[29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: [29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)
0:2 или 1:3 . Сливен трудно ще вземе каквото и да е от този мач , надявам се в края на сезона да потеглят към "Б" група.
0:2 или 1:3 и набиране на скорост
само ЦСКА !!!

catch me ... if you can !
- deepblue1963
vaskonti написа:deepblue1963 написа:"В групата Бешикташ се класира след като първо отстрани фарьорския ГИ Гота с 3:0 като домакини и 0:4, като гости.В последният кръг за класиране в групите на Лига Европа "черните орли" надвиха финландците от ХИК Хелзинки с 2:0 в Истанбул и 0:4 в Хелзинки."
Това отговаря ли на въпроса ти:"...каква игра искате след 3:0 в София..."
ТНС може да са всякакви, ама със сигурност са с 2 класи над ГИ ГОТА(Фарьорски острови). Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера.
Иначе прогноза за мача 1:3
" Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера."
Наистина ли?Щото аз четох "постове' как,едва ли не,ще ги спукате от бой!

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Общия резултат с тях беше 5:2..някакъв проблем ли имаш..като сме ги остранили и то категорично, ти пак се опитваш да ни изкараш смешни..ебахти малоумника сиdeepblue1963 написа:" Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера."
Наистина ли?Щото аз четох "постове' как,едва ли не,ще ги спукате от бой!![]()
![]()
А ХИК как ги "оценяваш" спрямо ТНС?Когато изтеглихте ТеКеЗеСе-то не ни ли продънихте ушите с колко класи сте над тях и как ще ги "смачкате"?След като не успяхте,изведнъж се оказа,че те били не знам си кво си...

- deepblue1963
batelevski написа:Общия резултат с тях беше 5:2..някакъв проблем ли имаш..като сме ги остранили и то категорично, ти пак се опитваш да ни изкараш смешни..ебахти малоумника сиdeepblue1963 написа:" Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера."
![]()
А ХИК как ги "оценяваш" спрямо ТНС?Когато изтеглихте ТеКеЗеСе-то не ни ли продънихте ушите с колко класи сте над тях и как ще ги "смачкате"?След като не успяхте,изведнъж се оказа,че те били не знам си кво си...
Левски нямаше ли да спука и Дебрецен и Жилина и Бате Борисов? Спукахте ли ги? ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ
Ако вашето е категорично(победа и равен-ако ще и головата разлика да е 100:1),на нашето срещу Дъндолк-2 победи(8:0) как му викаш?Я ми припони,не изравнихте ли когато ТНС бяха с човек по-малко?На това "категорично" ли му викаш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:batelevski написа:Общия резултат с тях беше 5:2..някакъв проблем ли имаш..като сме ги остранили и то категорично, ти пак се опитваш да ни изкараш смешни..ебахти малоумника сиdeepblue1963 написа:" Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера."
![]()
Левски нямаше ли да спука и Дебрецен и Жилина и Бате Борисов? Спукахте ли ги? ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ
Ако вашето е категорично(победа и равен-ако ще и головата разлика да е 100:1),на нашето срещу Дъндолк-2 победи(8:0) как му викаш?Я ми припони,не изравнихте ли когато ТНС бяха с човек по-малко?На това "категорично" ли му викаш?
Добре, ти какво опитваш да кажеш, че не разбирам? Може би, че ЦСКА са победили ТНС по случайност и с чист късмет?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Момчета бием с 3 гола разлика
Заложил съм в "Еврофутбола"!

- delqnski47
- Контакти:
deepblue1963 написа:batelevski написа:Общия резултат с тях беше 5:2..някакъв проблем ли имаш..като сме ги остранили и то категорично, ти пак се опитваш да ни изкараш смешни..ебахти малоумника сиdeepblue1963 написа:" Добави и факта, че Бешиткаш е минимум 1 класа над ЦСКА и след това сам се сети колко нелеп ти е примера."
![]()
Първият мач ги бихме с 3:0!Вторият мач излезнахме с 3 тарана в нападение и куп контузени в защита и точно заради защитата в момента сме на това дередже!Но ще видим колко сме били слаби,когато в защита се върнат Данчо Минев,Коце Стоянов,Мартин Дечев и другите защитници с контузии!И ще ви питам аз вие кво ше прайте,когато Дембелето се контузи!Без него сте гола вода!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Добре, ти какво опитваш да кажеш, че не разбирам? Може би, че ЦСКА са победили ТНС по случайност и с чист късмет?[/quote]
Не,опитва се да ни каже,че техното било по-категорично!Мене,честно казано,хич не ми дреме те с колко са били и колко категорично са го направили!Никога няма да се сравнявам с тия!
Не,опитва се да ни каже,че техното било по-категорично!Мене,честно казано,хич не ми дреме те с колко са били и колко категорично са го направили!Никога няма да се сравнявам с тия!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
0:1, 0:2, нещо такова. Чак пък от Сливен да паднете... но мисля, че ще сте нещо като Левски миналия сезон - демек ще дойде я Литекс, я Локо (и двата) и ще ви скрият шапката.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени