Мнениеот Roger_Federer » 15 авг 2010 18:37
Сега разбрах,че тези клоуни искат да уволнят Павел Дочев,макар и вчера след мача да предполагах,че може да стане някоя подобна простотия.Ами какво да кажа,нямам сили да ги псувам тези,ама много ги мразя тея пернишки селяни,д*ба у копачите тъпи.Първо се подиграха с Димитър Пенев,после се изгавриха с Любо Пенев,много гадно ми беше,направо лично съм го преживял това с Любо.Просто като гледам ка обича ЦСКА и толкова много дава за отбора,а тези никаквите,някакви цигани там,боклукчии и чистачи,го махат по подобен начин.Сега и с Павел Дочев,абе изобщо... не ми се говори,че тези толкова съм им набрал на това шибано ръководство,просто нямам думи.Двама толкова кадърни треньора като Пенев и Дочев да бъдат в ЦСКА и в рамките на 6 месеца да се разделиш и с двамата е меко казано пълно безобразие.Това,което правят е престъпление срещу ЦСКА.Не виждат ли,че нищо не върви,не можем Видима Раковски да бием,след 3 кръга с 1 точка и те естествено,че треньорът ще е виновен,ама друг е въпрос кой е правил селекцията.И после оня дебил Емо Костадинов ще ми повдига вежди и ще се прави на велик,а той прави цялата помия,която става,не може просто да няма дейно участие в тези "драми".Не може такива работи да стават бе.Сега не ми се обяснява,мисля че на всички ни е ясно,защо Дочев трябва да остане,ако обичат наистина ЦСКА и са трезвомислещи.
Накратко трябва да остане,ако ЦСКА и онези мишки собствениците искат клубът да има бъдеще и да се оправи,тогава да остави Дочев.На спокойствие е явно,че няма да го остави.И тъпите журналисти също,кеф им е,че ЦСКА е зле,кефете се докато можете,инвалиди такива,и пишете още простотии и питайте още глупости.Баси майката,имам чувстото,че Павката Дочев нещо им е направил на всеки поотделно,такава омраза във въпросите.Ама нали много разбират,нали са компетентни,ама нямат акъл да се сетят,че той не е дошъл тук за пари,а за да направи един силен ЦСКА,защото обича за ЦСКА,милее за ЦСКА и няма да се откаже,докато не изгради този тим,който да се харесва първо на него,а после и на всички нас.Но ние сме шибано племе,дай да уволняваме,да покажем колко ни е голям,ама на мен ми писна да се ядосвам ядосвам,това е някаква традиция да махат най-готините и най-кадърните треньори,ей така,да ни е гадно на нас феновете,това е.Абе жалка история.Силно се надявам Дочев да остане треньор,ЦСКА може и да има бъдеще,иначе не ми се мисли.