Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Re: Емил Гъргоров и Валентин Илиев отново в ЦСКА

Мнениеот todorov » 02 ное 2010 12:57

Според мен трябва задължително 1-2 централни защитници, 1 градивен халф и задължително класен вратар. Освен Акуаро нямаме друг типичен централен защитник. Виданов беше преквалифициран. Мисля, че В.Илиев и може би Бранеков, но не знам дали ще се съгласи. Момчето беше много обидено на титаните. Маркиньос и Галчев прекалено много задържат топката и оттам губим центъра. Трябва офанзивните и дефанзивни халфове много да тренират триъгълници и квадрати. Топката трябва да е винаги в движение. Съжалявам, че по такъв левашки начин беше изпуснат Христо Янев. Не забравяйте , че Мболи е само под наем и най-вероятно ще замине някъде в чужбина. Според мен оптималния състав е следния: Пиргов - К.Стоянов, В.Илиев, Акуаро, Виданов - Трифонов, Янчев, Гъргоров - Нелсън, Шеридан, Делев. Схема 4-3-3, преливаща в 4-5-1. Резерви: Чавдаров, Дечев, Бранеков, Грило, Минев, Галчев, Маркиньос, Тонев, Томи Костадинов, Тибони и още 1 вратар /може и някое младо момче/.Мисля, че 22 футболисти са достатъчни за един отбор. Хайде може още 2-3 но не повече. Няма нужда да имаме 40-50 футболисти и да се чудим какво да ги правим.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 ное 2010 13:03

todorov написа:Според мен трябва задължително 1-2 централни защитници, 1 градивен халф и задължително класен вратар. Освен Акуаро нямаме друг типичен централен защитник. Виданов беше преквалифициран. Мисля, че В.Илиев и може би Бранеков, но не знам дали ще се съгласи. Момчето беше много обидено на титаните. Маркиньос и Галчев прекалено много задържат топката и оттам губим центъра. Трябва офанзивните и дефанзивни халфове много да тренират триъгълници и квадрати. Топката трябва да е винаги в движение. Съжалявам, че по такъв левашки начин беше изпуснат Христо Янев. Не забравяйте , че Мболи е само под наем и най-вероятно ще замине някъде в чужбина. Според мен оптималния състав е следния: Пиргов - К.Стоянов, В.Илиев, Акуаро, Виданов - Трифонов, Янчев, Гъргоров - Нелсън, Шеридан, Делев. Схема 4-3-3, преливаща в 4-5-1. Резерви: Чавдаров, Дечев, Бранеков, Грило, Минев, Галчев, Маркиньос, Тонев, Томи Костадинов, Тибони и още 1 вратар /може и някое младо момче/.Мисля, че 22 футболисти са достатъчни за един отбор. Няма нужда да имаме 40-50 футболисти и да се чудим какво да ги правим.

Първо трябва да изритат всички италианци с изключение на Акуаро. Дано Вальо Илиев най -после се върне. А за Пиргов. Първо не мисля, че е толкова добър, че да го връщаме. Второ едва ли Черно Море ще го пуснат. И трето нисък е. Трябва ни вратар поне 185 см.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 ное 2010 13:03

emi_loko_plovdiv_usa написа:Бадема е добър футболист но след като ни съди за парите не ми харесва, човека не е истински ЦСКАр. За Вальо нещата са по по-друг начин, никога не ни е съдил или поне не се е чувало, но за сметка на това не знаем в какво форма ще бъде след контузията

Аз съм истински ЦСКАр и ако бях играл в ЦСКА и не ми бяха плащали и аз щях да ги съдя! Спрете с тея глупости, това са професионални футболисти! Чупят си краката за да си хранят децата с тия пари! Виновни са тези които не са плащали, не Емо който си иска своето!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 ное 2010 13:09

stannn написа:
todorov написа:Според мен трябва задължително 1-2 централни защитници, 1 градивен халф и задължително класен вратар. Освен Акуаро нямаме друг типичен централен защитник. Виданов беше преквалифициран. Мисля, че В.Илиев и може би Бранеков, но не знам дали ще се съгласи. Момчето беше много обидено на титаните. Маркиньос и Галчев прекалено много задържат топката и оттам губим центъра. Трябва офанзивните и дефанзивни халфове много да тренират триъгълници и квадрати. Топката трябва да е винаги в движение. Съжалявам, че по такъв левашки начин беше изпуснат Христо Янев. Не забравяйте , че Мболи е само под наем и най-вероятно ще замине някъде в чужбина. Според мен оптималния състав е следния: Пиргов - К.Стоянов, В.Илиев, Акуаро, Виданов - Трифонов, Янчев, Гъргоров - Нелсън, Шеридан, Делев. Схема 4-3-3, преливаща в 4-5-1. Резерви: Чавдаров, Дечев, Бранеков, Грило, Минев, Галчев, Маркиньос, Тонев, Томи Костадинов, Тибони и още 1 вратар /може и някое младо момче/.Мисля, че 22 футболисти са достатъчни за един отбор. Няма нужда да имаме 40-50 футболисти и да се чудим какво да ги правим.

Първо трябва да изритат всички италианци с изключение на Акуаро. Дано Вальо Илиев най -после се върне. А за Пиргов. Първо не мисля, че е толкова добър, че да го връщаме. Второ едва ли Черно Море ще го пуснат. И трето нисък е. Трябва ни вратар поне 185 см.

трябва да оставим и Фабрицио Грило в ЦСКА.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 ное 2010 13:20

todorov написа:Според мен трябва задължително 1-2 централни защитници, 1 градивен халф и задължително класен вратар. Освен Акуаро нямаме друг типичен централен защитник. Виданов беше преквалифициран. Мисля, че В.Илиев и може би Бранеков, но не знам дали ще се съгласи. Момчето беше много обидено на титаните. Маркиньос и Галчев прекалено много задържат топката и оттам губим центъра. Трябва офанзивните и дефанзивни халфове много да тренират триъгълници и квадрати. Топката трябва да е винаги в движение. Съжалявам, че по такъв левашки начин беше изпуснат Христо Янев. Не забравяйте , че Мболи е само под наем и най-вероятно ще замине някъде в чужбина. Според мен оптималния състав е следния: Пиргов - К.Стоянов, В.Илиев, Акуаро, Виданов - Трифонов, Янчев, Гъргоров - Нелсън, Шеридан, Делев. Схема 4-3-3, преливаща в 4-5-1. Резерви: Чавдаров, Дечев, Бранеков, Грило, Минев, Галчев, Маркиньос, Тонев, Томи Костадинов, Тибони и още 1 вратар /може и някое младо момче/.Мисля, че 22 футболисти са достатъчни за един отбор. Хайде може още 2-3 но не повече. Няма нужда да имаме 40-50 футболисти и да се чудим какво да ги правим.

E да и вратар. Ама ако няма никакъв добър избор на пазара!? Не съм съгласен за Пиргов, добър вратар е, но се видя, че не е за ЦСКА. Пламен Илиев е най-добрият млад вратар може би в Б-я, но той е много млад още и не е готов веднага да пази на Левски или ЦСКА. Ще му трябват сигурно около 2 години за да се утвърди, може и по-малко. Бранеков е слаб, има сърце много голямо и се бори мъжки, но просто няма качествата и футболният интелект за класен отбор. Галчев не е за титуляр в ЦСКА. В най-добрия случай резерва. Оня негър с дебелия гъз и големите претенции да си ходи в Гана да играе. Коста Янев ако влезне във форма трябва да получи шанс. Не трябва да се отписва, докато не получи шанс Коста. За Христо Янев и аз съжалявам, трябваше да го вземем. Маркиньос не е кой знае какво, играта му е на приливи и отливи. В ЦСКА блести, защото нямаме по-добри от него на позицията, на която играе- разиграващ халф. Даксон да Силва от Локо Пловдив където беше примерно е по-добър от Маркиньос. Марко е и стар, вече е на 30, ако искат да вземат пари за него Титан, сега трябва да го продадат или най-късно лятото. Хубаво е в ЦСКА зимата да се вземет по-креативни играчи, в този смисъл и Бадема не е лош вариант, макар че не се знае в каква форма е. Оптималният състав е:

----------------------------Качествен вратар-------------------------------

-Минев(Виданов)----В.Илиев---------------Акуаро--------------К. Стоянов

-А. Тонев-------------Т. Янчев--------------???????----------------С. Делев

---------------------------------------??????-------------------------------------

-------------------------------------Шеридън-----------------------------------

П.П. Марко го броя продаден. Според мен и някой измежду Виданов и Минев също няма да е лошо да продадат, защото иначе е безсмислено вземането на Бандаловски. Ей така трябва да се работи в клуба. Трябва да се продават играчи, които са се изразходили вече за клуба или са на възраст или имат прекалено много опции за техният пост, а също и най-вече такива, които просто не стават за ЦСКА и са слаби. Така че по тази логика Маркиньос, Виданов или Минев, Тиеро, Еспозито, ако има предложения да ги продават.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 ное 2010 13:26

хора къде забравяте Апостол Попов - Апата а
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 02 ное 2010 13:28

stannn написа:

Мислех си и за вратаря на Видима. Но момчето е още много младо и да не прегори като Караджов. Пиргов е много опитен. В същото време защитата върши 90 % от вратарската работа особено при статични положения. Повдигнах въпроса за вратар, защото наистина ако Мболи си намери отбор в чужбина, загиваме

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 ное 2010 13:37

emi_loko_plovdiv_usa написа:хора къде забравяте Апостол Попов - Апата а

Да ходи в Ботев Пловдив. Румбата Трифонов също не е за титуляр, много ме разочарова този сезон. Той и Галчев от сегашните титуляри трябва да седнат на пейката. Грило може да получи шанс до лятото поне, за него не съм сигурен още. За Тибони също, но той пък е скандалджия, по-скоро не става. Платини и той е дупка. Няма да го чакаме вечно. Трябва да се налагат Делев, Тонев, Шеридън, Дечев също. Заедно с Янчев, К. Стоянов, Акуаро, Виданов, Минев около тях трябва да се гради бъдещият състав на ЦСКА. Може и да пропускам някои, но около тези споменати играчи трябва да се гради отбора. Нелсън например и той не е нищо особено, за резерва иначе става, може да помогне в някой закучен мач с някой финт или подаване
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 ное 2010 14:09

Абе стига с тоя Пиргов! Не е по-добър нито от Караджов, нито от Чавдаров! За какво да се пълним с вратари на едно ниво? От тези в България единствено Борел си заслужава, другите няма да вдигнат нивото по никакъв начин.
danko_sot написа:
П.П. Марко го броя продаден. Според мен и някой измежду Виданов и Минев също няма да е лошо да продадат, защото иначе е безсмислено вземането на Бандаловски. Ей така трябва да се работи в клуба. Трябва да се продават играчи, които са се изразходили вече за клуба или са на възраст или имат прекалено много опции за техният пост, а също и най-вече такива, които просто не стават за ЦСКА и са слаби. Така че по тази логика Маркиньос, Виданов или Минев, Тиеро, Еспозито, ако има предложения да ги продават.

На поста на Маркиньос не виждам други опции в състава, освен това по принцип не е слаб играч. По принцип. Затова дори и да дойде Бадема пак няма да е добре да го продадем. Според мен Даниел Пеев от Славия показва голямо израстване и може би не е лоша опция за този пост.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Samo ti
Контакти:

Мнениеот Samo ti » 02 ное 2010 14:43

Защо пропускате Нелсон , по мое мнение има доста големи качества и от ляво и отдясно ще играе по-добре от Делев и Тонев

Върни се в “ЦСКА”