Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Искате ли Валентин Михов да се завърне в ЦСКА?
Първо вижте до къде я докара с Академик Свищов,а след това си спомнете мъжките му номера по конгресите в полза Батето
Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
След уволнението на Гьоре, най-логичния въпрос е КОЙ да е новият треньор. Според мен трябва да е българи, номе и без опит, но българин.
Вашето мнение?
Вашето мнение?
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Re: Кой трябва да е новия треньор на ЦСКА
Dachi написа:Сле уволнението на Гьоре, най-логичния въпрос е КОЙ да е новият треньор. Според мен трябва да е българи, номе и без опит, но българин.
Вашето мнение?
А дали е уволнен?
cska@1948 написа:Dachi написа:Сле уволнението на Гьоре, най-логичния въпрос е КОЙ да е новият треньор. Според мен трябва да е българи, номе и без опит, но българин.
Вашето мнение?
А дали е уволнен?
„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния мач на тима в неделя”, пише сайтът macedonianfootball.com
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
това го знам но дали е истина,наще медии защо мълчат
Ако приемем че макето не ни е треньор - незнам. Любо е най-точния избор , но е няма да дойде. Може би титан ще сложи Червенков но незнам. Много мек ми изглежда.... А иначе Стойчо пак да дойде .... незнам
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Според мен един Стефан Грозданов би свършил отлична работа,някои казват,че бил левскар но за мен е професионалист тип Георги Василев
cska@1948 написа:Според мен един Стефан Грозданов би свършил отлична работа,някои казват,че бил левскар но за мен е професионалист тип Георги Василев
Червенков ще ви оправи....
В последно време е успех, ако треньор успее да се задържи 3 месеца. Струва ми се, че човекът, който се навие трябва да е доста отчаян, просто няма никакво сигурност. Треньорските смени са проблем на отбора от години, като всеки нов наставник "влачи" 10-12 нови играчи, които изкарват по има-няма 6 месеца и си заминават откъдето са одшли (обикновено - Търну Магуреле). Както и да е, който и да дойде, едва ли ще доведе головете със себе си поне до зимата - Килиън е тромав и некадърин, Платини не става, а Делев не помня откога не е вкарвал...
Все си мисля, че пак ще цанят Чичо Митко до Коледа, за да го изгонят като мръсно куче през януари. Тъжно, но практиката обикновено е такава.
Все си мисля, че пак ще цанят Чичо Митко до Коледа, за да го изгонят като мръсно куче през януари. Тъжно, но практиката обикновено е такава.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
Стойчо, Червенков, Люпко и Стефан Грозданов - мисля, че трябва да е един от тея 4ма. Евентуално и Тони Велков, но много евентуално, все още не е направил нищо тоя човек, но кой знае - и Ясен Петров не беше направил кой знае какво, а сега фк "Левски" играе приличен футбол - ако не друго поне бие.