Относно бойкота!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Относно бойкота!
Какви ултиматуми,бе???Да ви карам да правите нещо-НЕ!!!Просто го поствам,ако някой се интересува и иска да знае какво с се прави-да разбере-какво ми се нахвърляте като на умряло животно!!Личнo аз също най-верояно ще ходя!!!Айде по-леко с коментарите!!!Като не ви харесва-защо пишете!!!

Аз лично утре съм на стадиона и 25 лева да направят билета ще отида защото ЦСКА не струва 10,15,100 лева... Първо трябва да си свършим работата като фенове и после да искаме нещо.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
lisynger написа:Аз лично утре съм на стадиона и 25 лева да направят билета ще отида защото ЦСКА не струва 10,15,100 лева... Първо трябва да си свършим работата като фенове и после да искаме нещо.
Това важи за ВСЕКИ един отбор, независимо дали сме "червени" или "сини" - ОТБОРЪТ Е СИЛЕН, КОГАТО Е ЕДИНЕН ! Поздравявам теб и всички, които ще отидат на стадиона.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Тва вашето се вика gloryhuntering... Ако няма трофей една година, веднага се почват бойкотите, "тва не е моя отбор", смяна на треньора, президента, всички вън. Гнус ме е от тоя манталитет и искрено се радвам, че не съм фен и не се асоциирам с "фенове" като вас. Вие сте СРАМ за отбора си!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- teksas_CSKA
- Контакти:
Blue_AvalanchE написа:Е нали и с Литекс щяхте да мълчите и да сте малко на стадиона, а какво стана - бихте ги и си осигурхте мястото в Европа. Мъдете мъже, в тежък момент на отбора му е нужна само публика. Знам за проблемите ви с ТИТАТ-ите, но точно на старта на сезона за вас трябва голяма подкрепа.
Браво!Ето с такива коментари между съперници,ще върви футбола ни напред.А не,от някви пубери които псуват наляво и надясно само да се покажат!Колега пожелавам ви успех в мача с калмарите.

БОЙКОТ ЛИ, ПО-ДОБРЕ БЕЗ ВАС!
Вчера пуснах една тема "БЕЗ ВЯРА НЯМА ПОБЕДА". Направих защото в последно време се наслушах чрез медийните глашатаи на Батков, за протестите и бойкотите на едни "фенове"
Бих искал да задам няколко въпроса на същите тези фенове:
Вие ли бяхте в Мездра, ОНЕЗИ КОИТО НАХЛУХА НА ТЕРЕНА?
Вие ли бяхте в Ловеч миналата година, ОНЕЗИ КОИТО ТРОШИХА СТАДИОНА И ПАК НАХЛУХА НА ТЕРЕНА?
Вие ли бяхте в Арена Самоков когато се игра мача от ШЛ по волейбол, И ЗАРАДИ ВАС ПРЕКЪСНАХА СРЕЩАТА?
Вие ли наричате себе си фенове?
Съжалявам но нормите на поведение в едно нормално общество определят гореописаните като вандали и престъпници. Ако сте били на споменатите места, то по-добре и без вас на стадиона. И по-добре не се връщайте.
Вие ли бяхте в Мездра, ОНЕЗИ КОИТО НАХЛУХА НА ТЕРЕНА?
Вие ли бяхте в Ловеч миналата година, ОНЕЗИ КОИТО ТРОШИХА СТАДИОНА И ПАК НАХЛУХА НА ТЕРЕНА?
Вие ли бяхте в Арена Самоков когато се игра мача от ШЛ по волейбол, И ЗАРАДИ ВАС ПРЕКЪСНАХА СРЕЩАТА?
Съжалявам но нормите на поведение в едно нормално общество определят гореописаните като вандали и престъпници. Ако сте били на споменатите места, то по-добре и без вас на стадиона. И по-добре не се връщайте.
Последна промяна от Red Hot на 26 юли 2010 21:53, променено общо 1 път.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
-
- Контакти:
Момчета излагате се!
Подкрепете отбора си в трудния момент, той има нужда от вас!
главите горе нищо толкова не е станало от една загуба в контролен мач, утре ще пръснете туристите от Ирландия и напрежението в ЦСКА ще спадне.
И пак ви казвам горе главите!!
Подкрепете отбора си в трудния момент, той има нужда от вас!
главите горе нищо толкова не е станало от една загуба в контролен мач, утре ще пръснете туристите от Ирландия и напрежението в ЦСКА ще спадне.
И пак ви казвам горе главите!!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- bigbonusprize
- Контакти:
Бойкот до край! Само бойкота ще во оправи 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Тук ти прехвърлиха темата-да не се чудишRed Hot написа:Вчера пуснах една тема "БЕЗ ВЯРА НЯМА ПОБЕДА". Направих защото в последно време се наслушах чрез медийните глашатаи на Батков, за протестите и бойкотите на едни "фенове"
Вие ли бяхте в Мездра?
Вие ли бяхте в Ловеч миналата година?
Вие ли бяхте в Арена Самоков когато се игра мача от ШЛ по волейбол?
Съжалявам но нормите на поведение в едно нормално общество определят гореописаните като вандали и престъпници. Ако сте били на споменатите места, то по-добре и без вас на стадиона и по-добре не се връщайте.

- ultra_blue
- Контакти:
CSKA_90 тебе те помня от едно време и ми остави много добро впечатление... Надявам се да не бойкотирш отбраси и да бъдеш на стадиона ! Вие ще дадете 10 , аз ще дам 15 и ще подкрепям отбора си , надявам се и вие така. Нека покажем кое е дербито на Бълагария ! Всичко друго е временно
!

Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???