ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 10:35

по-добре да взимаме такива играчи отколкото..... италянчетата...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 авг 2010 10:37

Какво сме го нападнали?Може да е добър,ама чак "новия Лео Меси"?Първо истинският не е остарял :mrgreen: И не ми се вярва това момче да е чак,като него.И за италианците говорехте така,изчакайте да изиграе някой мач...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 23 авг 2010 10:39

W84me написа:Какво сме го нападнали?Може да е добър,ама чак "новия Лео Меси"?Първо истинският не е остарял :mrgreen: И не ми се вярва това момче да е чак,като него.И за италианците говорехте така,изчакайте да изиграе някой мач...

Е, аржетинските медии са го го нарекли така, а сега нашите за да си направят по-интересен и популярен материала са написали "ЦСКА привлича новия Меси", какво толкова, ствали сме свидетели на делеч по-гръмки заглавия. ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 10:40

Дано поне да е наполовина добър от Лео Меси! Дано се представи добре! Само незнам дали ще успеем да го картотекираме за четвъртък
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 23 авг 2010 10:41

POPCORN написа:по-добре да взимаме такива играчи отколкото..... италянчетата...

Мен Акуаро ми допада, предивид лиспата на качествени защитници си е доста добре. Специално от Иван Иванов например Джудзепе Акуаро ми излгежда по-стабилен.
Последна промяна от Гуу на 23 авг 2010 10:42, променено общо 1 път.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 23 авг 2010 10:42

ама това заглавие направо кърти.Сигурен съм,че няма наивници,които си мислят,че футболист с качества ще бъде пуснат ей така от Севиля.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 23 авг 2010 10:42

абе той е бил в Севиля преди 3 години,вижте че след това е подритвал в джуджета.Няма да е нищо особено,това че някой загубен скаут е казал че е вторият Меси не значи нищо.Колко го четкаха Шеридън,мене лично не ме е впечатлил.Според мен е толкова играл в Севиля,колкото и Попов във Фейернод.Аз лично няма да очаквам кой знае какво.Само да не стане както с Да Коща да отиде в Левски
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 10:43

TPAKTOP написа:Дано поне да е наполовина добър от Лео Меси! Дано се представи добре! Само незнам дали ще успеем да го картотекираме за четвъртък
Трансферният прозорец е до кр.на седмицата а пича има и италиански паспорт,чува се че и Робърт Петров ще се връща в отбора? Бай ти Гьоре го искал :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 10:43

Гуу написа:
POPCORN написа:по-добре да взимаме такива играчи отколкото..... италянчетата...

Мен Акуаро ми допада, предивид лиспата на качествени защитници си е доста добре. Специално от Иван Иванов например ми излгежда по-стабилен.

И на мен ми харесва как играе с топката. Няма друг защитник в България който да играе толкова спокойно пред наказателното поле. Остава само да се сработят. Иначе тоя Нелсън ми харесва защото вчера пак разсчупи играта като влезе! Явно са набарали и някой качествено ДВД :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 23 авг 2010 10:44

След заглавие като това очаквахме да става въпрос за ЦСКА Москва,но радостното е че се отнася за нашия отбор.

Върни се в “ЦСКА”