Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот mertezaker » 18 окт 2010 00:19

cska_90 на 18 Окт 2010 00:13

viroglav написа:

cska_90 написа:В четвъртък на ТИТАН ще им се стори тесен света!!! :evil: :evil:

В четвъртък може да ви се види тесен света на вас , които продадохте ЦСКА и с негативните си изяви правите черен ПР на клуба. Бъди убеден , че света няма да ти хареса лично на теб , ако си там в четвъртък.

Айде ела пък да видим какво ще направиш-ама съм сигурен,че няма да посмееш!! ;)

cska_90 на мача ще ходиш ли? Да не направите някоя глупост като сръбските фенове :roll:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 18 окт 2010 00:20

ScarredInRed написа:На мен ми става мъчно вече не само за ЦСКА, но и за горките хора от ТИТАН, които само хвърлят пари за любимия отбор. Лично аз исках да дам шанс на Емо от началото, но е видно, че има 2 фактора за моментното ни състояние - безумната селекция на Костадинов и напускането на Дочев. Футболистите все пак са от около месец с Гьоре, а цяло лято бяха тренирани с коренно различни идеи, просто хората не могат да смогнат психически с толкова простотии. Това, което сами си правим за 20 години, не успя да ни направи и синята корупция в полза на ФК "Левски". ЦСКА все още носи много пари на сините господа, за да ни затрият окончателно, за това бавно и ефикасно ни рушат, вече феновете си отиват, това, което кара ЦСКА все още да постига успехи е именно славното име. Така повечето фенове на Л-с идват единствено от факта, че използват името на апостола и се мислят за отбора на народа, въпреки че де факто всеки отбор е на НАРОДА. Та ТИТАН според мен могат да закърпят някак си кризата в акционерното дружество, но единствено ние - феновете на отбора ЦСКА можем да покажем, че името не е мъртво и все още кара милиони сърца да страдат и да ликуват заедно с отбора. С време, подкрепа и БЪЛГАРСКИ хъс отново ще си възвърнем формата, която е еквивалент на славните 4 букви.

Ти нормален ли си? Аре пак световната конспирация против ЦСКА...
Не мога да разбера как някои хора, пишещи се за големи фенове на тоя отбор, намират връзка и говорят против Левски.
Мен ми е ясно кво ви е, като фенове. Миналата година Левски бяха като вас, така че...
То е ясно, че трябва да махнете Костадинов и Гьоре, обаче кво правим, като го направят зимата това (сигурно поне треньора ще махнат)? Нова селекция, нови чужденци, които трябва да се климатизират..., да свикнат..., старите останали в отбора да свикнат с новия треньор... И пак ще сте така. Пишете я бегала тая година. Земайте отговорни хора, които ще градят отбор за следващия сезон.

Офтопик: Ей такива фенове като теб обаче, които пишат само от злоба, без да търсят вината в техния отбор и ръководителите му, а в други отбори и фактори, заслужат подигравките, които някои по-заядливи фенове на Левски ще сипят.
Щото в четвъртък ще паднете с 1:0 от Рапид или знае ли човек, може 0:0 да направите и ще започнете да говорите как "в момчетата има дух, желание за победа, хъс... А виж ги говедата" и тн., и тн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 18 окт 2010 00:21

viroglav написа:Ситуацията е от ясна по - ясна ... Българските футболисти бойкотират отбора. Румен Трифонов как пък нито веднъж от началото на сезона не можа да направи един от марковите си пробиви по лявото крило и да центрира остро топката. Спас Делев явно толкова си може. На Тошко Янчев изглежда годинките му натежаха ... Как става така , че Костадин Стоянов уж се излекува и щом влезе в игра пак се контузва и излиза за минимум две седмици и на другия мач пак същата схема отново. Виданов се разигра чак сега , когато го викнаха в националния и се пусна слуха , че бъдещия му тъст Лъчо Танев му реди трансфер. Коста Янев ... Та той няма и един мач от началото , а не е контузен. Сашко Тонев иска да блесне въпреки отбора и да бъде продаден евентуално , ама не виждам кой е този луд , дето ще си хвърли парите на вятъра за него. Да казвам ли за "проявите" на Караджов ?! Май няма смисъл , щото всяка топка ритната на повече от половин метър от него е "неспасяем" гол. Негово копие в тази посока е и другия ни "сигурен" страж Чавдаров ... Минев - кръгла нула , а беше най стабилния ни защитник ... Решението е всичките тези хубавци през зимния прозорец да бъдат махнати. И съм сигурен , че точно затова накупихме толкова много чужденци лятото. Точно тези "българчета" изгониха Любо Пенев и искат те да командват и определят заплати и привилегии в отбора. Не бива да им лягаме и да им правим мили очи ... Точно заради тях сега нямаме точки в класирането. Нито е заради Платини , който вече веднъж тези хубостници бяха изгонили , нито е заради Шеридън , още по - малко пък Трекаричи и Нелсън са виновни за слабите резултати. Да свършва по - бързо полусезона и "нашенчетата" да си търсят други отбори , за да тръгне ЦСКА нагоре. Другия проблем е тези трийсетина продажника , които сами се наричат сектор Г , ама на практика са слуги някому ... Я на Дучето , я на някой друг главатар. И какво , заради тази пасмина , която е много удобна на медиите , за да си правят ексклузивните статии ЦСКА трябва да страда. Твърдо зад Титан и Емил Костадинов , които в момента явно са единствените , които мислят за доброто и са на пангара в ЦСКА. Докрай в битката с "уж бойкотиращите" лекета !!!

+1

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 00:21

mertezaker написа:
cska_90 на 18 Окт 2010 00:13

viroglav написа:

cska_90 написа:В четвъртък на ТИТАН ще им се стори тесен света!!! :evil: :evil:

В четвъртък може да ви се види тесен света на вас , които продадохте ЦСКА и с негативните си изяви правите черен ПР на клуба. Бъди убеден , че света няма да ти хареса лично на теб , ако си там в четвъртък.

Айде ела пък да видим какво ще направиш-ама съм сигурен,че няма да посмееш!! ;)

cska_90 на мача ще ходиш ли? Да не направите някоя глупост като сръбските фенове :roll:

Не-не знам още официално -какво ще се прави-има време!!Но най вероятно няма да се влиза!!!Но определено ще има доста по-серизно неща от досегашните, или поне се надявам!!
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 18 окт 2010 00:22

Нещо не сте в ред.Вироглав го разбирам ,защо ги защитава тия мърши,но останалите НЕ.При мен чашата преля и ми писна да слушам какви стадиони и школи щели да направят "ако еди кво си стане".Мисля че от тия пезевенти нищо хубаво не видяхме,нищо смислено не направиха.Днес умрях от студ на стадиона,а съм сигурен че 80% от писателите тук не са били и на мача.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 окт 2010 00:27

Айде пак но в по-добър тон! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 окт 2010 00:30

Време е най-накрая да се обединим-БОЙКОТ и това е-един мач-ако не гледате няма да е голяма загуба!!!Ако не на бойкота топоне влезте с 10 мин закъснение-все е нещо!
Изображение

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 18 окт 2010 00:38

Първо за темата: ти си побъркан ако си зад титан, които ни докараха до тук, но си прав, че не трябва да се освиркват играчите непрекъснато ( което всъщност не беше така, не цял мач се освиркваха, преувеличил си ).
Второ към 14 и останалите фракции - правете каквото ще правите, само мислете какви ще ги вършите. Остана само да ни изхвърлят от ект и да ни сложат някакви огромни глоби. Няма нужда да се досъсипе отбора, така и така от него не е останало много. Протеста си е протест, но да е с мярка, а не някоя чутовна глупост.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 18 окт 2010 00:55

Едва ли ми искате мнението, но аз ще си го кажа!
При вас е объркано всичко, като почнеш от структурата на клуба и стигнеш до начина на правене на селекция! Не може клуб с претенциите на ЦСКА, да взима нови играчи по интернет и то по средата на сезона! Не може да сменяш треньора на всеки три месеца и да искаш да имаш изграден синхрон и стил на игра! Не може собствениците на клуба да дължат пари на всеки с когото имат финансови взаимоотношения и това да не се отрази на отбора! Емо Костадинов беше добър футболист (аз съм ревал от кеф през 93г.) но определено не е човек който може да се справи с управлението на клуб като ЦСКА! Според мен Титан трябва спешно да назначат човек с авторитет на мястото на Костадинов и да го оставят той да взима решенията! Другото важно условие е собствениците да си оправят дълговете ,защото тотално сриват имиджа на клуба а той много трудно се гради! Желая ви успех, защото когато ЦСКА е слаб, Левски няма с кого да си сверява часовника!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 18 окт 2010 00:57

Evailo написа:Вие си гоните собствените фенове от трибуните,обаче печелите такива като мен пред телевизорите.Сега е момента всички фенове като мен на малките провициални отбори да ви сочим с пръст и да ви се смеем,заради многото години,в които ни крадяхте на-добрите футболисти под предтекста за войнишката служба.И така ни обезкървявахте.И после гордо позирахте с многото си фалшиви купи изковани с потта на нашите момчета.
Не може да си представите какъв кеф е да седнеш с пуканки пред телевизора и да гледаш комедията "От глупав по-глупав" или по скоро "От некадърен по-некадърен".
Чакаме с нетърпение следващия епизод другата седмица.
Благодарим ви за спектаклите!!!

Ето тук някъде е истината, от която трябва да се тръгне, ако някой иска да оправя нещата. ЦСКА е като царски син в изгнание, който сам трябва да си изкара хляба, това е, оттук започнете да търсите!

Върни се в “ЦСКА”