Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 22:12

ЗАЩО? ДОЧЕВ! НЕ ГО МАХАЙТЕ ГЛУПАЦИ!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Осъзнайте го Дочев не е виновен!

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 22:14

Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 14 авг 2010 22:15

Уволненията трябва да започнат с Емил Костадинов , докъде ще стигнат е друг въпрос .
При такъв срив си ходи и треньора , обикновено. :?
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 22:16

Гуу написа:Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.

Добре, защо сме толкова глупави? Човека иска да помогне да направи нещо за нас, а ние го ... в гъза....

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 14 авг 2010 22:18

Оставете човека да работи. Резултатите рано или късно ще дойдат.
Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 14 авг 2010 22:18

Да разкарват Костадинов и да взимат Ангел Бончев - врял и кипял 10 години в БГ футбола, армеец, шампион...

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 22:20

TheClub написа:
Гуу написа:Дочев е виновен за това, че се оставя да му купуват играчи, без да знае кои са. Също така си мисля, че е много вероятно Емо Костадинов да му реди състава, това пускане на играчи(визирам най-вече новите попълнения), които очеивидно не са готови за игра...навеждат ме на такива мисли. Казвал съм го много (и ще продължавам да го правя), че Павел Дочев е един много добър треньор, но просто обстановката в ЦСКА не позволява нормална работа.

Добре, защо сме толкова глупави? Човека иска да помогне да направи нещо за нас, а ние го ... в гъза....

Ами винаги го отнасят го треньорите, това си е практика по нашите географски ширини (пък и не само по нашите). Надеждите ми са, че покрай Дочев ще изгори и Костадинов, за Дочев съм почти убеден, че е аут, жалко, можеше да даде много на ЦСКА.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 авг 2010 22:21

Какво обмислят босовете на ЦСКА?
Те изобщо могат ли да мислят :?: :evil:

Хора, които са сменили Димитър Пенев след един загубен мач не могат да мислят... :evil:

А на темата - с треньорски смени през 2 месеца не става, но след тази излагация днес верния ход на Дочев беше да каже на пресконференцията, че подава оставка. Пък какво ще решават "босовете" е отделен въпрос...

Няма такъв филм ЦСКА да е с 1 точка от 9 възможни на старта на първенството и за пореден път да не може да победи като играе с човек повече сума ти време....
Дочев може да работи, ама явно не работи добре, щом няма резултати..... :roll:
Така не става - така може и в Лига Европа да не влезем дори при този благосклонен жребий...
Че те в чевтъртък и тия уелсци ако ни мушнат един гол и се затворят отзад - и срещу тях няма да знаем какво да правим.... :evil:

Това вече опира до треньора....Аз бях за подкрепа на Дочев, но днес тая смяна на Марто Дечев с Тиеро и после на Тиеро с Томи Костадинов ме накара да се замисля, че Павел Дочев май не е много наясно какво прави на треьорската пейка на ЦСКА :!: Не били готови нито Нелсън, нито Тиеро дори за 30 минути - така каза дочев на ПКФ...Е, като не са готови даже за толкова - що ги пускаш като на пейката има още 3-4 момчета поне, които чакат да влязат и за готови за цял мач като Томи Костадионв и Тонев....

Айде стига, че много съм ядосан... :evil:
Според мен без смяна няма да се оправят нещата ( колкото и да не съм привърженик на тия постоянни смени).
Истината е, че Титан-ите трябваше по едно друго време да мислят ако могат, не сега..... :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 22:27

По-неофициална информация Павел Дочев вече не е треньор на ЦСКА!! Поне това казаха току-що по ПРО-БГ! В новините на БНР-в 22часа-съобщиха че Ицо Стоичков е бил на преговори в офиса на "Титан"-пак по неофициална информация
Последна промяна от soilwork на 14 авг 2010 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 22:36

soilwork написа:По-неофициална информация Павел Дочев вече не е треньор на ЦСКА!! Поне това казаха току-що по ПРО-БГ! В новините на БНР-в 22часа-съобщиха че Ицо Стоичков е бил на преговори в офиса на "Титан"-пак по неофициална информация

Ицо? Та той е като Любо! Демек - НЯМА ДА Е УДОБЕН!

Върни се в “ЦСКА”