Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Кажете ми, че има грешка !

Мнениеот vladitol » 11 ное 2010 13:26

Samoyl написа:
cska_90 написа:
vladitol написа:ти искаш да влизаш за 5 лева в А сектор ли какво ?? Както каза един потребител преди мен футбола е много евтино развлечение.Ако не се лъжа билет на Челси струва ок.150-200 лева :!:

Въобще няма смисъл да коментирам смешния ти пост!!Сравняваш България и Англия- :lol: :lol: :lol: :lol: А запалтата там май е доста по-голяма,стадионите са доста по-хубави??А и си имаш отбор-какво се месиш-там където никой не ти иска мнението?

Ами аз като гледам цените не виждам нищо изненадващо. От долу пише за картодържатели по 9-10 лв.Който не си е купил карта няма право да се оплаква за цените.Така че не разбирам какво е цялото това мърморене, като Ви е скъпо или си купувайте КАРТИ или си седете на топличко.

+1
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 11 ное 2010 13:40

Има хора които ще реват дори и да им подаряват билетите.

Изображение

Ето го тройният билет. Струва 20(двадесет) лева ако си с абонаментна карта. Това е за "В" сектор. Това прави по 6,67 лева за всеки един от мачовете с Порто, Рапид и Бешикташ. Аман от ревльовци.Готов е да хвърли 50 лева за кръчма но за мач няма да даде шест лева.
А и как се сетихте изведнъж че играем домакински мачове? Къде бяхте цяла есен? Ходим по 300 човека на мач. Или сега е весело, бихме Рапид...хайде всички сме мъже...
Отиваш плащаш 18 лева и гледаш мач. Ако ли не, отиваш пред офиса на Титан, намира се на бул.България под околовръстното, под Бояна и протестираш.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 ное 2010 13:44

Аз съм с карта зе 12 лв. в сектор А, който не мислил на време да плаща 18 лв. за сектор Г едно обещание изпълниха Титан и това е, че с картата ще имаш предимство е вярно, че сега с новите цени за шампионата печалбата от това да си с карта ще е по-малка, но това е за Г и В сектор аз съм в А където и в недяля цената ще е 15 лв.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2010 13:45

Аз имамкарат ,така че ми е все тая-ама говоря по принцип!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 ное 2010 13:47

Цените не са високи!Ние сме бедни!Това е истината! :o :oops:

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 ное 2010 13:48

Hrabar,Ханко , евала Ви правя. Сега дали някой от протестиращите ще пише след вас ? Ммммм НЕ, няма ! :)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 11 ное 2010 13:53

Цените въобще НЕ СА НОРМАЛНИ. Абе тука във форума имало егати баровците. Такива цени на билети да ви се виждат нормални за България, където средната заплата е 200 евро е меко казано странно. И не сравнявайте цените на билетите в другите страни, защото там стандарта е съвсем друг.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 11 ное 2010 13:55

Цените са нормални.Единственото странно е малката разлика за секторите "Г" и "В".Жалко ще е ако Титан са го направили умишлено с цел сектор"Г" да остане полупразен.
(35 блок за привърженици на Бешикташ ли е?)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 ное 2010 14:00

Hrabar написа:Има хора които ще реват дори и да им подаряват билетите.

Изображение

Ето го тройният билет. Струва 20(двадесет) лева ако си с абонаментна карта. Това е за "В" сектор. Това прави по 6,67 лева за всеки един от мачовете с Порто, Рапид и Бешикташ. Аман от ревльовци.Готов е да хвърли 50 лева за кръчма но за мач няма да даде шест лева.
А и как се сетихте изведнъж че играем домакински мачове? Къде бяхте цяла есен? Ходим по 300 човека на мач. Или сега е весело, бихме Рапид...хайде всички сме мъже...
Отиваш плащаш 18 лева и гледаш мач. Ако ли не, отиваш пред офиса на Титан, намира се на бул.България под околовръстното, под Бояна и протестираш.

Ето така се отговаря на ревльовците-шах и мат!Поздравления!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2010 14:22

petrof написа:Цените въобще НЕ СА НОРМАЛНИ. Абе тука във форума имало егати баровците. Такива цени на билети да ви се виждат нормални за България, където средната заплата е 200 евро е меко казано странно. И не сравнявайте цените на билетите в другите страни, защото там стандарта е съвсем друг.

+1

Върни се в “ЦСКА”