Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев
ЗАЩО? ДОЧЕВ! НЕ ГО МАХАЙТЕ ГЛУПАЦИ!
Re: Осъзнайте го Дочев не е виновен!
Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.
Уволненията трябва да започнат с Емил Костадинов , докъде ще стигнат е друг въпрос .
При такъв срив си ходи и треньора , обикновено.
При такъв срив си ходи и треньора , обикновено.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Гуу написа:Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.
Добре, защо сме толкова глупави? Човека иска да помогне да направи нещо за нас, а ние го ... в гъза....
- Radio Werewolf
- Контакти:
Оставете човека да работи. Резултатите рано или късно ще дойдат.

Да разкарват Костадинов и да взимат Ангел Бончев - врял и кипял 10 години в БГ футбола, армеец, шампион...
TheClub написа:Гуу написа:Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.
Добре, защо сме толкова глупави? Човека иска да помогне да направи нещо за нас, а ние го ... в гъза....
Ами винаги го отнасят го треньорите, това си е практика по нашите географски ширини (пък и не само по нашите). Надеждите ми са, че покрай Дочев ще изгори и Костадинов, за Дочев съм почти убеден, че е аут, жалко, можеше да даде много на ЦСКА.
Какво обмислят босовете на ЦСКА?
Те изобщо могат ли да мислят
Хора, които са сменили Димитър Пенев след един загубен мач не могат да мислят...
А на темата - с треньорски смени през 2 месеца не става, но след тази излагация днес верния ход на Дочев беше да каже на пресконференцията, че подава оставка. Пък какво ще решават "босовете" е отделен въпрос...
Няма такъв филм ЦСКА да е с 1 точка от 9 възможни на старта на първенството и за пореден път да не може да победи като играе с човек повече сума ти време....
Дочев може да работи, ама явно не работи добре, щом няма резултати.....
Така не става - така може и в Лига Европа да не влезем дори при този благосклонен жребий...
Че те в чевтъртък и тия уелсци ако ни мушнат един гол и се затворят отзад - и срещу тях няма да знаем какво да правим....
Това вече опира до треньора....Аз бях за подкрепа на Дочев, но днес тая смяна на Марто Дечев с Тиеро и после на Тиеро с Томи Костадинов ме накара да се замисля, че Павел Дочев май не е много наясно какво прави на треьорската пейка на ЦСКА
Не били готови нито Нелсън, нито Тиеро дори за 30 минути - така каза дочев на ПКФ...Е, като не са готови даже за толкова - що ги пускаш като на пейката има още 3-4 момчета поне, които чакат да влязат и за готови за цял мач като Томи Костадионв и Тонев....
Айде стига, че много съм ядосан...
Според мен без смяна няма да се оправят нещата ( колкото и да не съм привърженик на тия постоянни смени).
Истината е, че Титан-ите трябваше по едно друго време да мислят ако могат, не сега.....
Те изобщо могат ли да мислят

Хора, които са сменили Димитър Пенев след един загубен мач не могат да мислят...

А на темата - с треньорски смени през 2 месеца не става, но след тази излагация днес верния ход на Дочев беше да каже на пресконференцията, че подава оставка. Пък какво ще решават "босовете" е отделен въпрос...
Няма такъв филм ЦСКА да е с 1 точка от 9 възможни на старта на първенството и за пореден път да не може да победи като играе с човек повече сума ти време....
Дочев може да работи, ама явно не работи добре, щом няма резултати.....

Така не става - така може и в Лига Европа да не влезем дори при този благосклонен жребий...
Че те в чевтъртък и тия уелсци ако ни мушнат един гол и се затворят отзад - и срещу тях няма да знаем какво да правим....

Това вече опира до треньора....Аз бях за подкрепа на Дочев, но днес тая смяна на Марто Дечев с Тиеро и после на Тиеро с Томи Костадинов ме накара да се замисля, че Павел Дочев май не е много наясно какво прави на треьорската пейка на ЦСКА

Айде стига, че много съм ядосан...

Според мен без смяна няма да се оправят нещата ( колкото и да не съм привърженик на тия постоянни смени).
Истината е, че Титан-ите трябваше по едно друго време да мислят ако могат, не сега.....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
По-неофициална информация Павел Дочев вече не е треньор на ЦСКА!! Поне това казаха току-що по ПРО-БГ! В новините на БНР-в 22часа-съобщиха че Ицо Стоичков е бил на преговори в офиса на "Титан"-пак по неофициална информация
Последна промяна от soilwork на 14 авг 2010 22:29, променено общо 1 път.
soilwork написа:По-неофициална информация Павел Дочев вече не е треньор на ЦСКА!! Поне това казаха току-що по ПРО-БГ! В новините на БНР-в 22часа-съобщиха че Ицо Стоичков е бил на преговори в офиса на "Титан"-пак по неофициална информация
Ицо? Та той е като Любо! Демек - НЯМА ДА Е УДОБЕН!