Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:06

Old_death написа:Стига сте плещили глупости!Скоро вдигнаха цените на парното и тока!През зимата ще се плаща с по 50-80 лева повече на домакинство.Защо тогава не ревахте?Без топло през зимата не можеш,а без билет за мача няма да умреш!С лека ръка давате това увеличение на енергоносителите на мародерите,иначе за някакви 10 лева сте се разревали!Жалки сте форумни плъхчета!

Аз какво казах бе-не става въпроса само за билетите-а за всичко!!Просто сме си такива!!Мачкат ни , а ние се правим на велики!!!Никога не може да се обединим!!!!
Изображение

kiko75
Контакти:

Re: Бойкот!!

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2010 20:08

Слушай бе, студент съм и да не съм социално слаб,но се издържам благодарение на заплата на майка ми която е 450 лв!!!Айде да ви видя сега какво ще ми говорите,т????Да,седял съм гладен по цял ден за да мога да ида на мач в Ловече примерно!!!Така,че неми се правете на много умни!![/quote]
няма да ходиш ве каде пише че трябва ти точно да си там като искаш забавления ще работиш и ще си ги плащаш[/quote]

А кой си ти да ми казваш, къде да ходя,ааа???Каво ви интересува вас бойкота на Г-нали не ходите там!!!![/quote]аз ходя там а ти питаше кево щер ти отговорим ето казахти и за тво свединие аз давам 50 лв за пътни преди мача така че баста катио ти скъпо купи си карта струва 90 лв и ти излиза 4 лв на мач
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 04 юли 2010 20:08

Ако нямаш пари не ходи на мач, но не давай акъл на другите!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот!!

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:11

kiko75 написа:
аз ходя там а ти питаше кево щер ти отговорим ето казахти и за тво свединие аз давам 50 лв за пътни преди мача така че баста катио ти скъпо купи си карта струва 90 лв и ти излиза 4 лв на мач

Вземи се научи да пишеш правилно и тогава ми давай съвети къде да ходя!!!
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 04 юли 2010 20:12

Вие по принцип сте около 100 човека на мач на Цска, а сега ще сте около 15-20 ... :lol: :lol: С журналистите може и да хванете 100. :lol:

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:13

cska_90

Да подкрепяш ЦСКА на стадиона не е даденост, а превилегия !

ЦСКА с нищо не са ти виновни, че неможеш да си го позволиш, защото си мързелив !

Всяка жаба да си знае гьола !

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 04 юли 2010 20:15

cska_90

Абе защо никой не ревна миналата година за концерта на Мадона ?
100 лева за билет :lol: :lol: :lol: :lol:
Защо никой не направи подобни декларации да се бойкотира турнето и в целия свят ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 юли 2010 20:15

Чакайте малко, cska_90 само пейстна една декларация, а пък вие се нахвърлихте срещу него, все едно той е автора й. В крайна сметка и двете тези имат логика, безмсмислена е тази война, която се разрази тук. :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:16

terrel написа:cska_90

Да подкрепяш ЦСКА на стадиона не е даденост, а превилегия !

ЦСКА с нищо не са ти виновни, че неможеш да си го позволиш, защото си мързелив !

Всяка жаба да си знае гьола !

Ек малоумник, познаваш ли ме, че да ме определяш какъв съм,бе?????Или говориш наизуст,колкото да не заспиш!!Как въобще стигна до този факт,че съм мързелив??? :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:18

Гуу написа:Чакайте малко, cska_90 само пейстна една декларация, а пък вие се нахвърлихте срещу него, все едно той е автора й. В крайна сметка и двете тези имат логика, безмсмислена е тази война, която се разрази тук. :roll:

Защото са мишки приятелю!!!Защото на всеки така му е удобно!!!Защото всеки си гледа неговия кеф!!!КОгато трябва да се обединим всеки се крие!!!Затова ни е такова положението!!!Това е дълга тема-не ми се говори повече-поне се надвявам да ме разбереш-какво имам предвиД!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”