Раждането на една легенда

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Re: Раждането на една легенда

Мнениеот suni » 10 сеп 2010 10:27

Captain Stottlemeyer написа:
suni написа:Не му се връзвай...
Простото число е фундамент на математиката, а простият човек – на нищетата

Приятелче, това сам ли го измисли, или го прочете някъде?! :lol: Между другото, приятелски те съветвам да си смениш или ника, или аватара, защото suni е дребна африканска антилопа. :lol: :lol: :lol: Виж, ако си искал да напишеш sunny , това е съвсем друга работа, но предполага да залягаш повече над английския, вместо да пишеш глупости по форумите. :mrgreen:

По принцип не отговарям на лични нападки във форума,но понеже ти си невъзможно ограничен ,..Suni, означава също "все по-трайно" , от езика кечуа/Южна Америка/.Залягай пвече над книжките в училище,вместо да се опитваш да остроумничиш по форумите,,приятелче" ! :idea:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2010 10:34

Интересно, какво трябва да се обсъжда в тая тема ?
Нали, във форумите се пускат теми, за да се обсъждат .... новини, предложения, въобще - нещо по което да има дискусия, спор, и т.н. ! ?
Та тук, така пусната темата ( тип - "копи - пейст" ) .... какво има да се обсъжда ?

П.п.

Все едно, аз да пусна тема, в която да напиша:

Левски е най великият клуб в България, Европа и света !
Игрчите, без да получават пари за това което правят, мачкат всичко живо, дето мърда !

Само Левски !
=================================================================================
Как е, супер тема, а ? ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 сеп 2010 11:19

suni написа:

По принцип не отговарям на лични нападки във форума,но понеже ти си невъзможно ограничен ,..Suni, означава също "все по-трайно" , от езика кечуа/Южна Америка/.Залягай пвече над книжките в училище,вместо да се опитваш да остроумничиш по форумите,,приятелче" ! :idea:

Затова пък ти къртиш мивките, титане на мисълта, предводителю на дворянството! :lol: Признавам си не знаех, че набирате привърженици и сред индианците :oops: , дотам ли я закъсахте откъм публика?! :mrgreen:
П.П. А с личните нападки ти почна пръв още снощи, май ;) , или не помниш какво си писал на пияна глава. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2010 11:41

Кашчей написа:
Не предполагам, а съм убеден, че е имало решение и то на най-високо равнище в управлението на НРБ.Невъзможно е без санкцията на правителството да се създаде отбор, на чиито играчи да се дават воински звания и офицерски пагони.

А ти продължавай да твърдиш, че както си обядвали във Военния клуб и съвсем спонтанно решили да се обединят един втородивизионен и един първодивизионен клуб, точно по средата на първенството!

Указ няма, не е имало и няма как да е имало, но решение за създаването със сигурност има.Естествено, писмено доказателство трудно може да бъде намерено.

Абе то и аз съм убеден, че има извънземни, ама доказателства липсват...
Освен това защо ми се струва, че бъркаш понятията Указ и някакво си неформално решение? Естествено, че обединението е станало след някакво решение и не е спонтанно, ама защо това да значи, че има Указ? Мога ли да ти напомня, че митът за Указа се разпространява от сините ни приятели, не от мен или от феновете на ЦСКА? Докато не се докаже недвусмислено съществуването на този Указ, приеми, че ЦСКА е създанен "спонтанно", какъвто и смисъл да влагаш в тази дума. Чувал ли си за едно правило, наречено "Бръсначът на Окам"?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2010 11:57

Captain Stottlemeyer написа:А бе колега, как можа в тези няколко реда, които съм цитирал по-горе, да събереш толкова много глупости! :o :lol:
По въпроса за стадиона:
През 1924 г. Столична община отпуска терен за построяване на игрище на ССК Левски върху празно, незастроено място, ползвано за сметище, на изток от Перловска река и на югоизток от Орлов мост. Повече от десет години продължава строежът. Стадионът е по проект на арх. Зафир Абрашев, един от основателите на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството.
През 1934 г. стадионът е напълно готов - с твърд сгуриен терен и с трибуни за около 7-8 хиляди зрители. През 1936 г. е завършена съблекалнята с баня с топла вода. Игрище „Левски“ дълги години е едно от най-използваните в София, на него се провеждат мачовете за столичното и държавното първенство. Съгласно балансовия отчет на клуба през 1934 г. стадионът е имал стойност 1 044 903 тогавашни лева.
През 1949 г. е решено да се построи в центъра на София нов национален стадион, точно на мястото на игрище „Левски“.
Разпоредено е на Министерството на комуналното стопанство да национализира имуществото на клуба, след което стадионът е разрушен. По-късно на това място е изграден сегашния Национален стадион "Васил Левски". На клуба временно е разрешено да тренира и играе мачовете си на стадион „Юнак“, а през 1952 г. му е отредено ново място за игрище в квартал Иван Вазов, където теренът, по ирония на съдбата, е отново сметище, пълно предимно с отпадъци от Тухларната фабрика. На този терен, наречен игрище „Динамо“ - от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда - сините играят до 1961 г. И до днес отборът не е получил обезщетение за изгонването от собствения му дом през 1949 г.

Примерът ти с магистралата не беше особено сполучлив, опитай пак, примерно с твоята къща, която разрушават, за да построят жилищен блок. ;) :lol: При магистралата пак ще получиш обезщетение за къщата, но под друга форма, прекалено сложно е за теб, за да ти обяснявам. :mrgreen:

[offtopic]За годините и партийната принадлежност: На 56 години съм, по една или друга причина не съм бил никога партиен член. Нещо да кажеш? ;)[/offtopic]

Ставаш смешен. Покажи нотариален акт за земята. Направили стадион с трибуна и топла вода. Пък аз съм Петър Берон и съм написал рибния буквар. Имали сте една поляна която не е била ваша. После се решава да има национален стадион и хората решават да е там. И ако не ти е ясно има една програма Google Earth. Пусни си я и погледни къде е националния стадион и къде е стадион "Българска армия". Май не са на един и същ терен а? И ми е много интересно как в центъра на София е имало две сметища. И по една случайност Левски прави стадиони и на двете. Малко ти куца логиката май. И ми е интересно какво си работил ти и с какво образование си щом не си бил партиен член.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 10 сеп 2010 12:01

rosen_1914 написа:Аз само не мога да ги разбера тия хора с какво безочие опитват да променят историята. Това е присъщо за македонци принципно. Лошото е, че пропагандата промива мозъците на хората. Особено на разни "3то поколение цскари"

Крадете дори песните ни, ей Богу... :x

И ПРЕДИ, И СЕГА, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!

Незнам аз кой краде песни. Вие имате всичко на всичко 1 песен. Левски обичаме те или нещо от сорта. Всичко друго е взето от Сектор Г.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 12:59

Чакам да разбера как изглежда Септемврийското знаме на България.Не ме оставяйте да тъна в неведение!Моля ви просветлете ме...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 сеп 2010 13:09

stannn написа:
Ставаш смешен. Покажи нотариален акт за земята. Направили стадион с трибуна и топла вода. Пък аз съм Петър Берон и съм написал рибния буквар. Имали сте една поляна която не е била ваша. После се решава да има национален стадион и хората решават да е там. И ако не ти е ясно има една програма Google Earth. Пусни си я и погледни къде е националния стадион и къде е стадион "Българска армия". Май не са на един и същ терен а? И ми е много интересно как в центъра на София е имало две сметища. И по една случайност Левски прави стадиони и на двете. Малко ти куца логиката май. И ми е интересно какво си работил ти и с какво образование си щом не си бил партиен член.

Ти ставаш смешен, явно си много малък и някои неща не са ти съвсем ясни. :lol: Работих цар, сега доволен ли си. :lol: Няма да ти давам повече обяснения, защото си ми много под нивото. :lol:
П.П. И кой изобщо ти говори за стадион "Българска армия" бе човече, ти или съвсем се обърка, или явно не си в ред. :lol: За стадиона на "АС-23" който взехте, след като комунистите избиха цялото ръководство на отбора след 9.09.44 г., темата е съвсем друга. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 сеп 2010 13:20

blue avalanche написа:Чакам да разбера как изглежда Септемврийското знаме на България.Не ме оставяйте да тъна в неведение!Моля ви просветлете ме...

Колега, не чакай от умрял писмо. :) Тези дървени философи ще ти цитират бръснача на Окам или нещо на кечуа, но като щрауси ще продължат да си крият главите в пясъка. :mrgreen:

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 10 сеп 2010 13:38

тцъ-тцъ.. сините гости във форума показват изумителни "познания" за историята на ЦСКА. добра ДС-подготовка, браво!

Върни се в “ЦСКА”