Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Заслужава ли си да се правят опити за задържане на М'Боли

Мнениеот MCMXIII » 07 дек 2010 13:31

Thsmith написа:мда на гърнето е най-достоверния източник на данни :) Особено след 22 часа :) ако му разбереш от фъфленето какво казва де...

Съгласен с теб колега :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2010 13:59

kiko75 написа:
Thsmith написа:мда на гърнето е най-достоверния източник на данни :) Особено след 22 часа :) ако му разбереш от фъфленето какво казва де...

аве незнам дали е сдигурен источник но знам че В,Стефанов нямаше да го даде под наем на ЦСКА и се наложи М.Михалев да го даде 8-)

О да изобщо :) Само дето преди да ви го даде на вас лично той се натискаше да го даде на Левски, че и на Гришата... даже в интервю си призна, че са му отказали... чисто и просто искаше да го покаже в Европа - естествено вие сте на последно място в желанията му ... не заради симпатия или нещо такова - ами чисто и просто понеже не може да се разчита, че ще си платите всичко точно и коректно...
amoros написа:Запълва добре рамката на вратата,успява да внесе спокойствие в отбора.Левашките голове които допусна доста му удариха реномето.Със един добър процент от евентуална продажба,би трябвало да няма проблем да се подпише нов договор с него.
Ако ли не има и други вратари готови да подпишат с ЦСКА.

Връщаме се на последните ми думи от горните редове ... Венци трябва да е луд да го продаде на вас още повече с % :) Едно, че ще има да си чака парите с години ... а да не забравяме и как прецакхте лечков с трансфера на ивановците и неговия % : )
Ще го продаде в Русия и шапка на тояга...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 07 дек 2010 14:03

Thsmith написа:
kiko75 написа:

аве незнам дали е сдигурен источник но знам че В,Стефанов нямаше да го даде под наем на ЦСКА и се наложи М.Михалев да го даде 8-)

О да изобщо :) Само дето преди да ви го даде на вас лично той се натискаше да го даде на Левски, че и на Гришата... даже в интервю си призна, че са му отказали... чисто и просто искаше да го покаже в Европа - естествено вие сте на последно място в желанията му ... не заради симпатия или нещо такова - ами чисто и просто понеже не може да се разчита, че ще си платите всичко точно и коректно...
amoros написа:Запълва добре рамката на вратата,успява да внесе спокойствие в отбора.Левашките голове които допусна доста му удариха реномето.Със един добър процент от евентуална продажба,би трябвало да няма проблем да се подпише нов договор с него.
Ако ли не има и други вратари готови да подпишат с ЦСКА.

Връщаме се на последните ми думи от горните редове ... Венци трябва да е луд да го продаде на вас още повече с % :) Едно, че ще има да си чака парите с години ... а да не забравяме и как прецакхте лечков с трансфера на ивановците и неговия % : )
Ще го продаде в Русия и шапка на тояга...
аве пич аз знам че Маджо го даде а когато маджо говори Стефанов само испалнява аа и както се движат нещата ЦСКА е последния шанс на В.Стефанов да вземе пари за раис иначе май месец ще свободен агент ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 дек 2010 14:20

ако разчита да вземе пари от цска ехе :lol: и договора на райс е до 2012 според Стефанов, а не както пише в трансфер маркет до 2011...
А между другото ти да не си секретарката на маджо, че да "знаеш" кво казва на уше на Венци и кво не ;)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 дек 2010 14:29

Ако Титаните са хитри и не им се дават пари най-добре ще е да върнат нахакания М'боли в Овча купел и да се опитат да вземат от там Стефано Кунчев, който със сигурност ще е в пъти по евтин. Чудесен, млад вратар, българин при това. Райс си помисли, че хвана господ за шлифера и сега мястото му е в Славия. Нещастник.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2010 15:14

Да,заслужава си :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 07 дек 2010 16:36

на 100% съм против Караджов да пази на вратата на ЦСКА защото той е пияница. По-добре Здравко Чавдаров пред лекето Караджов.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 07 дек 2010 17:41

Не!
Толкова добър футболист няма място в "този ЦСКА"... :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2010 18:18

mironi88 написа:Ако Титаните са хитри и не им се дават пари най-добре ще е да върнат нахакания М'боли в Овча купел и да се опитат да вземат от там Стефано Кунчев, който със сигурност ще е в пъти по евтин. Чудесен, млад вратар, българин при това. Райс си помисли, че хвана господ за шлифера и сега мястото му е в Славия. Нещастник.

Казваш, че Стефано Кунчев ще ви го дадат като коледен подарък... с панделка вързан :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 дек 2010 02:05

аби написа:Не си заслужава! Това вратар ли е?! Я,по-добре правете опити да задържите Караджов,неговия манталитет е много по-добър! ;)

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”