Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Мнениеот iliev72 » 25 окт 2010 16:15

ЦСКА е имало преди Дучето ще има след него и май е време този дебелак да си седна на задника и да си гледа там бизнесчето и като всички редови фенове да ходи на стадиона и да вика за любимият клуб , а не да се прави велик.Същото се отнася за Главата и т.н. псевдофенове които смукаха пари от ЦСКА.Ако са фенове на стадиона и да подкрепят любимият клуб , ако ли не въобще да не се мяркат там да не ги бият този път 6000 човека !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 25 окт 2010 16:16

Ама как си представяте човек който успя да направи име Управлявайки професионалните клубове да се закопае и след година някой си потен с карирана риза да му вика боклук??? Стига моля ви се!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 16:18

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Абе тия Титан нещо лъжат, според мен. Я ми кажете, има ли нормален бизнесмен, даже и нормален човек, който да си повери парите на когото и да било? Как си представяте, че Титан ще дадат, да кажем, 10 милиона лева на година на някой друг да ги управлява. Това е някакъв абсурд.

В Манчестър Юнайтед собствениците управляват ли клуба?

Абсолютно собствениците управляват. Те определят заплатата на Уейн Руни и на Бербатов. Те решават дали Юнайтед ще строи нов стадион, те решават какви са цените на клубните атрибути. Те решават колко струват рекламните пана покрай терена. Те решават дали Юнайтед ще има клубна телевизия, клубно радио и така нататък. Алекс Фъргюсън има едно единствено право - да похарчи парите, които са му дадени за селекция. Нищо повече от това.

Когато Митал беше собственик той ли управляваше ЦСКА?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 16:21

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Абе тия Титан нещо лъжат, според мен. Я ми кажете, има ли нормален бизнесмен, даже и нормален човек, който да си повери парите на когото и да било? Как си представяте, че Титан ще дадат, да кажем, 10 милиона лева на година на някой друг да ги управлява. Това е някакъв абсурд.

Абсолютно собствениците управляват. Те определят заплатата на Уейн Руни и на Бербатов. Те решават дали Юнайтед ще строи нов стадион, те решават какви са цените на клубните атрибути. Те решават колко струват рекламните пана покрай терена. Те решават дали Юнайтед ще има клубна телевизия, клубно радио и така нататък. Алекс Фъргюсън има едно единствено право - да похарчи парите, които са му дадени за селекция. Нищо повече от това.

Когато Митал беше собственик той ли управляваше ЦСКА?[/quote]
Митал искаше Кремиковци.ЦСКА му беше "пробутан" като притурка...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 16:23

Това може и да е така,ама нещо не получих отговор на въпроса..
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 16:24

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:

Семейство Глейзър ли редят състава на МЮ за всеки мач?
Цесекарите протестират заради намесата на ТИТАН-АС в спортно-техническата част на отбора (изключвам ситуацията с билетите за сектор Г).феновете не ги вълнува колко струват рекламните пана и колко получава даден футболист (ако играе на ниво, като за ЦСКА), те се вълнуват от играта на отбора и от .. победите.Проблемът им е, че не могат да са фенове на отбора, ако той не побеждава-тогава стадионът е празен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 окт 2010 16:25

stannn написа:Честито на не мутрите в агитката които само интриги въртят. Ботев 2 вече е в действие. :evil:

Колега, мога да ти кажа, че от 1999 когато урода ни стана президент, това е първата година в която всички сме щасливи!
На нашия стадион под 5000 човека нямаме откакто ние управляваме клубът, на гостуване под 1500 човека нямаме, /изключвам един мач който се игра в Чирпан под непрестанен дъжд и в сряда на който имаше 500 души/. Колоните с автомобили с пловдивска регистрация се точат с километри! Вчера на мач с Смолян 6000 души се бяха прегърнали и заедно скачаха и пееха песни за Ботев, участваха всички от невръстните деца до понсионери на преклонна възраст, скачаха защото виждаха как нашият отбор не е зависим от мутри и от политически игри и футболът не се играе за тото коефициенти, а заради самата игра и за удоволстието на нас ФЕНОВЕТЕ!
Това което ни се случва в момента всеки футболен фен в България би се радвал да го изпита!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 окт 2010 16:26

delqnski47, ама и ти даде един пример :) :) :) Според мен Митал, никога, ама абсолютно никога, не е искал да има нещо общо с ЦСКА. Това бе една грандиозна далавера, свързана най-вече с Кремиковци. ЦСКА беше бонус и ако се поровиш в нета, ще видиш, че това се признава от Весела Лечева, тогава спортен министър. Това едно. Второ, Митал спря да налива пари в ЦСКА два или три месеца, след като купи клуба. Оттам нататък настъпи звездният час на Томов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2010 16:28

delqnski47 написа:

Това може и да е така,ама нещо не получих отговор на въпроса..

Когато ти натрапят нещо, което не те интересува изобщо, но трябва да го издържаш... го даваш на някого, който да се оправя с него както може, но без да ти тежи твърде на джоба.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 16:29

dodo7271 написа:delqnski47, ама и ти даде един пример :) :) :) Според мен Митал, никога, ама абсолютно никога, не е искал да има нещо общо с ЦСКА. Това бе една грандиозна далавера, свързана най-вече с Кремиковци. ЦСКА беше бонус и ако се поровиш в нета, ще видиш, че това се признава от Весела Лечева, тогава спортен министър. Това едно. Второ, Митал спря да налива пари в ЦСКА два или три месеца, след като купи клуба. Оттам нататък настъпи звездният час на Томов.

Е па точен пример си дадох!Глейзър бъркат ли се в работата на САФ,както Титан в работата на Димитър Пенев(Любо Пенев,Йоан Андоне,Павел Дочев,Гьоре Йовановски)
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”