Защо публиката на ЦСКА намалява?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо публиката на ЦСКА намалява?
Те Ботев имаха неска 4000 на представянето на отбора!!! кво да говорим !!! Софийските отбори на колене пред ПЛОВДИВСКИТЕ !!! НАй-добрите агитки в България!!!
- Boksiorcheto
azzaro написа:Те Ботев имаха неска 4000 на представянето на отбора!!! кво да говорим !!! Софийските отбори на колене пред ПЛОВДИВСКИТЕ !!! НАй-добрите агитки в България!!!
+10000000000000
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- samocskasamo
- Контакти:
Corwin написа:samocskasamo написа:abramovich написа:Нормално е да нямат публика. Те нямат стадион, нямат ръководство. Вижте само какви са им феновете - една шепа платени лакеи на дучето. Пожелавам им да се развиват по същия начин. Даже и съдбата се мъчи да им помогне. Най-слабият отбор миналата година, играл в групите на лига европа - цска, ще играе с най- слабия за тази година. Дано поне с тях да им се види играта.
А важте кви са.Мустака ви предаде.София-Запад преебаха Централният ви фенклуб и Златин Тепсиев и сега те диктуват нещата,а всеки знае с какво се занимават София-Запад.Миналата година и при вас беше гробна тишина
Никога Левски не е падал до тва ниво, което е при вас сега и преди 2-3 години. Само дето тогава беше последен мач с Родопа, а сега е втори мач с уж силен съперник.
Ти си от София - що не си на мач?
Да от София сьм,рядко пропускам мачове,но този сезон не сьм ходил на мач дори и с Левски,защото не сьм сьгласен с политиката на ЦСКА-врьшането на КОСТАДИНОВ и привличането на смешните италянци и голямата звезда Шеридьн
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
- Boksiorcheto
Mussolini написа:Нали ЦСКА имат най-вярната, най-великата, най-истинската публика в България?Както тръбят журналистите?Какво става сега?По Ринг.бг само това се говори.Видя се колко си обичате отбора.Няма оправдания от рода много ми е скъп билета и т.н.Според мен това си е излагация и се доказва за пореден път колко посредствена публика сте.Между другото същото се отнася и за Левски.Пролетта да не забравяме, че се събираха по 500 души на Г.Аспарухов.
Много си прав,пич. Левски да не говорят,защото по едно време и те бяха много зле

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Шеридън още не сте го купили... 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Значи тва отговаря на въпроса тиsamocskasamo написа:Corwin написа:Ти си от София - що не си на мач?
Да от София сьм,рядко пропускам мачове,но този сезон не сьм ходил на мач дори и с Левски,защото не сьм сьгласен с политиката на ЦСКА-врьшането на КОСТАДИНОВ и привличането на смешните италянци и голямата звезда Шеридьн

azzaro написа:Те Ботев имаха неска 4000 на представянето на отбора!!! кво да говорим !!! Софийските отбори на колене пред ПЛОВДИВСКИТЕ !!! НАй-добрите агитки в България!!!
На мене също ми се струва, че пловдивските агитки сякаш са най-читави в Б-я.Макар че ми е гадно като варненец.

-
- Контакти:
Вместо да висите по форумите, айде към най-близката църква, падай на колене и се молете поне за една, ако не се случи чудото за 3 точки ;(.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Mussolini написа:azzaro написа:Те Ботев имаха неска 4000 на представянето на отбора!!! кво да говорим !!! Софийските отбори на колене пред ПЛОВДИВСКИТЕ !!! НАй-добрите агитки в България!!!
На мене също ми се струва, че пловдивските агитки сякаш са най-читави в Б-я.Макар че ми е гадно като варненец.
Има неща, които дори тези, на които им е най-болно от тях, признават

Това е едно от тях. Ще видите в неделя канарите какво шоу ще направят и колко маймуни ще са срещу нас - Вечното Дерби ще е макс с 2-3000 повече...
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ебати и феновете дето сте,те и в Англия феновете протестират но са на стадиона