.[/quote]
Извинявай но много от нещата които си написал нямат нищо общо с реалноста.Загубил си си времето с толкова обширни но и погрешни расъждения.Сигурен съм,че си добронамерен но понеже си далеч от клуба нямаш си и най-малка представа за батака в който е изпаднал той.Казваш,че уважаваш хората от титан!!!Голям майтап.Тия двамата откакто са дошли на власт нямат нито едно вярно управленско решение.Сбърках,имат едно праволно-назначаването на Любо за треньор.[/quote]
Аз не мисля така. Кой да дойде президент сега? Абрамович ли, кой да стане? Титаните се мъчат така да се оправят в тоя батак бг футбол, но им е трудно. В началото заложиха на Любо- нов човек, с нови идеи, изобщо друга бира е Любчо. Но той се провали! Не можа да намери общ език с играчите, с кои ли не се изпокара. Няма как да стане, ако футболистите и треньорът не са единни. За това Любо заслужено си замина. След това заложиха на Андоне, специалист смного добра визитка, чужденец. Провали се, но кой е знаел, че ще стане така. За мен румънецът беше по-добър вариант от Йешич. За мен този сърбин е евтин популист, прави се на много надъхан, но просто не става. да си ходи в Партизан. След това нямаше друго логично решение освен Зафиров, дадоха му шанс до края на сезона, но той не го оправда и добре че беше Пената да му помогне да се стабилизира отборът. И ето сега пак опитват нещо ново- Панел Дочен, сега просто трябва да му се даде шанс на Дочев и да имат воля да го оставят да работи, дори и отборът да не върви в началото. Това е Титан не са толкова черни колкото ги изкарвате. Пак питам- кажете кой искате вие да стане президент на ЦСКА??? Искам да чуя конкретни предложения
Къде сте, Армейции???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде сте, Армейции???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
TPAKTOP написа:vaskonti написа:Искаш да кажеш, че не искаш професионалисти, които са можещи, но биха избягали ако има непрофесионално отношение към тях? Странно виждане за нещата... Казвал съм го и преди, ще го кажа пак - за мен Лима е най-добрият чужденец идвал въобще в България, но той ли е виновен, че така напусна? Можеш ли да обвиниш Шеридан за нещо ако напусне след като не му преведат 2-3 заплати? Защо обвиняваш играчите в тази ситуация? Да не би да предпочиташ в отбора да е пълно с юноши бледни, които ще си траят колкото и да ги бавят със заплатите, но за сметка на това няма да излизат от Син Сити и я се напънат 2-3 мача, я не? Ами извинявай, ама предпочитам отбора да е пълен с играчи като Лима, Мурад, Кабус и Забавник! Искам професионалисти, но трябва да има и съответното професионално отношение към ръководството! Защото тия играчи ако се бяха задържали в отбора поне 2-3 години ЦСКА щеше да е абсолютен хегемон в България! Да се надяваме, че Титан ще се държи професионално с всички футболисти занапред, останалото само ще си дойде. Потенциал имаме, вчера се видя, при това с доста странен състав.
Не бе братле не ме разбра. Мнението ми е че още не сме дорасли за толкова класни футболисти които са виждали как се играе в гранд в чужбина. Финансово сме много зле. Титан се опитват да оправят нещата ама ако наблягахме на БГ играчи нещата щяха да вървят някак си по-леко. Миналата есен имаше само един отбор и то беше отбора на ЦСКА! Главната съставка беше българска. Продадохме няколко играчи и закърпихме малко двата края. Никой в България няма толкова пари да оправи на веднъж всички дългове натупани през годините. Титан се опитват. Ето ремонтират Панчарево - хубаво нещо спор няма. Но икономията на парите се състои и във факта че Иван Стоянов ще взема 10000лв а Шеридън ще взема 10000 ЕУР Двойно повече! Той за по малко пари не би дошъл тука(поне така си мисля). Като цяло шотландското първенство не е кой знае колко по-силно от нашето. Но почти всяка година имат участник в групите на ШЛ. А за Лима спор няма той не играли на финала за ШЛ с Порто и Мауриньо?
По какво ще разберем в кой момент сме дорасли за такива играчи? И какво въобще означава да сме дорасли? Просто трябва да им се плаща навреме, да не мислят за нищо друго освен за футбол! Какво толкова има за "израстване"? Докато при българските играчи проблема е, че и да им плащаш, те няма да се отнасят професионално през цялата година. Пак ще играят когато им се играе, а не във всеки мач. Тоест не клубът, а самите играчи в България не са дорасли за професионална работа! И става въпрос за почти всички, не само тези в ЦСКА. Миналата есен наистина ЦСКА играеше прилично с българите, но и това беше до време. После тръгнаха по кръчми, удариха го през просото...и до там. Не е нужно да ти припомням всичките приключения от тогава, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
delqnski47 написа:Синьо сърце написа:Авторът,както винаги е направил сериозен анализ.С какво обаче не съм съгласен:по въпроса за отсъжданията-ами няма как да се отсъди по друг начин!Делев е клоун и това добре го знаете,такава дузпа няма кой да даде!Ето-случая с Гаджев,ами и такива дузпи сме виждали доста,но реферът не се подведе и взе правилно решение!Разликата е ,че Гаджев има доблест да признае,докато на Спасчо тез неща са му сложни...При гола-серия от грешки в червената отбрана,после някой им крив...Бих могъл да ти посоча два случая на сериозно ощетяване на Левски,но ти си интелигентен и сам ще се сетиш.Особено за онова от първото полувреме.Обаче това са подробности.
Инак-определено в системата ви ръководство-отбор-фенове има конфликти и проблеми.Вие си ги знаете по-добре и ще си ги решавате.Но всичко сега тепърва започва,нищо не е загубено-успех в ЛЕ!
Ти мислиш ли си,че ако бяхте паднали Спас щеше да обвинява съдията,а Гаджев щеше да се прави на Дева Мария пред камерите
Знам ли? Обаче при Делев тези шутовщини стават традиция и това се набива на очи.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
danko_sot написа:.
Извинявай но много от нещата които си написал нямат нищо общо с реалноста.Загубил си си времето с толкова обширни но и погрешни расъждения.Сигурен съм,че си добронамерен но понеже си далеч от клуба нямаш си и най-малка представа за батака в който е изпаднал той.Казваш,че уважаваш хората от титан!!!Голям майтап.Тия двамата откакто са дошли на власт нямат нито едно вярно управленско решение.Сбърках,имат едно праволно-назначаването на Любо за треньор.[/quote]
Аз не мисля така. Кой да дойде президент сега? Абрамович ли, кой да стане? Титаните се мъчат така да се оправят в тоя батак бг футбол, но им е трудно. В началото заложиха на Любо- нов човек, с нови идеи, изобщо друга бира е Любчо. Но той се провали! Не можа да намери общ език с играчите, с кои ли не се изпокара. Няма как да стане, ако футболистите и треньорът не са единни. За това Любо заслужено си замина. След това заложиха на Андоне, специалист смного добра визитка, чужденец. Провали се, но кой е знаел, че ще стане така. За мен румънецът беше по-добър вариант от Йешич. За мен този сърбин е евтин популист, прави се на много надъхан, но просто не става. да си ходи в Партизан. След това нямаше друго логично решение освен Зафиров, дадоха му шанс до края на сезона, но той не го оправда и добре че беше Пената да му помогне да се стабилизира отборът. И ето сега пак опитват нещо ново- Панел Дочен, сега просто трябва да му се даде шанс на Дочев и да имат воля да го оставят да работи, дори и отборът да не върви в началото. Това е Титан не са толкова черни колкото ги изкарвате. Пак питам- кажете кой искате вие да стане президент на ЦСКА??? Искам да чуя конкретни предложения[/quote]
Дай пример за нещо хубаво което са направили.Едно от най-грешните неща е връщането на помощника на ликвидатора-костадиноффф.След това назначиха един човек за треньор на който не му се чува думата.Лицето костадиноффф командва парада в клуба.Когато дойде и се запозна с качествата на играчите Дочев каза,че ще вземе 2 най много 3 нови попълнения.Но се намеси "бизнесмена" костадиноффф и дойдоха тройно повече футболисти отколкото искаше треньорът.Павката понеже е мишка и си трае да не го изгонят.Трябва титан да се хванат и да работят сериозно а не само да пиянстват.
Нищо общо нямате с Апостола