Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 13:16

stannn написа:
LUBOLSFC написа:с купа от картон :) :) :) те за последното място не дават титли е :lol: :lol: :lol:

Защо ли си мисля, че скоро няма да ви е толкова смешно? Ще поживеем и ще видим. Само да ти кажа, че имам много мръсна уста и каквото кажа става рано или късно.
:lol: :lol: :lol: -Ще го застигне проклятието на "Чер(ве)ната перла"

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 13:20

danko_sot написа:Имало ли е въобще до сега треньор, с който Коща да се е разбирал и да е работил в синхрон?

Е със Стойчо предполагам са се разбирали, поне резултатите го показаха 8-) Друг е въпроса, че Младенов, колкот и да не го харесвам, не е мекошав като Шавката и няма да позволи да го правят на маймуна и той да си трае :geek:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 11 авг 2010 13:24

stannn написа:
LUBOLSFC написа:с купа от картон :) :) :) те за последното място не дават титли е :lol: :lol: :lol:

Защо ли си мисля, че скоро няма да ви е толкова смешно? Ще поживеем и ще видим. Само да ти кажа, че имам много мръсна уста и каквото кажа става рано или късно.

заболя те,а?истината боли :lol: ама такива са фактити,виж класирането :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 11 авг 2010 13:25

Евроидиотите да мълчат! Относно треньора-по-слаб никога не сме имали! За мен не си е свършил работата, както в тактически, така и в игрови план, не съм ги виждал армейците да са толкова безидейни на терена, без грам креативност! И ако това не е грешка на ромчето Дочев, здраве му кажи!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 авг 2010 13:28

Изглежда ми че идва един от тези периоди в любимия ми клуб, когато най-добре ще е да итида примерно в някоя чужда страна, далеч от бг футбол и всичко останало. И да поседя там 3-4 месеца и като се завърна да заваря нещо ново в любимия ми клуб, защото сега е една агония. И може да продължи така един, два, три месеца, докато отборът се вдигне. Ама той може само да се понадигне с една победа над слаб отбор като Видима примерно и после пак да падне. Ако ли пък нещата не се оправят ще сложат пак на горещия стол Димитър Пенев. Ако не друго ние сме щастливци, че имаме такъв човек като него близко до клуба, който вивнаги е готов да влезе и да спаси отбора в тежките моменти. Чичо Пенчо ще върне в отбора Коста Стоянов, с един-два хода и размествания ще оправи защитата и отборът ще заиграе, даже ще почне да бие наред. Ама кому са нужни тия три-четири месеца до тогава, месеци на агония. Или може и съвсем скоро да стане, при една евентуална загуба срещу Видима и после още един лош резултат. Не става така. Очаквах други неща да видя от павел Дочев. А то пак се почнаха старите истории, гонене на футболисти, скандали, кофти селекция. Не искам да съм песимист, но ще бъде много трудно Павката да вдигне отбора и отборът да тръгне само нагоре. За един мач може, но като цяло-трудно
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 11 авг 2010 13:38

Аз съм фен на Левски и мислех да не пиша нищо но се ядосвам на слепотата която показвате чи имате не виждате ли че всичко се диктува от собствениците а вие обвинявате Дочев не че искам да го защитавам или оневинявам но той е виновен до толкова че стой в отбора а не се е махнал още по време на подготовката та кой нормален треньор ще продължава да копува играчи когато подготовката му е в завършваща фаза просто при него шефовете ги взимат и му казват ето ти тези играчи пускай ги да играят и това е а дали могат дали са подготвени дали са се аклиматизирали това Дочев можеби го интересува но шефовете му явно не защото толкова разбират от футбол как иначе ще си обясните че в мача ви с черноморец играха хора на по две три тренировки та дори в отбори от "в" група ги изчаквот поне седмица да се поопознаят със съотборниците си и те с тях затова че фенове на цска първо вижте какво правят шефовете и какво осигуряват на треньора и тогава го винете а впрочем явно и те се чувстват гузни защото след такъв старт на сезона ако нямаха намеса досега да бяха шътнали треньора

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 авг 2010 13:39

Поздравления за решението!
Зафиров е един от най-големите идиоти в ЦСКА.
[center]Изображение[/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 11 авг 2010 13:41

С всеки изминал ден ситуацията се изяснява все повече и повече. Признавам че се зарадвах, когато разбрах че Дочев ще ни е треньор, но честно си признавам, няма по-неадекватен от него в последните 5-6 години /преди това имаше, ама няма смисъл да се връщаме толкова назад/. Дори Феро и Пламен Марков не бяха толкова зле. Този човек всеки изминал ден си плюе в очите и не знае какво говори. Очевадно не може да се справи под напрежение, може би в спокойна обстановка нямаше да е толкова зле, но сега е кръгла нула. Снощи, в опит да оправдае загубата от втородивизионен тим казва, че италианските играчи не са във форма и са далеч от желаното. Това го разбирам, ама тогава за чий х.й ги пускаш в неделя, на супер важен мач, след загуба във вечното дерби, когато 100% трябва да спечелиш? Хора, които изобщо не са играли 3 месеца, могат ли да са ти от полза в толкова важен мач? Колко време ти трябваше да разбереш тия хора във форма ли са, особено единия го пускаш да ти обръща мача?!? Мега малоумщина, обаче може и да не е твое решение тия двамата да играят, ако е така, ти какъв си в тоя отбор - старши треньор, който има идея с каква тактика и с какви изпълнители ще играеш или некъв там дето води тренировките, ама друг реди състава? Човека тотално не става - толкова се е омотал, че реши да изгони и един от моторите в тоя отбор и може би един от най-конвертируемите футболисти - Коцето му изнесе перфектен мач срещу Клифтънвил, а след това не игра повече, е за какво е виновен тогава? Снощи го питаха за него и той каза че има още 10 дни възстановяване, ама кой е виновен за това, последните 15 минути от мача с ирландците Коцето ги доигра контузен, а защо Дочев не го смени, като и резултата беше 3 на 0 не разбрах, сигурно и Дочев не е разбрал. Този човек, няма две последователни изказвания. Мисля че зафето може и да е говорил против него, ама и аз да съм, като го гледам колко е неадекватен ще говоря. Бързо трябва Титаните да го разкриват и да доведат човек с опит, който да овладее съблекалнята, да има авторитет на нивото на Костадинов, така че да може да му се опълчва, когато не е съгласен с него, а не да се оставя да го правят за смях.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 11 авг 2010 13:52

Така ли иначе ако не биеме видима съм 100 процента сигурен че чичо митко ще ни води с/у "тксзто". тези който не харесват дочев могат да са спокойни.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 авг 2010 13:57

mon1nho написа:Така ли иначе ако не биеме видима съм 100 процента сигурен че чичо митко ще ни води с/у "тксзто". тези който не харесват дочев могат да са спокойни.

Ми ако го манат него, да манат и Емо Костадинов, той трябва да е по-отговорен. Шъ им е.. ма..... на всички :x :twisted: :evil: ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”