ТЕНДЕНЦИЯ!!! Акуаро vs. Тибони

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: ТЕНДЕНЦИЯ!!! Акуаро vs. Тибони

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2010 09:50

storm написа:След двубоите Делев vs Стоянов и Акуаро vs Тибони ,остава да се изиграят и последните два четвъртфинала от турнира между Т.Янчев и Караджата както и очертаващия се като дерби Маркиньос срещу Шеридън .Полуфиналите са насрочени за за 29/30 септември .

Това ще е интересен турнир, може да прави конкуренция на Мортал-а :mrgreen:
Иначе аз залагам за Караджата и Маркиньос в другите два 1/4финала...
Как е полуфинала засега - Делев - Акуаро или Делев - Тибони ?! :roll: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 сеп 2010 11:02

Направо вече незнам кво става :( Кога най после някой ще предприеме нещо в този отбор.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 11:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Направо вече незнам кво става :( Кога най после някой ще предприеме нещо в този отбор.

Кой?Този ли:
"„Да, случил се е такъв инцидент. Говорих вече с двамата футболисти. Конфликтът между тях е на лична основа. Не са приятни тези неща, но в случая няма какво да направим. Футболистите не са малки деца и всеки трябва да знае какво прави и да си носи отговорност за постъпките. За ЦСКА продължават да се пишат само негативните неща", заяви Костадинов пред „Меридиан Мач"."
Без коментар!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 сеп 2010 13:00

Няма тема във форума на ЦСКА в която да не сте се намесили господа левскари. Май се разбира какви сте вие. Не сте хора които обичат клуба си, а мразещи противника. Сега очаквам пак да има не е вярно и подобни, но мненията ви във форума говорят единствено за това.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 13:05

stannn написа:Няма тема във форума на ЦСКА в която да не сте се намесили господа левскари. Май се разбира какви сте вие. Не сте хора които обичат клуба си, а мразещи противника. Сега очаквам пак да има не е вярно и подобни, но мненията ви във форума говорят единствено за това.

В коментара ми по-горе,къде видя омраза?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 сеп 2010 13:24

Като имат такова желание да се бият в Мездра защо се изпокриха в съблекалните. Пълен хаосссссс :shock:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 23 сеп 2010 16:21

stannn написа:Няма тема във форума на ЦСКА в която да не сте се намесили господа левскари. Май се разбира какви сте вие. Не сте хора които обичат клуба си, а мразещи противника. Сега очаквам пак да има не е вярно и подобни, но мненията ви във форума говорят единствено за това.

Не очаквай. Че какво общо има това да обичаш любимия си клуб и това да мразиш врага. Защо да крия че аз мразя цска, нещо повече- хваща ме погнуса като чуя за цска. Това не ми пречи да обичам и подкрепям безрезервно любимия си отбор - великия ЛЕВСКИ.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 сеп 2010 18:21

Така се получава, когато няма сериозно ръководтство. Вместо да се хвърлят срещу противниците и да ги пребият от игра, те се бият помежду си. Днеска Делев и Стоянов, утре Акуаро и Тибони, кой следва Гьоре и Костадинов? Да си пазят силите за Порто, че да не ги удари като влак. Там да бъдат мъже, на терена не в съблекалнята и то собствената. Явно в момента ЦСКА е разграден двор и всеки си прави, каквото иска. Не харесвам Майкъла, но ако беше шеф никой нямаше да си позволява подобни простотии, защото човека е сериозен. В отбора ни трябва ръководител със здрава ръка, който да удари по-масата, а играчите да мълчат. Какво е в момента-анархия, всеки се прави, каквото иска и не го е страх от наказания. И как да се притеснява, като шефовете не му плащат редовно и са гузни. Затварят си очите и проблема се засълбочава. Как тези играчи да станат колектив, като не могат да се гледат помежду си. Въпроса трябва да се реши твърдо, който иска да играе остава, който иска почивка в София да хваща пътя, дори и с неустойка в джоба. Само така някои лайна ще се стреснат, като видят как другарите им изчезват към борсата за безработни.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 19:16

ЕКСКЛУЗИВНО!!!Днес в ЦСКА никой не се сби!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 23:57

zavinagicska написа:Абе стига сте писали за ЦСКА бе нали при вас всичко е ок пишете приказки, романи какво ли още не страх ви е че ЦСКА някога ще се оправи и тогава няма да смеете да пишете КОМПЛЕКСАРИ СТЕ ВИЕ.

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”