Това левскарите са интересно племе! Хем не ни броят за живи и говорят колко сме слаби,хем при всяка позитивна новина за ЦСКА-"пощръкляват" и почват да злобеят! Пак ви казвам:"Успокойте се"POPCORN написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!
Няма шега – Васил Божкв започва преговори за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТОЗИ ПЪТ НЯМА ШЕГА – ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ ЗА ЦСКА
***cska*** написа:Пепо написа:Не е истина! Как му се радвате... Нали не искахте да чувате за Черепа? Нали Гърнето и Праховеца бяха спасителите?! И докато се радвате толкова не забравяйте, че Черепа не ви еб.ва - ще затвори пак сектора и окото му нема да мигне.![]()
![]()
Все пак е известен левскар!!!
Като толкова обича Левски,защо не го купи???
За тези, които са по-малки да напомня, че Черепа се опита преди години да вземе любимия си отбор, но тогава Лафчис се оказа по-хитър.
lucifer1948 написа:veseo написа:Тоя нали го изгонихте преди 3-4 президента с думите "по-лош от него няма накъде"
тоя го изгонихме защото продаваше титли, да се надяваме че си е взел поука, ако ли не е пак ще го изгоним, какъв е проблема
особенното договорената титла на циганите от доко
А, никакъв, друг ще дойде, кандидатите за ЦСКА се редят на опашка и се бият кой да купи и издържа отбора...
Гуу написа:Факт е, че Васил Божков е най-читавия собственик, който сме имали.
Ох, не съм вярвал, че ще го чуя от устата на цесекар!
- POPCORN
- Контакти:
soilwork написа:Това левскарите са интересно племе! Хем не ни броят за живи и говорят колко сме слаби,хем при всяка позитивна новина за ЦСКА-"пощръкляват" и почват да злобеят! Пак ви казвам:"Успокойте се"POPCORN написа:Това БЛИЦ ми звучи като "репортер на Д.он Ба.лон разказа...", "Спортал научи от сигурни източници че..."
блиц не са ***. и мога да ти кажа колега , много пвоече познават от ***.. още когато никой си нямаше ххабер ,че ще идва македонеца те вече бяха казали че е тука и подписва!значи си имат явно някакви добри източници!
еми те повечето, пожелавме ви усепх ала бала да се оправите , искаме силен ЦСКА... това са двуличници бре..ти вярваш ли им?Защото аз не!Не вярвам на левскари колкото и да пожелават някакви успехи на ЦСКА!Искат да сме си зле!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Стига бе , изчакайте другата седмица и тогава ще разбереме
Samoyl написа:Вие сериозно ли си мислите,че някой,някакви или нещо (група фенове или както искате го,ги наричайте) е способен/ни да изгони Божков, ако даденото нещо с което се занимава му харесва и вижда смисъл да го прави ? Ей льольовциГосподин Черепа е по голям бизнесмен от Доган,Станишев,Царя,Костов и т.н взети заедно.Когато нещо не му харесва вече и не му се занимава ...го продава изгодно. "Вервайте ми" !!!
Защо приемате всичко буквално ?
Когато даваш пари от джоба си, а вместо това получаваш хора, които само те псуват, кълнат и ти разлепят обидни плакати с твоя лик из София, най-нормалното нещо да кажеш е - "Гледайте си работата"...това направи и Васил Божков...
POPCORN написа:еми те повечето, пожелавме ви усепх ала бала да се оправите , искаме силен ЦСКА... това са двуличници бре..ти вярваш ли им?Защото аз не!Не вярвам на левскари колкото и да пожелават някакви успехи на ЦСКА!Искат да сме си зле!
Абсолютно си прав,същото важи и за вас
По темата.Още се чудя защо изгонихте Божков,при него си бяхте екстра
- POPCORN
- Контакти:
niki87 написа:POPCORN написа:еми те повечето, пожелавме ви усепх ала бала да се оправите , искаме силен ЦСКА... това са двуличници бре..ти вярваш ли им?Защото аз не!Не вярвам на левскари колкото и да пожелават някакви успехи на ЦСКА!Искат да сме си зле!
Абсолютно си прав,същото важи и за васНяма какво да се правя на интересен и да ви пожелавам успехи,щото мисля точно обратното.А и Цска ми е най-антипатичния отбор след манчестер ю
![]()
По темата.Още се чудя защо изгонихте Божков,при него си бяхте екстраСега ревете за него.Странно племе сте
хах е ти не каза нищо ново.... това го знам отдавна.. аз да не съм будала
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Гуу написа:Samoyl написа:Вие сериозно ли си мислите,че някой,някакви или нещо (група фенове или както искате го,ги наричайте) е способен/ни да изгони Божков, ако даденото нещо с което се занимава му харесва и вижда смисъл да го прави ? Ей льольовциГосподин Черепа е по голям бизнесмен от Доган,Станишев,Царя,Костов и т.н взети заедно.Когато нещо не му харесва вече и не му се занимава ...го продава изгодно. "Вервайте ми" !!!
Защо приемате всичко буквално ?
Когато даваш пари от джоба си, а вместо това получаваш хора, които само те псуват, кълнат и ти разлепят обидни плакати с твоя лик из София, най-нормалното нещо да кажеш е - "Гледайте си работата"...това направи и Васил Божков...
Гуу не съм съгласен.Просто една единствена прична.Божков е номер 1