Дървото -Килиан Шеридън!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Дървото -Килиан Шеридън!

Мнениеот mertezaker » 17 сеп 2010 10:24

Колкото изпусна Шеридън, толкова изпуснаха Маркиньос и Нелсън. Аз забелязах една ситуация, в която Шеридън бе изведен в много добра позиция по крилото, а Галчев вместо да тръгне, тъй като беше абсолютно непокрит, той се спря на центъра, а Шеридън я изплю в аут! Не може да биеш Бешикташ в Турция по този начин!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 17 сеп 2010 10:24

Относно Шеридън-това момче няма нищо общо с футбола. За мача на ЦСКА-турците бяха много зле и си плачеха за загуба. И относно слуховете, че някой от ЦСКА е отказал Дембеле когато са им го предлагали, е за пръв път в живота си да съм благодарен за нещо на цесекар-/тоя дето го е отказал е за разстрел/

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 сеп 2010 10:24

Шеридън не е слаб футболист.Някои по бързо се приспособяват а други по бавно.Жоазиньо в началото гледаше като "мишок".Играта му е стил таран да чака центриране и да скочи и да вкара с глава.Ирландските футболисти не славят с техника,а с борбеност .Трябва постепенно да бъде налаган ,но алтернативата му е Д.Илиев ,а треньора нещо него го е забравил,може би Тибони би се справил по добре в тоя мач.Гьоре трябва да сработи и обиграе отбора те не са играли с един и същи състав два поредни мача.

Colovati
Контакти:

Мнениеот Colovati » 17 сеп 2010 10:27

Хайде да не бързаме с оплюването на момчето. Спомнете си Барбуков - и той играеше същото докато беше в ЦСКА. Мисля си че просто му трябва още сработване. Шеридън играе на ръба на засадата, а халфовете закъсняват с пасовете си към него. Някой може ли да ми каже кой да играе вместо Шеридън в момента? Откога Спас не е вкарвал важен гол за ЦСКА. За Илиев, Саидходжа и италианеца да не говорим.
КНИГА НА ГОДИНАТА - АНКЕТА С НАГРАДИ: http://www.kniganagodinata.com

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 17 сеп 2010 10:31

boji_levski написа:кво да ти кажа бездушник просто вместо цяла България да ликува тоя нещастник провали всичко.Успех и България над всичко!!!!

Тя България си ликува след победата на Левски!!! :)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 17 сеп 2010 10:32

Вчера ЦСКА беше близо до изненадата на кръга, за това всички толкова много ни боли. Пожелавам им във всеки един мач да играят така дори и по добре, неможем да обвиняваме за всичко Шеридан, има бъдеще пред него и големите мачове за него в ЦСКА предстоят. Стига сме се тюхкали горе главите АРМЕЙЦИ и да покажем че и ние можем да подкрепим отбора мощно на 30.09 срещу Порто, Бешикташ се разминаха но Порто няма. Вчера и двата български отбора ме накараха да се гордея че все пак има футбол и у нас
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 сеп 2010 10:35

Colovati написа:Хайде да не бързаме с оплюването на момчето. Спомнете си Барбуков - и той играеше същото докато беше в ЦСКА. Мисля си че просто му трябва още сработване. Шеридън играе на ръба на засадата, а халфовете закъсняват с пасовете си към него. Някой може ли да ми каже кой да играе вместо Шеридън в момента? Откога Спас не е вкарвал важен гол за ЦСКА. За Илиев, Саидходжа и италианеца да не говорим.

+1
Нека дадем време на Шери!!! Има хляб в него! Този отбор на ЦСКА запази ли се 1 година ще стане страхотен, лошот е че няма как да стане това!....
УСПЕХ АРМЕЙЦИ! ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС! МОЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ТОЧКИ НА ВСЕКИ ОТ ТАЗИ ГРУПА САМО ЗАПОЧНЕТЕ ДА БЕЛЕЖИТЕ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 сеп 2010 10:39

Шеридън съвсем скоро ще затоври устите на критиците - убеден съм в това. Евала на Йовановски, че пусна Муши - много харесвам този нападател и мисля, че е много по-добър от Илиев. Радващо е, че треньорът се ориентира кои играчи да пуска. И трите му смени ми харесаха. С игра като вчерашната спокойно можем да кажем, че не сме слаб отбор и да се надяваме на точки в следващите мачове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 сеп 2010 10:42

dany01 написа:Но Титатните явно не разбират от футбол, как ще вземеш играч, който дори в Селтик не играе.

Очакваш, че някой титуляр от Селтик дори би му минало през акъла да дойде при вас :o Или, че ще имате поне 1/4 от парите да ОБЕЩАЕТЕ да им дадете?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 17 сеп 2010 10:45

С малко повече късмет снощи ЦСКА можеше да запише нова златна страница в Историята си! Писарят чака, защото до края на групите има време!

Върни се в “ЦСКА”