BaLoN написа:danko_sot написа:Категорично не съм съгласен, че едва ли не в основата на всички проблеми на ЦСКА е Дучето и тези прословути 3 хиляди лева. Да, Дучето може да е една свиня, която живее на гърба на отбора. Но Дучето ли докара клубът до това състояние, в което е в момента? Дучето ли махна Пенев? Дучето ли купи куп дозина некадърници, гледани по интернет? Дучето ли върна доказаният некадърник Пенев? Дучето ли превърна ЦСКА в бит-пазар? Дучето ли е виновен за срамните и съмнителни мачове с участието на нашият отбор, като например мачът с Миньор, завършил 0:3?
Мисълта ми е, че Дучето може и да е зло за ЦСКА, в което аз лично се съмнявам. Но ако Дучето е зло, то господата Борисов и Иванов са несравнимо и много пъти по-голямо зло за ЦСКА в момента.
Помнете ми думата, всички тези неща с ЦСКА ще ударят и бизнеса им с боклука. Ако са умни мъже, сами трябва да разберат, че е по-добре за тях да се откажат от клуба час по-скоро. Всички вече ги разбраха как действат и процедират.
П.П. Апропо за случая в Мездра и аз да бях шеф на фенлуба и да видя, че играчите играят симулативно с Локомотив, също щях да кажа на феновете да нахлуят на терена в Мездра. И между другото, ако Дучето е успял покрай шефстването си в фенклуба на ЦСКА да се уреди само с един пункт на Еврофутбол, то този човек доста се е минал. Аз си мислех, че вече си е купил два-три апартамента, има друг проспериращ бизнес. Погледнете какво правят другите властоимащи?! Но не защитавам Дучето. Ако трябва да се маха и той. Но разберете, няма как Дучето да е най-виновен за състоянието в което се намира ЦСКА. Виновни са тези, които управляват. Всички ги знаете кои са
ТИ НЕ СИ ФЕН НА ЦСКА !!! Щом одобряваш нахлуването на феновете на терена предвид ясното знание за опасност от изхвърляне на ЦСКА от А група,то какъв фен си тогава. Тогава ти си повече в защита на Дучето отколкото в защита на ЦСКА.щом си готов да пренебрегнеш ЦСКА за да оправдаеш тоя мазен дебелак !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА,защото повече това неможе да се търпи !!! Има си тема "Вън дучето от ЦСКА и безрезервна подкрепа за хората които наливат пари в отбора в случая това са ТИТАН !!! Тук не е мястото за опсъждане на подобни неща !!! danko_sot незнам дали разбираш,но това което си написал е СРАМ за самия теб !!!
Защото вие измествате ФОКУСА на проблема. Всички знаем КОЙ Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА ЦСКА. Кой командва парада! Кой взима решенията и КОЙ НИ ДОКАРА до това състояние. Дучето! Кой е Дучето бе? А ? Кой е Дучето че да се занимаавам аз с него? Някакъв кокошкар, някакъв дребен мошеник ли, Кой е той? Не ми излизайте с тоя номер. Толкова сте наивни. Титан ви манипулират както си искат. Пуснали една декларация- дръжте виновника, Дучето. И всички тук веднага- оп. Хванахте се като риби. Дучето ли е най-виновен за кризата бе? Ми шъ го манат Дучето и шъ дойде друг и той шъ взима 3 хиляди лева. И тва ли ще реши проблемите на ЦСКА а? ЦССКА изведнъж ще тръгне на горе така ли! Дучето ли ме кара мен и хиляди други да скандирам- Вън боклуците от ЦСКА! Не разбирате ли, че титан му скочиха заради това на Дучето.
Колкото до въпроса ти- Да бих нахлул на терена във всеки мач, в който видя, че отборът ми играе симулативно. Абсолютно във всеки! Абсолютно. Заклевам се!