ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА
Кашчей написа:Васконти,нека приказваме сериозно:Ми точно за това ти говоря - той е научен да играе отборно, не сам! Погледни всеки британски отбор - в нападение са минимум 5 човека, в средата мининум 5 и в защита пак толкова! Има пакетно движение на целия отбор! Тук в повечето време в нападение са 2-3, останалите седят където ги хване момента.
Шеридън е млад, перспективен, дори много добър и научен-това го казвате вие.В същото време визитката му е твърде богата, като брой професионални отбори, през които е минал, и никъде не се е задържал.Каква трябва да е според теб причината за това?
Това освен ние, го казва и Трапатони. Какво повече да ти кажа? А че не се е задържал по тия отбори, причини да искаш. Но със сигурност не е защото е неграмотен тактически. Приеми, че бил млад(все още е), бил е там за да трупа игрови опит, а в Селтик на 18-19 не е лесно да играеш редовно, освен ако не си наистина голям талант. Ако беше такъв Шеридън щеше да отиде в голям отбор, но това, че не е в такъв отбор, не значи, че и за ЦСКА не става. Смешни са ми изказвания от типа "ако беше добър щеше да е в Барса или Юнайтед". Все пак едва ли някой сериозно очаква да взимаме играчи достойни и за тези два гранда, примерно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Разбира се че има място той е най-добрият нападател в ЦСКА в момента!Само не мога да разбера защо съотборниците му не му подават!Според мен трябва да махнат всички чужденци без Акуаро,Нелсън и Шеридън!Българите много ги е яд че чужденците вземат много пари пък нищо не играят и затова бойкотират и се получават слаби резултати!Радуканов пусна повече БГ и заиграха така направи и Зафиров
Money Over Bitches
vaskonti написа:Кашчей написа:Васконти,нека приказваме сериозно:Ми точно за това ти говоря - той е научен да играе отборно, не сам! Погледни всеки британски отбор - в нападение са минимум 5 човека, в средата мининум 5 и в защита пак толкова! Има пакетно движение на целия отбор! Тук в повечето време в нападение са 2-3, останалите седят където ги хване момента.
Шеридън е млад, перспективен, дори много добър и научен-това го казвате вие.В същото време визитката му е твърде богата, като брой професионални отбори, през които е минал, и никъде не се е задържал.Каква трябва да е според теб причината за това?
Това освен ние, го казва и Трапатони. Какво повече да ти кажа? А че не се е задържал по тия отбори, причини да искаш. Но със сигурност не е защото е неграмотен тактически. Приеми, че бил млад(все още е), бил е там за да трупа игрови опит, а в Селтик на 18-19 не е лесно да играеш редовно, освен ако не си наистина голям талант. Ако беше такъв Шеридън щеше да отиде в голям отбор, но това, че не е в такъв отбор, не значи, че и за ЦСКА не става. Смешни са ми изказвания от типа "ако беше добър щеше да е в Барса или Юнайтед". Все пак едва ли някой сериозно очаква да взимаме играчи достойни и за тези два гранда, примерно.
Цъ!Нямам предвид голям отбор от такъв ранг.Но за Шотландия Мъдъруел си е приличен отбор, нали

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Шеридън не е насила тук, а е избрал така. Ясно е, че в отбор, който е потенциален участник в ЕКТ всяка година има по-големи перспективи за него от колкото в средняк в Шотландия. Поне на хартия е така. Не той е виновен за ситуацията в ЦСКА, а тя определено влияе на представянето на всички, включително и на него.
[center]I'll be the savior of you all
- Prizrachen
- Контакти:
Най - добрия ви нападател 

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Като го гледам ми напомня първата година на Бербатов във Манчестър,бяга,борисе и като се стигне до наказателното поле не му подават.Днес на мача поне 3 пъти делев можеше да му подаде но не го направи,търсеше центриране на задна греда.Според мен твърдо е ЗА
Кашчей-явно искаш всички да кажем не не става
всяко друго мнение не ти харесва и се обясняваш като......
И дембеле е сменил сума отбори преди да дойде при вас това означава ли че не става за вас???Почваш сериозно да ме караш да се смея с напъните ти да се заяждаш и да се правиш кефа на чужд гръб.

И дембеле е сменил сума отбори преди да дойде при вас това означава ли че не става за вас???Почваш сериозно да ме караш да се смея с напъните ти да се заяждаш и да се правиш кефа на чужд гръб.
valantain написа:Кашчей-явно искаш всички да кажем не не стававсяко друго мнение не ти харесва и се обясняваш като......
Не знаех, че Дембеле играе в "Дунав", но щом казваш

Сега пак по темата Шеридън:
Дай ми някакава сериозна причина, поради която талантлив, млад нападател, със страхотни качества, не се реализира в "Селтик"-там треньорите да не са по-калпави отколкото е Гьоре или сега Радуканов?Същият обикаля за 3 години още 4 отбора, като навсякъде е под наем, никъде не играе постоянно и нито един от тези отбори не е проявил интерес, или е сметнал 300 000 паунда за твърде висока сума за играч, като него...Да не би да смяташ, че щом е в ЦСКА и всички трябва да припадат по него?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Pro-European
- Контакти:
в това ЦСКА, което е в момента - Шеридън има запазено топло място 

Авторът на темата: Ще спре ли..