bakalina написа:stg333 написа:Не се заяждам а изхождайки от презумпцията че Лупи е крадец, си мисля че цялата история с големите заплати и осигуровки в ЦСКА беше за да може Лупи да източва парите на Митал, обаче индуса се покри и спря да дава и схемата изгърмя. Давам пример вземаш покрай свестните играчи някой куц кон и му обявяваш заплата 25 000 евро от които му даваш най много 5000 и пак ще е доволен щото той и 500 не заслужава. Имаше там някакви сърби и прочие забравих ги вече.
А по темата както са казали доста хора никога не е ставало въпрос че ЦСКА не е е деклаирало нещо пред НАП и не за това беше отнет лиценза.
аве майната му на лицеза каде прокуратурата да се само сезира за това | проблема е в тов .Кр. Ст.: Преди година и половина-две започнахме ревизиите срещу футболните клубове от „А" група. С изключение само на един отбор те се осигуряваха и плащаха данъци върху заплати от 240 лева. След нашата проверка заплатите вървят от 1500 до 50 000 лева. От четири отбора прекият фискален ефект е 8 милиона лева.
- Кой беше изрядният отбор?
Кр. Ст.: Това не е тайна - ЦСКА.![]()
Къде и кога точно го каза?- Защото аз гледахпо една от тв-те( бтв или нова) интервю с него наскоро ,където каза точно нещата които цитираш,но без последното изречение,не е казвал кой е изрядния отбор и такъв въпрос не му и бе зададен.- все пак го гледах с очите си и го слушах с ушите си.
Как ще коментираш това ,че ако Красимир Стефанов наистина е казал това ,което ти твърдиш той просто ще бъде уволнен понеже е подал лъжлива информация пред ПК по корупция- точно преди 1 година по подадената от него информация ставаше ясно,че ЦСКА е всичко друго но не и изряден. Все пак ,ако подаде лъжлива информация пред Парламента на РБ той просто ще бъде уволнен и приведен под съдебна отговорност. На теб оставям да решиш къде е казвал истината пред Парламента или пред в-к "Уикенд" - лично на мен ми изглежда риторичен въпрос. Малко след изнасянето на данните пред ПК по корупция, Кр.Стефанов беше гост в студиото на Ринг Тв и там Т.Шабански(чийто пристрастия са всеизвестни) го попита наистина ли Левски не дължи пари на НАП. Кр.Стефанов отговори, Левски към 31.08.2009 Левски няма задължения към НАП. Последва въпроса (отново на Т.Шабански)- Наистина ли Левски е толкова изряден, Кр.Ст. отговори- Не е изряден, той има задължения към други институции.,но те са относително малки....
Всеки може да си отговори на въпроса къде Кр.Стефанов казва истина - пред Парламента, в директно предаване по ТВ или във вестници и сайтове известни със сериозността си и фенските си пристрастия. Все пак за едното ,той носи и съдебна отговорност.
Все пак всеки има право да вярва на каквото си иска- на осбствените си очи и уши или на тези на ГА и някои подобни на него.