Ако не победиме, губиме всякакъв шанс за класиране в тройката...
ЦСКА - Литекс 2:1
ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Литекс
ЦСКА Завинаги!
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Нека поне в по-важните мачове като този, протестиращите да покажат защо са фенове на ЦСКА и да предоставим неободимата подкрепа на играчите, надали много хора ще обърнат внимание към призива ми, но всеки си има глава на раменете, мисля че протестиращите поспестиха пари от мачовете с морето и черноморец и сега ще са посъбрали поне 10 лв за важния мач с Литекс, без публика в този мач много ядове ще берем, все пак едно е да играеш пред 500-1000 д. друго пред 10 000 примерно и настройката и желанието за игра са други. Айде успех и на стадиона.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
- NIKI_RED
big4eto написа:вече всички титуляри на ЛИТЕКС ще са на линия начело с попето и дока така че 0-3
Попето е вече в Турция,така,че нищо не се знае

NIKI_RED написа:big4eto написа:вече всички титуляри на ЛИТЕКС ще са на линия начело с попето и дока така че 0-3
Попето е вече в Турция,така,че нищо не се знае,дано ги победим!
Попето не е интересен, Дока е най-опасният им играч. Без него са съвсем друг отбор. Дано това, че не е играл доста време да му се отрази поне в тоя мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
2:0
Победа за ЦСКА ми се иска, но с оглед на показаното в Сливен съм скептично настроен.
- boston celtics
- Контакти:
Мача си е х отвсякъдеDani написа:Според мен ще грабнем победата с оглед на това, че контузените ще се върнат, а и слабата форма на Литекс! Давайте прогнози и мнения. Моята е: 2-0

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
В Сливен вие играхте Ганкиното,че не се прикляква.А Сливен играха нещо от сорта на ''Полегнала е Тодора''.TPAtkov написа:Победа за ЦСКА ми се иска, но с оглед на показаното в Сливен съм скептично настроен.
- mistreated
- Контакти:
Литекс не са нищо особено в момента, особено при гостуванията. Миналата година бяха много по-добри, когато ги победихме. Очаквам трудна, но заслужена победа от сорта на 1-2 на нула. Длъжни сме да взимаме домакинствата срещу тези отбори, защото вече няма на къде. Всяка издънка ще е фатална не само за титлата, ами и тройката. Можем да наваксаме пропуснатите точки, но трябва да бием наред. Вярвам, че със завръщането на Минев отдясно и Грило отляво (дано наистина е най-добрия от италианците), както и заставането на Тошко в центъра ще заиграем доста по-добре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:Литекс не са нищо особено в момента, особено при гостуванията. Миналата година бяха много по-добри, когато ги победихме. Очаквам трудна, но заслужена победа от сорта на 1-2 на нула. Длъжни сме да взимаме домакинствата срещу тези отбори, защото вече няма на къде. Всяка издънка ще е фатална не само за титлата, ами и тройката. Можем да наваксаме пропуснатите точки, но трябва да бием наред. Вярвам, че със завръщането на Минев отдясно и Грило отляво (дано наистина е най-добрия от италианците), както и заставането на Тошко в центъра ще заиграем доста по-добре.
"...Литекс не са нищо особено в момента,..."
За сметка на това,пък,вие сте машина за точки,нали?