Viktor4o_Rs написа:Е то и аз желая Анджелина Джоли и Моника Белучи
и ти ли брат

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Viktor4o_Rs написа:Е то и аз желая Анджелина Джоли и Моника Белучи
rbs написа:селекцията трябва да е на дневен план.с тези играчи не става.приоритет трябва да са Асамоа/Генков/,Г.Иванов/задължително/,Гъргоров/задължително/.В.Илиев,таланта от Пирин/задължително/,Хаири,Сторокин,Дока/задължително/,Велизар също.мн са,но пък това е начина щом школата не работи...
Viktor4o_Rs написа:rbs написа:селекцията трябва да е на дневен план.с тези играчи не става.приоритет трябва да са Асамоа/Генков/,Г.Иванов/задължително/,Гъргоров/задължително/.В.Илиев,таланта от Пирин/задължително/,Хаири,Сторокин,Дока/задължително/,Велизар също.мн са,но пък това е начина щом школата не работи...
+ Меси , Дрогба , Томас Мюлер , Кристиано , Давид Виля ...![]()
![]()
rbs написа:Viktor4o_Rs написа:rbs написа:селекцията трябва да е на дневен план.с тези играчи не става.приоритет трябва да са Асамоа/Генков/,Г.Иванов/задължително/,Гъргоров/задължително/.В.Илиев,таланта от Пирин/задължително/,Хаири,Сторокин,Дока/задължително/,Велизар също.мн са,но пък това е начина щом школата не работи...
![]()
на вас не ви трябват футболисти.нали гледа мача вчера...и вие феновете май сте им в повече
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Viktor4o_Rs написа:rbs написа:селекцията трябва да е на дневен план.с тези играчи не става.приоритет трябва да са Асамоа/Генков/,Г.Иванов/задължително/,Гъргоров/задължително/.В.Илиев,таланта от Пирин/задължително/,Хаири,Сторокин,Дока/задължително/,Велизар също.мн са,но пък това е начина щом школата не работи...
![]()
sixtynine написа:С по 10 нови попълнения през 6 месеца отбор не се прави!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта