаеха, че в този момент от тях се очаква нещо. И пак се панираха. пълни глупости! ЦСКА не игра с паника, гледай играта на национала преди 25 години и ще видиш как топката се рита геройски напред и нагоре, това е паника!!! ЦСКА игра колкото можа или по-точно колкото Порто им даде да играят!
Извинявайте, но по отбелязването на първите две попадения на домакините работиха активно почти всички футблисти на ЦСКА и само дето не се включиха във всеобщата радост. Та Виданов и Акуаро са с асистенции... Стоянов ако ме извините за поправката...но подобни мелета и карамболи се случват във футбола, явно е, че идвате от отразяване на други спортове, предполагам художествена гимнастика?
Що за отбор е онзи, който при 1:3 прави смяна в 88-ата минута за запазване на резултата!? абе драги ми Г-н ЗАРКОВ, ВИЕ въобще гледахте ли мача? ЦСКА получи гол в 93тата минута за 3:1, кога сме пазили резултат с подобна смяна? във въпросната 88 минута влиза галчев на мястото на Янчев! Кой е по-дефанзивния футболист, бе льольо? Ако бе за пазене на резултат, ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ ТРИФОНОВ, ДЕЧЕВ ЩЕШЕ ДА МИНЕ ВДЯСНО, ТРИФОНОВ ЗАСТАВА НА ЛЕВИЯ БЕК, А КОЦЕ СТОЯНОВ ИДВА В ЦЕНТЪРА НА ОТБРАНАТА!
СТРАХ! Това е новото име на червените. Това е, което изпитваше ЦСКА в Порто. Аз незнам ЦСКА да има ново име! ма теб може да те кръстим на Говедо Смотанов Идиотов!
И навсякъде изпитва, дори на "Васил Левски". Случайният успех в тото столицата на Европа - Виена, само потвърждава правилото. Кое правило бе, Идиотов? какъв случаен успех? да не би Рапид да счупиха гредите от пропуски него мач? Случайно ни биха Бешикташ и Рапид в София, другото си е закономерност следствие на показаното на терена!
ЦСКА се чувстваше добре там, защото преди това падна на националния.Та червените ги беше страх дори и в Клифтънвил, и срещу ТНС. що коментираш мачове, които дори не си гледал? тогава отбора за пръв път играе заедно, нормално е да има брак тук и там.
Едните биха навън случайно, другите по случайност не ги омаскариха. пак простотии, пак омаловажаваме успехите! Идиотов, смени си професията, търсят хейтъри в правителството!
Изригването миналата година в Москва се дължеше на присъствието на Любослав Пенев. Вальо Илиев екзекутира Ливърпул. Данчо Тодоров - Леверкузен. Спас Делев и Иван Иванов - Динамо. да, Любо вкара всичките голове за отбора, даде всичките пасове и спаси всичките положения пред вратата! Вальо нямаше да екзекутира Ливърпул ако не бе примерно Забавник да вземе онзи фал отдясно, ако не бе сърбина на вратата да обере всичко и ако не бяха всички от отбора работили като къртици него мач! Данчо ли екзекутира Леверкузен или пак отбора, къде остави Хидиуед с гола в София, Янев с паса за него? Миналата година имаше доста българи в отбора и беше наистина чудесна победа, но тя не беше само на Делев и на Русия!
Останалото са цифри. За три участия в груповата фаза - 13 поражения от 16 мача! Последното, фаталното, беше в Порто. След него вече никой в Европа няма да приема на сериозно ЦСКА. Не и този отбор с пълни памперси. Празни мисли на един празен човек... ЦСКА винаги е марка в Европа, дори когато льольовци като теб се опитват да ги изкарат другояче! Това поражение нито бе последното, нито първото, нито пък бе фаталното. След него просто се затвърди позицията, че Порто нямат сериозна съпротива и ще спечелят този турнир без много много усилия! ПОМНИ МИ ДУМАТА, ИДИОТОВ! ЦСКА пък спечели, защото видя, че за да израсне, се иска много работа и саможертви, ЦСКА спечели, защото игра срещу един отбор от наистина друго футболно измерение, ЦСКА спечели, защото всички видяха, че ако искаме да се изравним с големите, трябва и да започнем да работим като тях! Това го видяха и Титаните, дай Боже да са си взели същата поука!
Говедо Идиотов (Зарков), моля ви сменете си професията или се върнете да отразявате художествената гимнастика, футбола е само за мъже!