Роди се новият Гонзо-Дембеле!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Роди се новият Гонзо-Дембеле!
Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин 

GURKO 74 написа:Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин
На 65 години съм,не набор .Просто написах това ,което ми направи впечатление от мача.Ако не ви харесва,не влизайте и не четете.Има си говежди форум и си величайте колкото искате там сумиста,наречен Дембеле
"Защитникът на ЦСКА Павел Виданов коментира, че „червените” са си виновни за загубата с 0:1 от Левски на старта на първенството в А група.
„Ние сме си виновни за загубата. Допуснахме прекалено лек гол, не успяхме да го върнем и логично загубихме”, сподели Виданов. "
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=149509
Абе този не беше ли от тия с червените фланелки...
Павкааа не така,че ще те обявят за предател бе човек.
А сега сериозно, евала на момчето, явно има трезво мислещи чорбари.
„Ние сме си виновни за загубата. Допуснахме прекалено лек гол, не успяхме да го върнем и логично загубихме”, сподели Виданов. "
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=149509
Абе този не беше ли от тия с червените фланелки...

Павкааа не така,че ще те обявят за предател бе човек.

А сега сериозно, евала на момчето, явно има трезво мислещи чорбари.
Последна промяна от ivanpg на 02 авг 2010 14:01, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?
levskimo написа:А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?
Елементарно - никой от т.нар. журналисти не знае италиански и съответно не могат да го питат нищо

levskimo написа:А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?
Явно още не се е научил да лъже, и перничани са му забранили да говори...

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
- vratar4eto
- Контакти:
Гола за Левски срещу Калмар беше отменен за игра с ръка, която не съществуваше, а не за блъскане. А, който казва че има фаул при гола да си дръпне произволен мач от Англия или Италия и да преброи неотсъдените нарушения
Според мен бройката ще е впечатляваща. Ей само приказвате колко сте големи европейци цесекарите, ама всичко си ви е балканско докрай. Отбора няма стадион- общината е виновна, падате на представянето - тревата не била на нужното ниво(!!!), падате от Левски - съдията виновен. Целия свят е срещу цеца. Спрете се - банални сте.

joro65 написа:GURKO 74 написа:Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин
На 65 години съм,не набор .Просто написах това ,което ми направи впечатление от мача.Ако не ви харесва,не влизайте и не четете.Има си говежди форум и си величайте колкото искате там сумиста,наречен Дембеле
Жалко за годините ти държиш се като пубертетче.
joro65 написа:GURKO 74 написа:Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин
Първо темата я намирам във Форума на Гонг, а не в "свинския" отговарям ти по подходящ начин

[quote="vratar4eto"]Гола за Левски срещу Калмар беше отменен за игра с ръка, която не съществуваше, а не за блъскане. А, който казва че има фаул при гола да си дръпне произволен мач от Англия или Италия и да преброи неотсъдените нарушения
Според мен бройката ще е впечатляваща. Ей само приказвате колко сте големи европейци цесекарите, ама всичко си ви е балканско докрай. Отбора няма стадион- общината е виновна, падате на представянето - тревата не била на нужното ниво(!!!), падате от Левски - съдията виновен. Целия свят е срещу цеца. Спрете се - банални сте.
Е и?Щом е гол с ръка и е за Уевски,трябва да се признае ли?И да се позволява на Уевски да бута с ръце??Голяма европейщина,няма що.Но писах и преди,дано след три дни сте пак толкова активни във форума,тогава да не плачете ,че еди кой си съдия свири 100 фала на дембеле или пък дал дузпа за лековато побутване на Милиев в гръб.Там няма перука,мерука......ще си отпаднете като едно нищо от евро гранда Калмар!

Е и?Щом е гол с ръка и е за Уевски,трябва да се признае ли?И да се позволява на Уевски да бута с ръце??Голяма европейщина,няма що.Но писах и преди,дано след три дни сте пак толкова активни във форума,тогава да не плачете ,че еди кой си съдия свири 100 фала на дембеле или пък дал дузпа за лековато побутване на Милиев в гръб.Там няма перука,мерука......ще си отпаднете като едно нищо от евро гранда Калмар!