ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот mertezaker » 25 окт 2010 14:34

Неутрален на 25 Окт 2010 14:24
Абе и на мен дучето не ми е от любимите фенове-тартори, обаче тези думи дето си ги казал тежат много. Твърдиш че дучето е взел някакви пари или просто предполагаш ? Ако си сигурен , дай доказателства на прокуратура и мвр , мисля си че тогава ще бъде изхвърлен безцеремонно от цска. Аз мога да твърдя че сестрата на един пич , снощи спа у нас. Ама вярно ли е това ? През последните няколко седмици се изначетохме кой какво бил направил , кой какви пари прибрал, кой кого е.ал и други подобни, но без доказателства всичко е само празни думи, като има оспасност от осъждане за клевета. Въпреки че е демокрация, никой няма право да напада и обижда други хора (или дучето) без доказателства. Ако такива има, писал съм по нагоре какво трябва да се направи. А понеже много обичаш собствениците, кажи ми 3 неща които са свършили от както са шефове. Аз честно да ти кажа, нищо хубаво не мога да кажа за тези. ПЪЛЕН ХАОС. Не се знае нищо, имат ли пари или нямат, махнаха отбора от армията, затриха ОКОНЧАТЕЛНО школите,сменят треньорите като носни кърпички, кажи ми какво хубаво са направили за отбора ? Иначе за плюене всеки може, спор няма, българите са два пъти олимпийски и 3 пъти световни шампиони по плюене и обиждане.

Сега не говорим за Титан, аз искам Дебелия да се махне ВЕДНАГА от ЦСКА, преди Титан

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 25 окт 2010 14:34

Вчера като гледах Канал 3 и просто се уби всичко фенско в мен, да аз съм човека който написа, че след като подкрепим отбора на мача с Рапид и той все пак играе слабо да обсъдим и запалим офисите и къщите на Титаните да видят какво е да нямаш дом, то какво стана трошиха В. Левски това е друг въпрос.
От вчера разбрах едно няма прави в спора който май е шуробаджанашки за някакви 3 хиляди на месец ли на мач ли не разбрах, то не бяха сестри и семейни драми, но най-важното което чух аз е
1. Дучето взема пари от клуба и затова протестира срам.
2. ТИТАН казват не ни интерисуват феновете или по-точно как може да питате феновете за ЦСКА ами кого нали футбола е за нас фенове. Каза се още че се кара ЦСКА на принципа проба грешка, е ами феновете които вие не искате да питате а искате се държат цивилизовано като ви казаха цивилизовано вие не разбирате послушайте ни не махайте Любо кво стана, след това като ви казаха не махайте Зафето и Пената и не слагайте Костадинов вие кво направихте, е как да се държим цивилизовано с вас.
С две думи ЦСКА в момента има некъдърно ръководство и фенклуб ръководен не от идеята ЦСКА а от идеята 3 000 лв. ТОВА Е МНОГО ЛОША КОМБИНАЦИЯ И СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО ОПРАВИЯ ОБАЧЕ НЕЗНАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА НО НЕКА ДВЕТЕ СТРАНИ СЕ РАЗБЕРАТ, ЗАЩОТ И ДВАМАТА СА ПОЖАРНИКАРИ НЕКА НЕ СИ НАСТЪПВАТ МАРКУЧИТЕ ПО МЕДИИТЕ.
Последна промяна от Xanko на 25 окт 2010 15:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 окт 2010 14:36

Евалата за темата!Най-накрая да се посочи истинският враг на ЦСКА Дучето и неговите хора дето толкова време живяха на гърба на отбора!Вярно беше че се разяждаме отвътре и сега се видя къде точно!Жалко само че трябваше човек като К.Стоянов да ви го показва!!Вън Дучето и Главата от агитката тези двамата рекетират ръководството!Евалата на 14 ТЕ ПОНЕ СИ КАЗАХА ЧЕ НЯМА ДА СА НА СТАДИОНА И ТАКА И НАПРАВИХА!Дуче си вкара автогол с тези протести безсмислените отбора го няма никакъв той хептен размътва водата искал ДЮШ за 2 дена искал стадион незабавно искал Титан вънка хората дет оспасиха клуба само той да е вътре и да получава пари!Ебати селяка че и сестраси въвлича те да не са семеино в ЦСКА?
Money Over Bitches

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 14:39

BaLoN написа:
zavinagicska написа:Добре бе хора Дучето не е публиката на ЦСКА, защо няма публика на стадиона заради Дучето ли според вас.

Знаеш ли приятелю,на последния мач на които бях с Рапид се отвратих. Имаше почти пълен сектор Г,които не спираше да скандира "Вън боклуците от ЦСКА" и да плуе,псува и обижда както ръководството така и футболистите. Еми аз като фен нямах желание да бъда на стадиона и ме болеше ,ами какво им е било на футболистите тогава ? Подкрепата не е ли била за Рапид ??? Просто без подкрепа на собствен стадион и с антиподкрепа от своите фенове логичното се случи - никакъв футбол,няма подавания ,няма игра ,няма желание ,има само болка и срам ! Така е почти във всеки мач ... Е аз скандирах "ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА" ,но неможех да заглуша сектор Г и онзи на мегафона които като диктатор им казваше "аидееее ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ... ПО СИЛНОООООО, ПО СИЛНООООО " Ето това е жалкото и срамното ... Протест навсякаде по света се прави или преди мача или няколко минути от началото на мача и то не с освиркване и псувни,а с мълчание и след това мощна подкрепа докрай,защото всичко се прави за доброто на отбора,а не за сасипване на отбора !!!

Абе братле как няма да се вика вън боклуците бе човек невиждаш ли че тези ще ни закрият какво ти харесва в цска в момента невиждаш ли че дължим пари на целия свят и то не само стари задължения Борисов се меси в купуването на футболисти виж че и Костадинов каза че не са го слушали, един терен за децата не са направили, ами армията защо така се абдекира,защо един път не излезе и не каза какво мисли да прави с клуба даречем за три години напред каква линия на развитие да се следва.Ето за това хората им писна кажи кога сме били на 8 място и неможем да бием Калиакра не е сериозно Дучето е най малко виновен.
Последна промяна от zavinagicska на 25 окт 2010 14:40, променено общо 1 път.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 25 окт 2010 14:39

zavinagicska написа:
BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви

Абе Дучето ли ме кара мен да съм против управлението по този начин на клуба, аз не ходя в Г сектор Дучето ли кара 14, Банда север ,усф, торсида пловдив,горди и други големи фракции да не ходят на мач, ами нали ако клуба ни върви ще викаме за титан с двете ръце, всички искаме цска да има стадион ,да има школа ,да има правилно управление.Дучето ли купува футболисти или слага некъдърни треньори,Дучето ли кара изявени журналисти цскари да пишат за начина по който се управлява любимият ни отбор аман от предатели. Сега да видим дали Михов ще приеме и ще видим дали титан си спазват обещанието да не му се мешат.

Абсолюттно си прав!За разлика от титан ,Дучето си върши перфектно работата и е нормално да получава пари!Това му го казах и на този Калоян,докато беше в сектора вчера на стадиона,а онези на терена получават доста и нищо неправят,а ни карат да се срамуваме,а Дучето и неговете хореографии ни карат да се гордееме!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 25 окт 2010 14:41

mite.1979 написа:
zavinagicska написа:
BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви

Абе Дучето ли ме кара мен да съм против управлението по този начин на клуба, аз не ходя в Г сектор Дучето ли кара 14, Банда север ,усф, торсида пловдив,горди и други големи фракции да не ходят на мач, ами нали ако клуба ни върви ще викаме за титан с двете ръце, всички искаме цска да има стадион ,да има школа ,да има правилно управление.Дучето ли купува футболисти или слага некъдърни треньори,Дучето ли кара изявени журналисти цскари да пишат за начина по който се управлява любимият ни отбор аман от предатели. Сега да видим дали Михов ще приеме и ще видим дали титан си спазват обещанието да не му се мешат.

Абсолюттно си прав!За разлика от титан ,Дучето си върши перфектно работата и е нормално да получава пари!Това му го казах и на този Калоян,докато беше в сектора вчера на стадиона,а онези на терена получават доста и нищо неправят,а ни карат да се срамуваме,а Дучето и неговете хореографии ни карат да се гордееме!

гордееш се с Мездра?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 25 окт 2010 14:43

бсолюттно си прав!За разлика от титан ,Дучето си върши перфектно работата и е нормално да получава пари!Това му го казах и на този Калоян,докато беше в сектора вчера на стадиона,а онези на терена получават доста и нищо неправят,а ни карат да се срамуваме,а Дучето и неговете хореографии ни карат да се гордееме!

Гордееш се с Дучето :shock: :shock: :shock: Дучето си върши перфектно работата :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 окт 2010 14:44

Мездра завинаги ще остане в историята като селото в което големият родолюбец и цесекар Дуче направи така че ЦСКА да загуби титлата заради едни 3000 лв!И колото и главата да говори глупости да не се спекулирало е така..Дучето ВЪН ОТ ЦСКА
Money Over Bitches

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 25 окт 2010 14:44

абе пич, извинявай, не се познаваме, ама си ми доста съмнителен... това дето си го написал е едно към едно с призивите на субекта Цимбик вчера по телевизията

Момчета, не се поддавайте на провокации... последният проблем в ЦСКА в момента е публиката/агитката... не позволявайте да ни разединяват, което е целта на цялата кампания в момента... че фенклубът има своите кусури е ясно, но не измествайте фокуса

и откъде накъде безрезервна подкрепа за Титан - затова, че ЦСКА е заприличал на посмешище...

Върни се в “ЦСКА”