Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
naduene
Контакти:

Re: Гордея се!

Мнениеот naduene » 17 сеп 2010 01:51

LSFC 1914 написа:М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !

Garra Dembélé не е намерил точния отбор.Ако беше в ЦСКА тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 17 сеп 2010 01:55

Честитя на Левски, играха на предела на възможностите си, просто до край тичаха, дори и да не можеха на края.
---
Срещу Бешикташ не ни достигна малко късмет. Тази вечер Гьоре нареди състава почти идеално. От тази сбирщина футболисти, които носеха фанелка на ЦСКА до преди месец, днес Йовановски ги направи отбор. Изключително съм разочарован от резултата, но не и от играта. Ако се продължава в същия дух ни очакват добри дни.
Най - важното сега е публиката да се върне на стадиона. Дано идват все повече и повече, а срещу Порто трябва да сме минимум 35 000. С днешната игра отборът заслужи подкрепата дори и на крайните песимисти. Пак казвам длъжни сме да напълним минимум 35 000 седалки на "Васил Левски" срещу Порто и аз вярвам, че имаме шанс да вземем нещо от португалците !
САМО ЦСКА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 сеп 2010 01:58

motg написа:
eelche написа:Защо да е жалко за ЦСКА?!Ами те играят някакъв страхотен антифутбол,който те отвращава и прави мача безинтересен,изключително грозно играха ЦСКА,честно казано наблюдавах мача от чисто любопитство бях отвратен от всичко което предложиха ЦСКА...честно казано щеше да е нереално да вземат точка с оглед на всички минуси които имат въобще :roll: Въобще не трябва да се гордеете с такава игра,с такав отбор и с такива футболисти бабаити (Делев и Стоянов)

основно качество на левскарите след победа ->самозабравят се(без да имат особени футболни познания и наблюдения) :)

Мда. Сигурно е наша черта в рамките на 3 седмици да възхаляваме до бога и после да псуваме едни и същи играчи :mrgreen:
Аре по-сериозно...

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 17 сеп 2010 01:59

Каква красива нощ само! ЛЕВСКИ прави страхотен мач и вкарва 3 страхотни гола! Страхотно! КОй води групата?? ;)
А черешката , о кеф 89мин и Цеца получава - задна прашка Бешикташка, колко еротично! Ох кеф.

Потребителски аватар
cherney2
Контакти:

Мнениеот cherney2 » 17 сеп 2010 02:00

b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Прав си - лицемерието е грозна черта. Затова ще бъда пределно искрен - в 90мин. ИЗРИГНАХ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 17 сеп 2010 02:02

Сините пак играят кючек в нашия форум :)
Радват се повече на турския късмет, отколкото на техния европодвиг :|
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
ni8
Контакти:

Мнениеот ni8 » 17 сеп 2010 02:02

ЛЕВСКИ – БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИ

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 17 сеп 2010 02:05

А от такива говеда в буквалния смисъл наистина се отвращавам. Вместо да се радват на победата си, те какво правят? радват се на загубата на ЦСКА. Е невероятни сте... Мислех да си го спестя, ама ще кажа какво се случи на попа малко след края на Левски. 10 минути преди края на полувремето на Бешикташ - ЦСКА на дюнерите Мимас на Попа е станал бой. Не съм пряк свидетел, защото бях в една кръчма и гледах мача. 5 минути преди края влезе едно момче в кръчмата, което гледаше мача. Приятелите му започнаха да говорят на висок глас и после видях, че държи марля върху корема си. Заведоха го в болница, за да го лекуват. Какво се е случило всъщност? Едни лумпени като по-горните, които не са фк левскари, а антицскари са минавали през Мимас. Нашите фенове са били с шалове и онея са се сбили, за да им ги вземат. В резултат на което, едно момче е с прободна рана в корема в Пирогов. Защо? Защото фк левскарите, всъщност не викат за левски и вместо да се радват, те са против ЦСКА. ЕВАЛА ГОВЕДА. Само заради такива като вас доброто впечатление от отбора на фк левски се превръща в отвращение.

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 17 сеп 2010 02:12

Независимо от резултатите на бг-отборите днес и различните емоции в двата лагера, си мисля, че големите губещи са качествени отбори като Литекс, Берое, Локо сф, Черноморец, може би изпускам накой-друг тим, които поради една или друга причина не са в евротурнирите. Така че, нека първенството ни да продължава в правилна посока и да се надяваме повече отбори, заедно с привържениците да изживеят подобни усещания! Успех!!!

Върни се в “ЦСКА”