Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
drakata написа:Вие цесекистите сте страни хора. Вместо да подкрепите отбора в труден момент, се скъсахте да бойкотирате. Ако се замислите бойкотирате СОБСТВЕНАТА СИ РАДОСТ. Един отбор се обича независимо от победи,загуби и моментното класиране. Когато го преодолее това Българския запалянко, тогава ще ни се оправи и футбола. Един велик отбор като Ливърпул вече 22 години няма титла в Англия, а стадиона му пълен всеки път. Най-доброто което можете да направите в момента е да организирате кампания за пълен стадион всеки мач и закупуване на всевъзможни артикули на клуба с което ще помогнете неимоверно на своя клуб. Вие в момента правите точно обратното, всячески си съсипвате отбора. И още нещо, докато се дава трибуна и власт на хора като дучето, добро няма да видите. От как тоя индивид се взе на сериозно сте все затъващи. 1. изгони Божков. 2.Прецака ви възможността за титла миналата година(Мездра). 3.Винаги е бил на хранилка от клуба.
И при Божков(няколко еврофутбола) и при Томов и сега при Титан.
Божков му спря парите и веднага Божков вън, Титан му спря парите и веднага Титан вън. Лошото е че му се водите по акъла.
cska_90 написа:Аз като ви приказвах цяло лято-само ме псувахте-е на и сега-ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА!!![]()
![]()
![]()
mariaraia написа:Дузпа за Монтана щеше да даде съдията само ако Янчев го беше изнасилил Антонов все пак съдията е Ахмед значи........![]()
![]()
Gonzo0009 написа:и ние бяхме така миналата година а сега каква разлика има... не говорете глупости за съдба като на Ботев защото това няма да се случи никога с Цска - то най - малко има много фенове които да спасят положението
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
OBI4AM LEVSKI написа:zino написа:rsk написа:И как ще го спасят, като дадат 10 милиона на титан ли?
И това е вариант- 1 мил фенове по 10 лв,дали е проблем?
Кои са 1 милион!?Вие вярвате ли си?На стадиона сте 500 човека,нямате тези фенове,които ние имаме-да ви видим с Порто,ние с Гент бяхме 25000!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта