Гуу написа:Pro-European написа:ами като не събира вземанията си от ЦСКА, държавата - пардон, данъкоплатците, на практика го финансира.
дано е разбираемо за теб
Егати глупостите надрънка...данъкоплатците финасирали ЦСКА...такъв смях ме напуши
ЦСКА си е длъжник на държавата, каквото и да правят Димитър Борисов и Иво Иванов, ще трябва да си погасят задълженията, няма мърдане. Междувременно Титан доколкото съм запознат правят някакви подобрения на "Червено знаме", средствата похаречени там ще бъдат приспаднати към дълга към МФВС. В крайна сметка дългът
ще бъде изплатен, в това можеш да бъдеш сигурен, като не е необходимо да ръсиш гръмки приказки как "данъкоплатците финансират ЦСКА", че така звучиш смешничко.

Първото изречение казваш нещо, което опровергаваш - САМ - с последното.
Несъбраните задължения на частни лица и фирми ощетяват държавния бюджет, който финансира публични дейности.
Така че загубата на данъкоплатците се изразява в непотребени публични услуги в този размер. и по същество финансират въпросната фирма. Както стана с банките през 96-та, ако си спомняш.
Не си ме разбрал, колега, и май няма капацитет - опа начин, това да стане. ако замълчиш по неща, които не можеш да проумееш, ще е по-разумно.
[offtopic]Сега очаквам да сбъркаш публичната услуга с публичен дом

[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..