БРАВО БЕРБАТОВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Re: БРАВО БЕРБАТОВ

Мнениеот Red Army » 19 ное 2008 22:08

Д.Бербатов в България:64 мача 37 гола....в Германия 184 мача 89 гола....в Англия 114 мача 52 гола...в нац.отбор 67 мача 41 гола...не броим и колко асистенции има.Еми цифрите сами говорят кои е слаб и кои добър играч повече няма кво да кажа. Въпреки че от такава дреболия някои хора направиха сензация и го изкараха какъв ли не тои поне каза че ако е виновен веднага се отказва а не като тренера ни или БФС.
Силно му пожелавам да се маха колкото може по-скоро ,но откажели се и М.Петров нз .А мд никои не написа тема за др футболисти как са играли(без значение от кои отбор са):слаб Стилян ,слаб Миланов,слаб Илиев,слаб Тунчев,слаб Янков,слаб Велизар просто целия отбор беше трагедия.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 ное 2008 22:09

da-vi *** sini-gov написа:МОГА И НА БГ НО ТАКА САМ СВИКНАЛ -РОМИАР4ЕТА ИСТИНАТА БОЛИИИИИИИИИИИИИИ

Личи си, че доста се затрудняваш с бълграският език!
Последна промяна от СинТерор на 19 ное 2008 22:09, променено общо 1 път.

jorojj
Контакти:

Мнениеот jorojj » 19 ное 2008 22:09

Е та това е "мъжка" постъпка да се изнижеш като пръдня от гащи. "Велик" капитан на национала. Браво изкарва парички, а къде е честа, може би това е непозната дума. Най-важното явно са само парите. Колкото по-вече толкова по- вече( Мечо пух), а достойнството е еб......л съм му майката. Браво Бербо

Потребителски аватар
da-vi eba sini-gov

Мнениеот da-vi eba sini-gov » 19 ное 2008 22:10

ВИЕ СИНИ ДОЛНИ МАНГАЛИ -ПРЕ4ИТЕ САС ВАШИТЕ БОЛНИ МОЗАЦИ
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 19 ное 2008 22:10

da-vi *** sini-gov написа:МОГА И НА БГ НО ТАКА САМ СВИКНАЛ -РОМИАР4ЕТА ИСТИНАТА БОЛИИИИИИИИИИИИИИ

абе тоя на какъв език пише? деба някакъв мангал е, дошъл да ни дразни, ама щом изгледах тоя мач, няма какво да ме раздразни повече :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 ное 2008 22:11

Приятелю-аз мисля,следователно съществувам.А ти умееш ли да четеш между редовете,особено на това което съм казал? За целта се иска мислене-трябва да те предупредя обаче.
Понеже днес съм в настроение,все пак ще ти подскажа-ако човек може да каже,че е помогнал на сираци,поне малко ,или пък просто на човек изпаднал в беда,и да има скромността и интелигентноста,които това момче издигнало се от юноша на Пирин притежава-тогава този човек има някакво основание да говори против Бербатов.Аз лично,макар че съм бил винаги левскар-не смея.Просто не се чуствам достатъчно постигнал в този живот,за да си позволя да плюя злобно по някой,който пред очите на всички се издигна до върха-със собствени сили и огромна доза талант.Със сигурност има други-не по малко талантливи от него,дори от детския отбор,където е започнала кариерата му-ала замисли се,къде са сега тези футболисти?
Разберете-докато няма авторитети,няма респект към даден човек-ние никога няма да се измъкнем от блатото.
Ти да не би всичко което правиш да става така както ти се иска? Всеки един ден ,ти можеш в края му да кажеш:"Да,аз съм доволен от себе си днес" Или пък на работа си заобиколен от колеги които ги мързи,или пък просто са там,само защото са роднини на шефа например-е ще ти е приятно ли да работиш в такава среда?
Ако пак не си ме разбрал,ще ти го напиша по-опростено.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 19 ное 2008 22:12

da-vi *** sini-gov написа:ВИЕ СИНИ ДОЛНИ МАНГАЛИ -ПРЕ4ИТЕ САС ВАШИТЕ БОЛНИ МОЗАЦИ

продължават неуспешните опити да си пише на български, но какво да се прави труден език си е...особено ако не ти е матерен.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 ное 2008 22:18

mike28 написа:Приятелю-аз мисля,следователно съществувам.А ти умееш ли да четеш между редовете,особено на това което съм казал? За целта се иска мислене-трябва да те предупредя обаче.
Понеже днес съм в настроение,все пак ще ти подскажа-ако човек може да каже,че е помогнал на сираци,поне малко ,или пък просто на човек изпаднал в беда,и да има скромността и интелигентноста,които това момче издигнало се от юноша на Пирин притежава-тогава този човек има някакво основание да говори против Бербатов.Аз лично,макар че съм бил винаги левскар-не смея.Просто не се чуствам достатъчно постигнал в този живот,за да си позволя да плюя злобно по някой,който пред очите на всички се издигна до върха-със собствени сили и огромна доза талант.Със сигурност има други-не по малко талантливи от него,дори от детския отбор,където е започнала кариерата му-ала замисли се,къде са сега тези футболисти?
Разберете-докато няма авторитети,няма респект към даден човек-ние никога няма да се измъкнем от блатото.
Ти да не би всичко което правиш да става така както ти се иска? Всеки един ден ,ти можеш в края му да кажеш:"Да,аз съм доволен от себе си днес" Или пък на работа си заобиколен от колеги които ги мързи,или пък просто са там,само защото са роднини на шефа например-е ще ти е приятно ли да работиш в такава среда?
Ако пак не си ме разбрал,ще ти го напиша по-опростено.

1. Аз със сигурност съм помагал на хора в неравностойно положение много повече от куклата. При положение, че финансовите ми възможности са с около хиляда пъти надолу от неговите. Всъщност, само да ти кажа, че Тити Папазов без да се снима никъде осинови сираче, без да го демонстрира.

2. За скромност не ми говори - този има само скромен поглед, всичко останало му е като на пълен келеш - винаги демонстрира, пък можеш и на някоя тренировка да го видиш дали има нещо скромно изобщо.

3. За интелигентност, моля те, нека не се обиждаме с такива сравнения. Дори най-големия дебил в този форум е като айнщайн в сравнение с това мекотело.

И за да не повтаряш ти - ще повторя аз. Барби няма никакъв принос, към никакви благотворителни организации. Той единствено се снима безплатно за кампанията, нищо повече. Една стотинка не е дал. Сигурно не може...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 ное 2008 22:25

Не го защитавам-нито той има нужда от това,нито пък точно аз съм човека,който може да го направи.Ала в ерата на интернет да твърдиш таква глупост,че той не е дарил нищо?!?!
Поразрови се поне мъничко и тогава сядай да пишеш глупости.Няма лице на Уницеф,което да не е дарило "скромна" сума пари-именно затова е благотворителна организация,а не модна агенция.
Браво,наистина се радвам,че си помогнал на хора в неравностойно положение,това заслужава само адмирации.Относно Тити-аз ,дето почти не гледам телвизия лично видях на екрана точно събитието за което ти говореше.Уважавам Тити като треньор,ала точно него не ми го посочвай като скромен и човек избягваш медийни изяви.
Кажи ти тогава,кой е човека достигнал постиженията на Стоичков в националния?
Е ако точно този човек почнем да хулим,няма смисъл да имаме национален.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 19 ное 2008 22:26

Ами как може вратар , на който са му вкарали 6 гола , да е най-добрият от наще на терена ?!! Оставете го Бербатов ... главния виновник е Пламен Марков , който вика тия които си ритат в чужбина и така ... Много се извинявам , ама Янков колко мача е записал от новия сезон в Германия ?? Благой Георгиев , евала за гола , да не би да е в супер форма ?? Велизар ?!?! Димитър Рангелов незнае защо по-точно е на терена , защитата - трагична , Стилиян и на него му е трудно да рита в националния напоследък .. еми то кой остана . Траньора вместо да казва "толкова си можем " да си събира багажа и да си тръгва ! :evil:

Жалка история ..

Върни се в “ЦСКА”