Ето,както винаги се повтаря едно и също,и не мога да го разбера,защо си позволявате да оплювате личността и качествата на някой,когото не познавате.Каква ви е целта господа разбирачи,да коментирате играта на един нов футболист,дошъл в България от страна с традиции във футбола и с много по-добри условия или да атакувате и сринете психиката му.Всеизвестно е,че психо атаките,интригите,клюките могат да провалят цели клубове,а не само отделни футболисти.Как така наричате това момче с епитети,все едно,че сте играли с него в махалата.Факт ли е че е национал,факт е-значи има качествата за това.Или си мислите,че вие разбирате повече от Трапатони и анализирате Шеридън и играта му от гледната точка на футбола в България.Както и да е.Важно е каква е целта ви,не знам наистина кои пишат тези простотии и квалификации за Шеридън-фенове на ЦСКА или противници,но това не е от значение,защото противника трябва да се уважава,а не да се унижава с обидни квалификации и епитети.Защото утре може да се окаже,че не е "дърво" и да вкарва голове за ЦСКА в Шампионска лига или на други форуми.Тогава и аз като българин,а не като фен на ЦСКА ще викам и ще се радвам,защото играе за български отбор.Не забравяйте и друго,утре може да играе за Левски или Литекс,тогава какво ще правите,ще ближете там дето сте плюли ли-това е унизително.Затова аз съм съгласен да правим анализи,но да бъдем обективни и справедливи,а не диваци и шопи.По това ще си проличи за къде сме-за Европа или за Третия свят