Възможните съперници на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Възможните съперници на ЦСКА

Мнениеот david_villa » 06 авг 2010 12:05

runnersa написа:
david_villa написа:Още от вчера имах чувството, че ТНС ще ни се паднат, а сега ни се натресоха на разбивките. Пената с тоя късмет може да ни докара "Рапид", ама чак на полуфиналите. :lol: :lol: :lol:

Не е честно вие имате 2 супер слаби - ТНС и Хик, а другите 2 отбора нямат толкова слаби отбори в урните си тоя Пената какво прави бе :lol: И защо вашите са 6 отбора, а на другите 5 :roll:

Щото са общо 74 отбора, които ще бъдат пратени в 37 двойки. Първите 5 групи при жребия са с по 10 отбора, а последните две - с по 12. 37-те победителя, отпадналите от ШЛ - 4 кв. кръг + "Атлетико" играят в групите.

Group 6
PSV Eindhoven (NED)
VfB Stuttgart (GER)
Beşiktaş JK (TUR)
Aston Villa FC (ENG)
PFC CSKA Sofia (BUL)
FC BATE Borisov (BLR)

FC Sibir Novosibirsk (RUS)
CS Marítimo (POR)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
The New Saints FC (WAL)
HJK Helsinki (FIN)
SK Rapid Wien (AUT)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 авг 2010 12:07

david_villa написа:
runnersa написа:
david_villa написа:Още от вчера имах чувството, че ТНС ще ни се паднат, а сега ни се натресоха на разбивките. Пената с тоя късмет може да ни докара "Рапид", ама чак на полуфиналите. :lol: :lol: :lol:

Не е честно вие имате 2 супер слаби - ТНС и Хик, а другите 2 отбора нямат толкова слаби отбори в урните си тоя Пената какво прави бе :lol: И защо вашите са 6 отбора, а на другите 5 :roll:

Щото са общо 74 отбора, които ще бъдат пратени в 37 двойки. Първите 5 групи при жребия са с по 10 отбора, а последните две - с по 12. 37-те победителя, отпадналите от ШЛ - 4 кв. кръг + "Атлетико" играят в групите.

Group 6
PSV Eindhoven (NED)
VfB Stuttgart (GER)
Beşiktaş JK (TUR)
Aston Villa FC (ENG)
PFC CSKA Sofia (BUL)
FC BATE Borisov (BLR)

FC Sibir Novosibirsk (RUS)
CS Marítimo (POR)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
The New Saints FC (WAL)
HJK Helsinki (FIN)
SK Rapid Wien (AUT)

Аха ех Батето ако не бяха поставени щяха да ви се паднат язък :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 авг 2010 12:11

Аз пък си пожелавам Рапид. Това е отбор от нашата черга и наистина искам да видя на какво ниво сме.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 06 авг 2010 12:12

Кято цяло най-приемливи са ХИК и ТНС! Там имаме по-големи шансове, но който и да ни се падне трябва да се играе, а и селекцията трябва вече да е завъшена и всички да са на линия с картотека и всичко останало.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 авг 2010 12:14

Батето е при нас бе,в нашата група(смях).Иначе интересно.Съперниците са преодолими,но трябва игра и в двата мача,а не лигавене.И двамата нападатели(ако Шеридън подпише) влязат ли както трябва в отбора,а аз съм сигурен в това,всичко ще е наред и ще мачкаме.Не съм запознат със Сибир,но ми звучат доста по-приемливо,отколкото Маритимо и Рапид,това са най-тежките съперници според мен.
Най-леките възможни противници са ТНС Уелс и ХИК Хелзинки,ще е хубаво,ако се паднем с тях.Но на мен ми мирише на едни стари наши познайници-Слован,приятели на Левски,коварен съперник.Според мен или с тях или със Сибир ще играем.Дано избегнем най-тежките отбори.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 06 авг 2010 12:20

ZARAA написа:Малко по-дълга,до другия край на света.Новосибирск е някъде около границата с Монголия......

soilwork написа:Много далеч са тия-само от Москва до там са 3300 км.-пътуване с влак:приблизително около седмица :lol: :lol:

:shock: И чий го дърват в Лига Европа?!!? :? :lol: :lol: :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 12:25

Мама му стара, който и да се падне играят ли за емблемата ще победим всеки от тези отбори! Вижте момчето Костадинов какъв гол е вкарал вчера, ако така играе + новите и Гранден да се разиграе.. Тежко им..

Един отбор, целия червен - ЦСКА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 12:27

Не знам....преди години тия ги отнасяхме с много.Сега треперим от смешни отбори като:Слован,Сибир,Маритимо и Рапид.Докъде стигнахме...хората искат да премерят сили със силен отбор за да видят докъде са стигнали и да напълнят клубните каси.Ние българите се молим за отборчета от Уелс,Казахстан,Азербайджан и Финландия...и не дай си боже се падне нещо по-силно още преди мачовете сме със "свалени гащи" :evil:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 06 авг 2010 12:28

soilwork написа:Не знам....преди години тия ги отнасяхме с много.Сега треперим от смешни отбори като:Слован,Сибир,Маритимо и Рапид.Докъде стигнахме...хората искат да премерят сили със силен отбор за да видят докъде са стигнали и да напълнят клубните каси.Ние българите се молим за отборчета от Уелс,Казахстан,Азербайджан и Финландия...и не дай си боже се падне нещо по-силно още преди мачовете сме със "свалени гащи" :evil:

Свалени гащи ли ? Ние? Какво стана с Байер и Динамо?

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 06 авг 2010 12:29

Колкото по-силен отбор, толкова по-добре !

Върни се в “ЦСКА”