czykler написа:АЗ си мислех за А група
Звънни им пак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
czykler написа:АЗ си мислех за А група
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Rivaldo10 написа:Някакво дете е решило да се направи на интересен , само и само да пусне тема и вие му се вързахте.
Rivaldo10 написа:Някакво дете е решило да се направи на интересен , само и само да пусне тема и вие му се вързахте.
storm написа:Rivaldo10 написа:Някакво дете е решило да се направи на интересен , само и само да пусне тема и вие му се вързахте.
Ми нормално от чорбар к'во да очакваш![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:czykler написа:АЗ си мислех за А група
Звънни им пак
TPAKTOP написа:storm написа:Rivaldo10 написа:Някакво дете е решило да се направи на интересен , само и само да пусне тема и вие му се вързахте.
Ми нормално от чорбар к'во да очакваш![]()
Ами не, не е нормално. Нормално е ти да седиш в друг форум не да се заяждаш по детински тук!
czykler написа:А дали знаете на ЦСКА мачовете от групите на Лига Европа вие ли ще предавате?
Bulsatcom: не мога да ви кажа
Тия кво ли знаят?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта