cska_90 написа:Aйде стига с тези глупости и сравнения!!!Да в Европа-ама колко са заплатите в Европа,на какви стадиони игратя там!!Няма място за сравнение!!А ако си мислеш,че тези пари ще влязат в клуба, толкова по-жалко за тебе!!!Само като ни видя умрялата селекция този сезон и ми става ясно!!!Тия "Боклукчийчета" не са нищо повече от поредните интерсчии хрумнало им че ще правят пари на наш гръб!!Аз ще продължа да ходя и ще ги давам тези пари, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТТЕБЕ НЕ ПРОПУСКМА МАЧ, дори и гостувания!!И само не ми говори как "ултрасите" са изгонили хората,че ставаш смешен-който си търси оправдание си намира, нали знаеш!!Само че тези ултраси ходят всеки мач дори и на майната си, а вие си седите у вас и философствате!!И не ми разправяй как не разбират от футбол и не ходят там заарди самия мач!!!От вас пък има голяма полза-само седите и чоплите семки!!!Ама всъщност какво се обяснявам за пореден път на хора които си знат тяхното-със ЗДРАВЕ!!
За каква Европа става дума ... Аз ти говоря за съседна Румъния , където заплатите са същите , като при нас. Естествено , че тия пари ще влязат в клуба , това е повече от сигурно. Тия "боклукчийчета" спасиха ЦСКА ... Ако не бяха те сега нямаше да има ЦСКА , това вдяваш ли го ? Те изправят лека , полека отбора на крака и няма да съм аз този , който ще им пречи с лигавенето си да го направят. Хората искат да построят нов стадион за 200 милиона лева ... Строят терени , фитнес зала и нови бунгала на базата в Панчарево. За какви пари на наш гръб става въпрос по - точно ... Те само вадят досега , но това не може да продължи вечно. ЦСКА трябва да започне да се самоиздържа ... Вярно е , че не ходя на мачовете в провинцията , но това не е защото не искам , а защото нямам възможност да го правя ... Не ми стига времето , не парите ... А с безплатните билети какво помагат тези ултраси ? Като на мача в Мездра , където загубихме на практика титлата ... Това ли е помоща им ? Преди това в Ловеч и на още ред други места , лишават ни от домакинства , отнемат ни точки ... С какво по точно помагат ? Кажи , с какво ? Аз ще ти кажа , ако ти не знаеш ... С нищо ... Тази година подариха титлата на Литекс ... По назад няма да се връщам във времето ... Точно тези ултраси изгониха хората с хулиганското си поведение , както по време на мачовете , така и след края им ... И това не е оправдание , а реалност. Никой нормален и уважаващ себе си човек няма да рискува здравето на роднините си , а и своето собствено , за да отиде на мач при такива условия ... Аз съм един от малкото ненормални явно , които все още го правят ... И още нещо , това дори не са ултраси ... това са криминални престъпници и е време закона да се приложи с цялата си тежест върху тях. Тези , които скриват лицето си с червеното шалче , за да чупят безнаказано не са фенове на ЦСКА , те са престъпници и мястото им не е на стадиона , а в затвора ... На никой не му дреме дали ще има хореографии ... Аз съм отишъл да гледам мач , а не читалищни репетиции от едно време ... Да не говорим , че и това художествено творчество го плащат от клуба ... а тези , които го правят влизат без билет на мача. Комунизма свърши ... Вече живеем в капитализъм и на клуба ЦСКА са му нужни пари , за да съществува ... А тези , които нямат пари просто не ходят на мач , така е и във всички други сфери на живота ... Защо не протестирате , когато сервитьора ви донесе 100 лева сметка в кръчмата ? Или там може ... Тези пари няма да отидат за ЦСКА ...