Роди се новият Гонзо-Дембеле!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

GURKO 74
Контакти:

Re: Роди се новият Гонзо-Дембеле!

Мнениеот GURKO 74 » 02 авг 2010 13:48

Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин ;)

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 02 авг 2010 13:51

GURKO 74 написа:Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин ;)

На 65 години съм,не набор .Просто написах това ,което ми направи впечатление от мача.Ако не ви харесва,не влизайте и не четете.Има си говежди форум и си величайте колкото искате там сумиста,наречен Дембеле
Изображение

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 02 авг 2010 14:00

"Защитникът на ЦСКА Павел Виданов коментира, че „червените” са си виновни за загубата с 0:1 от Левски на старта на първенството в А група.

„Ние сме си виновни за загубата. Допуснахме прекалено лек гол, не успяхме да го върнем и логично загубихме”, сподели Виданов. "

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=149509

Абе този не беше ли от тия с червените фланелки... :roll:
Павкааа не така,че ще те обявят за предател бе човек. :lol:
А сега сериозно, евала на момчето, явно има трезво мислещи чорбари.
Последна промяна от ivanpg на 02 авг 2010 14:01, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 02 авг 2010 14:00

А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 02 авг 2010 14:02

levskimo написа:А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?

Елементарно - никой от т.нар. журналисти не знае италиански и съответно не могат да го питат нищо :)

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 02 авг 2010 14:04

levskimo написа:А ЗАЩО НЯМА ИНТЕРВЮ НА АКУАРО ПОДЯВОЛИТЕ?

Явно още не се е научил да лъже, и перничани са му забранили да говори... :roll:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 02 авг 2010 14:12

Гола за Левски срещу Калмар беше отменен за игра с ръка, която не съществуваше, а не за блъскане. А, който казва че има фаул при гола да си дръпне произволен мач от Англия или Италия и да преброи неотсъдените нарушения :mrgreen: Според мен бройката ще е впечатляваща. Ей само приказвате колко сте големи европейци цесекарите, ама всичко си ви е балканско докрай. Отбора няма стадион- общината е виновна, падате на представянето - тревата не била на нужното ниво(!!!), падате от Левски - съдията виновен. Целия свят е срещу цеца. Спрете се - банални сте.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 02 авг 2010 14:13

joro65 написа:
GURKO 74 написа:Жорко, ако си 65 набор не ти ходи на годините да ревеш като дете пред майка си минаващи покрай детски магазин ;)

На 65 години съм,не набор .Просто написах това ,което ми направи впечатление от мача.Ако не ви харесва,не влизайте и не четете.Има си говежди форум и си величайте колкото искате там сумиста,наречен Дембеле

Жалко за годините ти държиш се като пубертетче.

GURKO 74
Контакти:

Мнениеот GURKO 74 » 02 авг 2010 14:14

joro65 написа:

Първо темата я намирам във Форума на Гонг, а не в "свинския" отговарям ти по подходящ начин ;) Второ, не можеш да ми казваш какво да чета и т.н. Трето, погледни и виж, че жалката защита на ЦСКА не става, ама наистина не става. Недупостимо е за един професионален футбалер и то защитник да чисти по толкова нескопосан начин към собствената си врата. И хайде лека от мен, не се коси, че ако наистина си на 65 да не вземеш да се гътнеш и да не можеш да гледаш другия мач на любимия си отбор,да разбереш наистина колко е жалък!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 02 авг 2010 14:21

[quote="vratar4eto"]Гола за Левски срещу Калмар беше отменен за игра с ръка, която не съществуваше, а не за блъскане. А, който казва че има фаул при гола да си дръпне произволен мач от Англия или Италия и да преброи неотсъдените нарушения :mrgreen: Според мен бройката ще е впечатляваща. Ей само приказвате колко сте големи европейци цесекарите, ама всичко си ви е балканско докрай. Отбора няма стадион- общината е виновна, падате на представянето - тревата не била на нужното ниво(!!!), падате от Левски - съдията виновен. Целия свят е срещу цеца. Спрете се - банални сте.

Е и?Щом е гол с ръка и е за Уевски,трябва да се признае ли?И да се позволява на Уевски да бута с ръце??Голяма европейщина,няма що.Но писах и преди,дано след три дни сте пак толкова активни във форума,тогава да не плачете ,че еди кой си съдия свири 100 фала на дембеле или пък дал дузпа за лековато побутване на Милиев в гръб.Там няма перука,мерука......ще си отпаднете като едно нищо от евро гранда Калмар!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”