Арести на фенове на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Арести на фенове на ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2010 23:05

zavinagicska написа:
delqnski47 написа:В момента отбора върви нагоре,така че се скрийте някъде с тия протести моля ви се!

Абе аз не протестирам на всеки мач съм искам ЦСКА да бие наред ама виждам че нещата от към управление са зле.

Е кво да направим кажи ми!
Да се забиваме по кръчмите да протестираме,да се бием с куките и т.н.!Това ли е решението?
И стига с тия Титани!Хората се опитаха да вземат Михов,ма тоя кат не иска да дойде са кво да правим?Да се застреляме ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 ное 2010 23:11

delqnski47 написа:
zavinagicska написа:
delqnski47 написа:В момента отбора върви нагоре,така че се скрийте някъде с тия протести моля ви се!

Абе аз не протестирам на всеки мач съм искам ЦСКА да бие наред ама виждам че нещата от към управление са зле.

Да се забиваме по кръчмите да протестираме,да се бием с куките и т.н.!Това ли е решението?
И стига с тия Титани!Хората се опитаха да вземат Михов,ма тоя кат не иска да дойде са кво да правим?Да се застреляме ли?

Е кво Михов като е виддял че нямат парички да се излага ли те нямат или неискат да дават виж че все дължат на някой пари минлата година викаха до март ЦСКА няма да има задължения сега пак стан до март абе зле е ситуацията гледа ли какво каза една вечер в трето полувреме Пенков където беше изпълнителен директор човека каза аз се махнах защото вийдах на къде отиват нещата Борисов като си науми нещо и никой не слуша.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2010 23:17

zavinagicska написа:Е кво Михов като е виддял че нямат парички да се излага ли те нямат или неискат да дават виж че все дължат на някой пари минлата година викаха до март ЦСКА няма да има задължения сега пак стан до март абе зле е ситуацията гледа ли какво каза една вечер в трето полувреме Пенков където беше изпълнителен директор човека каза аз се махнах защото вийдах на къде отиват нещата Борисов като си науми нещо и никой не слуша.

И какво е решението? Плюене по отбора или да ни фалират и да се свършва. Не съм за ТИТАН. Аз съм за ЦСКА. Всичко което е за доброто на ЦСКА бих го подкрепил, но тия протесни не мисля, че са за доброто на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 ное 2010 23:20

Законите трябва да се спазват от всички!
Браво на полицията!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 ное 2010 23:41

stannn написа:
zavinagicska написа:Е кво Михов като е виддял че нямат парички да се излага ли те нямат или неискат да дават виж че все дължат на някой пари минлата година викаха до март ЦСКА няма да има задължения сега пак стан до март абе зле е ситуацията гледа ли какво каза една вечер в трето полувреме Пенков където беше изпълнителен директор човека каза аз се махнах защото вийдах на къде отиват нещата Борисов като си науми нещо и никой не слуша.

И какво е решението? Плюене по отбора или да ни фалират и да се свършва. Не съм за ТИТАН. Аз съм за ЦСКА. Всичко което е за доброто на ЦСКА бих го подкрепил, но тия протесни не мисля, че са за доброто на ЦСКА.

Абе и аз съм така публиката винаги трябва да е коректив но не трябва да оставяме така нещата иначе нека и шампиони да станем и няма да ми пука че Борисов е неадекватен от пиене.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 23:56

stannn написа:
Сложи си песничката дето се поздравяваш с нея на mp3-ката и бягай на протеста. Тоя път може да сте повече от 200 човека.

Нещо взе да се повтаряш и май ти липсват аргументите!!!ЗА да ме обвинявате ,че не съм бил прав -трябва да оспорите следните факти!!Кои от тях не са верни???

-селекцията оказа ли с е провал-ДА
-играем ли на Армията -НЕ
-Шеридън твърда резерва ли е-Да
-юношите ни на последните места ли са-даже някой и на последно-ДА
-На Пнчарево има ли нещо реално -НЕ
-Някога има ли сме толкова загуби на полусезона-НЕ
-Костадинов още ли е на работа-ДА
-Бият ли се фенове-ДА
Излизат ли секи ден инфо за дългове и Титан потвърждават ли ги-ДА!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2010 23:58

delqnski47 написа:
zavinagicska написа:

Михов да не е тролей от градския транспорт, че да го вземат и да се придвижат с него донякъде?
С това мислене-да вземем тоя или оня, а не да ги купим (в случая с Михов- да го привлечем-далеко няма да стигнете в следващите 3-4 години).

@Щом са разпознати по видеозаписи тези хулигани е напълно нормално да бъдат арестувани.В случая ударението пада върху фенове на ЦСКА, но дали е имало и други фенове в меллето тогава?Могат да ги осъдят по бързата процедура и да им забранят да стъпват на футболен мач, но те и без това са от тези, които май не ходят на мач, а ако влязат в стадиона са само, за да създават безредици.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2010 00:04

stannn написа:

А ти дошъл ли си веднъж на тия протести!!Приказваш само за Дуче-а той няма и няма да има нищо общо!!!Напротив -на някокло пъто лично той се опита да усоети протеста!! ;) Хората -които подеха тая инициатива нямат нищо общо с него- и не са взели нито ЕДНА СТОТИНКА от тоя клуб-така че аргумента че всичко това е заради пари е малоумен!!Хората ,които протестираем го правим единствено и само заради ЦСКА!!Защото същите тия имат в пъти повече мачове от вас!!!Както и да е -мястото не е тука да се обясняваме-ама на стадиона никой не смее нищо да каже-ама тука се сипят псувни,закани -еми елате кажете си мнението-едва ли някой ще ви убие!
Тука иамше сумати обещания как на мача с Рапид ще дойдете и ще ни пръснете протеста-е май никой не посмя!!!Вироглаве-май ти беше най-дейния!! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2010 15:05

Михов да не е тролей от градския транспорт, че да го вземат и да се придвижат с него донякъде?
С това мислене-да вземем тоя или оня, а не да ги купим (в случая с Михов- да го привлечем-далеко няма да стигнете в следващите 3-4 години).

@Щом са разпознати по видеозаписи тези хулигани е напълно нормално да бъдат арестувани.В случая ударението пада върху фенове на ЦСКА, но дали е имало и други фенове в меллето тогава?Могат да ги осъдят по бързата процедура и да им забранят да стъпват на футболен мач, но те и без това са от тези, които май не ходят на мач, а ако влязат в стадиона са само, за да създават безредици.

[offtopic]Още някоя забележка имаш ли...май мастър?[/offtopic]
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2010 15:08

Е кво Михов като е виддял че нямат парички да се излага ли те нямат или неискат да дават виж че все дължат на някой пари минлата година викаха до март ЦСКА няма да има задължения сега пак стан до март абе зле е ситуацията гледа ли какво каза една вечер в трето полувреме Пенков където беше изпълнителен директор човека каза аз се махнах защото вийдах на къде отиват нещата Борисов като си науми нещо и никой не слуша.

Ако Михов е казал,че това е причината окей,ама никъде не прочетох той да е назовал причините,поради които се отказа да се върне в ЦСКА!
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”