Венци: Мболи си тръгва през пролетта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Венци: Мболи си тръгва през пролетта

Мнениеот Udoji90 » 10 окт 2010 20:59

В ЦСКА няма да остане, защото е много по-престижно да иде в чужбина човекът. За левски пък да не говорим - там сега има цели 4 (!!!!) души на този пост! За какво взеха Акалски, като ще вземат и М'боли???
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 окт 2010 09:07

Синьо сърце написа:
bekono написа:
Alex написа:Левски г.р 20-8
ЦСКА г.р 12-10

пп не че това е смислен аргумент - точно толкова лишен от логика, колкото твоя е, но поне е аналогичен ;)

И колко от тези 10 гола са във вратата на М'Боли, аз мисля, че той има само 3 допуснати в българското първенство и 2 в ЛЕ.
А Жорето 5-ков има 7 само в ЛЕ :lol:

Виж ти-армеец от Челси...Всъщност защо не-глупаво е да си избираш на кого да симпатизираш по цвета на екипите-има доста левскари от Ман Юн... ;) По темата-безусловно в момента Райс е по-добър от нашите,но не защото толкова ги превъзхожда по качества,а имаше добър треньор,за разлика от Божо и Гошо Петков.От петте гола на Спортинг 3 и половина са само на Гошо,докато не помня гол,вкаран на ЦСКА заради Райс(може би малко коментар за втория на Локо,но това е друга тема).Това са реалностите!

Искаш да кажеш, че играта на един 34 годишен вратар зависи много от треньора? Разбирам да ми говориш за Митрев, ама Петков си е достатъчно опитен за да променя тепърва начина си на игра. Чисто и просто не е във форма и не мисля, че специално при него това се дължи на треньора. Такива периоди има при всички играчи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 окт 2010 20:53

Естествено,че зависи...Как без подготовка ще задържиш формата си?Ти си разумен човек,на таз логика няма нужда от треньор на вратарите!Нали се тренират мускули,сила,разиграват се ситуации,изчистват се грешки!На 34 или 24 години,треньорът си е важен-справка Жоро и Божката след две години на Русланчо!На тоя и Буфон да му докарат,след 6 месеца ще е същото лайно... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”