Песимистичен резултат - 1:2
Реалистичен резултат - 0-3/4
Абе стига да не се влачим, като на В. Левски, а да тепем и колим уелсците, къв ще да е резултатът(в наша полза де)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гуу написа:Трябва да ги бием, че ни трябват точки за коефициента, сега е идеалния момент да го пооправим...Мисля си, че ако отбележим бърз гол, то няма да имаме никакви проблеми, дори може да ги качим на разлика.
mistreated написа:Гуу написа:Трябва да ги бием, че ни трябват точки за коефициента, сега е идеалния момент да го пооправим...Мисля си, че ако отбележим бърз гол, то няма да имаме никакви проблеми, дори може да ги качим на разлика.
Коефициента ни не зависи от победата в този мач, а от самото класиране на определен етап. Още от миналата година точки се присъждат за преминаване на кръг, а не за победа. Тоест ако победиш примерно 1:0 и загубиш с 0:2 няма да вземеш нито една точица. В групите вече точките започват да се броят след втората спечелена (така е, защото за самото класиране за групите дават 2 точки - демек те са ни сигурни).
delqn47 написа:Ако не дават точици за победа,а само за преминати кръгове,да пускат тогава малко по еспериментален състав(но да не пускат Ходжов и Мигелито,защото те и тогава не заслужават да играят)!
Гуу написа:mistreated написа:Гуу написа:Трябва да ги бием, че ни трябват точки за коефициента, сега е идеалния момент да го пооправим...Мисля си, че ако отбележим бърз гол, то няма да имаме никакви проблеми, дори може да ги качим на разлика.
Коефициента ни не зависи от победата в този мач, а от самото класиране на определен етап. Още от миналата година точки се присъждат за преминаване на кръг, а не за победа. Тоест ако победиш примерно 1:0 и загубиш с 0:2 няма да вземеш нито една точица. В групите вече точките започват да се броят след втората спечелена (така е, защото за самото класиране за групите дават 2 точки - демек те са ни сигурни).
Това не го знаех...ами тогава съсвем спокойно можем да пуснем и повече юноши и играчи, които са взимали по-малко участие досега. Или пък да се пробва нещо ново, или да се пуснат играчите да се сработват, мисълта ми е, че този мач ще си бъде като контрола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта