Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Ръководството на фенклубът на ЦСКА помага или пречи на клуба

Мнениеот viroglav » 01 юли 2010 18:49

cska_90 написа:Aйде стига с тези глупости и сравнения!!!Да в Европа-ама колко са заплатите в Европа,на какви стадиони игратя там!!Няма място за сравнение!!А ако си мислеш,че тези пари ще влязат в клуба, толкова по-жалко за тебе!!!Само като ни видя умрялата селекция този сезон и ми става ясно!!!Тия "Боклукчийчета" не са нищо повече от поредните интерсчии хрумнало им че ще правят пари на наш гръб!!Аз ще продължа да ходя и ще ги давам тези пари, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТТЕБЕ НЕ ПРОПУСКМА МАЧ, дори и гостувания!!И само не ми говори как "ултрасите" са изгонили хората,че ставаш смешен-който си търси оправдание си намира, нали знаеш!!Само че тези ултраси ходят всеки мач дори и на майната си, а вие си седите у вас и философствате!!И не ми разправяй как не разбират от футбол и не ходят там заарди самия мач!!!От вас пък има голяма полза-само седите и чоплите семки!!!Ама всъщност какво се обяснявам за пореден път на хора които си знат тяхното-със ЗДРАВЕ!! ;)

За каква Европа става дума ... Аз ти говоря за съседна Румъния , където заплатите са същите , като при нас. Естествено , че тия пари ще влязат в клуба , това е повече от сигурно. Тия "боклукчийчета" спасиха ЦСКА ... Ако не бяха те сега нямаше да има ЦСКА , това вдяваш ли го ? Те изправят лека , полека отбора на крака и няма да съм аз този , който ще им пречи с лигавенето си да го направят. Хората искат да построят нов стадион за 200 милиона лева ... Строят терени , фитнес зала и нови бунгала на базата в Панчарево. За какви пари на наш гръб става въпрос по - точно ... Те само вадят досега , но това не може да продължи вечно. ЦСКА трябва да започне да се самоиздържа ... Вярно е , че не ходя на мачовете в провинцията , но това не е защото не искам , а защото нямам възможност да го правя ... Не ми стига времето , не парите ... А с безплатните билети какво помагат тези ултраси ? Като на мача в Мездра , където загубихме на практика титлата ... Това ли е помоща им ? Преди това в Ловеч и на още ред други места , лишават ни от домакинства , отнемат ни точки ... С какво по точно помагат ? Кажи , с какво ? Аз ще ти кажа , ако ти не знаеш ... С нищо ... Тази година подариха титлата на Литекс ... По назад няма да се връщам във времето ... Точно тези ултраси изгониха хората с хулиганското си поведение , както по време на мачовете , така и след края им ... И това не е оправдание , а реалност. Никой нормален и уважаващ себе си човек няма да рискува здравето на роднините си , а и своето собствено , за да отиде на мач при такива условия ... Аз съм един от малкото ненормални явно , които все още го правят ... И още нещо , това дори не са ултраси ... това са криминални престъпници и е време закона да се приложи с цялата си тежест върху тях. Тези , които скриват лицето си с червеното шалче , за да чупят безнаказано не са фенове на ЦСКА , те са престъпници и мястото им не е на стадиона , а в затвора ... На никой не му дреме дали ще има хореографии ... Аз съм отишъл да гледам мач , а не читалищни репетиции от едно време ... Да не говорим , че и това художествено творчество го плащат от клуба ... а тези , които го правят влизат без билет на мача. Комунизма свърши ... Вече живеем в капитализъм и на клуба ЦСКА са му нужни пари , за да съществува ... А тези , които нямат пари просто не ходят на мач , така е и във всички други сфери на живота ... Защо не протестирате , когато сервитьора ви донесе 100 лева сметка в кръчмата ? Или там може ... Тези пари няма да отидат за ЦСКА ...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2010 21:54

Viroglav,наистина така стоят нещата,но пропускаш един тънък момент-въпросните 30-ина(които за съжаление не са 30,а доста повече),имат сметка от сегашното положение и трудно ще се навият да се промени статуквото!Естествено това важи и за техните аналози в синьо!На тези хора им трябва анонимността на тълпата,несигурността,тяхното мнение да е единственото-друго не може да има!За хореографиите-абсолютна глупост,едно време като ученици ни караха на В сектор да правим картинки разни-Партията,Ленин и тем подобни,скъсваха ни от репетиции-и сега пак същото?Но да знаеш-няма лесно тия да сдадат статуквото!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юли 2010 22:43

Синьо сърце , 90% от тези лумпени са непълнолетни и без приходи ... За това е и тоя вой от НФК , който ги ръководи и ги манипулира , а сметката я плаща клуба ... Тези индивиди нямат пари , те са ученици и безработни. За тях и левче е много за билет ... ЦСКА , а респективно и ПФК Левски нямат нужда от този фенски рекет , защото това си е точно рекет. С тези 10 лева за билет се надявам тези лумпени да бъдат отстранени от стадиона и мачовете да протичат нормално ... Да не говорим , че и Дучето от двайсет години е на хранилка в ЦСКА най - вероятно. Не бил социално слаб ... А от къде са ти приходите тогава. От умрялото кафене в Младост , което навремето му подари лично Васил Божков не са ... Отговора е много прост , като рекетира ЦСКА по начина , по който го направи в Самоков на мача с Интер Баку или пък на този в Мездра ... С бомбички , нахлувания и прочие забранени аксесоари , които предполагат глоби и лишаване от домакинства в официалните мачове. Или ще правят това , което той иска или клуба ще страда от тези хулигански прояви ... Е , това не са фенове на ЦСКА ... Те използват ЦСКА за собствени цели ... На това трябва да бъде сложено край. Ако не стане с 10 лева за билет , то с 20 лева неминуемо ще стане ... А от двумилионна София все ще се намерят 15 - 20 000 нормални и платежоспособни фена , които да си купуват билети. За ученици и пенсионери има абонаментни карти ... Те от тази година обаче ще са поименни и със снимка ... така ще се знае поименно кой присъства на мача , кой чупи и кой нахлува на терена. Както е в цивилизованата част на Европа ... Като палиш седалка или мяташ бомба не е нужно полицаите да нахлуват в сектора и да те извеждат ... Ще се знае точно и поименно кой ги върши тези золуми и след мача могат даже да го изчакат у тях ... Не е нужно да го гонят ... Такива бяха и билетите ни за гостуването на Рома ... С данните на притежателя ... С чужд билет не можеш да влезеш на стадиона. Така ще стане и тук ... Ако не точно от тази година , то от следващата със сигурност ще стане , поне според мен и ще има прозрачност. Като чупиш ще си плащаш , това е истината.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2010 23:01

viroglav написа:Синьо сърце , 90% от тези лумпени са непълнолетни и без приходи ... За това е и тоя вой от НФК , който ги ръководи и ги манипулира , а сметката я плаща клуба ... Тези индивиди нямат пари , те са ученици и безработни. За тях и левче е много за билет ... ЦСКА , а респективно и ПФК Левски нямат нужда от този фенски рекет , защото това си е точно рекет. С тези 10 лева за билет се надявам тези лумпени да бъдат отстранени от стадиона и мачовете да протичат нормално ... Да не говорим , че и Дучето от двайсет години е на хранилка в ЦСКА най - вероятно. Не бил социално слаб ... А от къде са ти приходите тогава. От умрялото кафене в Младост , което навремето му подари лично Васил Божков не са ... Отговора е много прост , като рекетира ЦСКА по начина , по който го направи в Самоков на мача с Интер Баку или пък на този в Мездра ... С бомбички , нахлувания и прочие забранени аксесоари , които предполагат глоби и лишаване от домакинства в официалните мачове. Или ще правят това , което той иска или клуба ще страда от тези хулигански прояви ... Е , това не са фенове на ЦСКА ... Те използват ЦСКА за собствени цели ... На това трябва да бъде сложено край. Ако не стане с 10 лева за билет , то с 20 лева неминуемо ще стане ... А от двумилионна София все ще се намерят 15 - 20 000 нормални и платежоспособни фена , които да си купуват билети. За ученици и пенсионери има абонаментни карти ... Те от тази година обаче ще са поименни и със снимка ... така ще се знае поименно кой присъства на мача , кой чупи и кой нахлува на терена. Както е в цивилизованата част на Европа ... Като палиш седалка или мяташ бомба не е нужно полицаите да нахлуват в сектора и да те извеждат ... Ще се знае точно и поименно кой ги върши тези золуми и след мача могат даже да го изчакат у тях ... Не е нужно да го гонят ... Такива бяха и билетите ни за гостуването на Рома ... С данните на притежателя ... С чужд билет не можеш да влезеш на стадиона. Така ще стане и тук ... Ако не точно от тази година , то от следващата със сигурност ще стане , поне според мен и ще има прозрачност. Като чупиш ще си плащаш , това е истината.

Абсолютно си прав,но както виждаш не срещаш особено разбиране...Ако с теб спорехме за някоя синьо-червена тъпотия,щяха да се изсипят сума ти хора с доводи,псувни или с откровени глупости.Обаче тук става дума за друго и няма интрига-песимист съм,че това,за което говориш,ще стане скоро...Но това е единственият път и рано или късно ще се случи,колкото и на някои да не им харесва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 01 юли 2010 23:19

Тези , на които не им харесва няма да са все на 15 , 16 години ... Все някога и те ще пораснат и отговорностите на живота и тях ще ги погълнат. Ще започнат и те да мислят като нас ... Важното е да не позволяваме да се раждат наследниците им по вандалщина в агитката ... Кръговратът на живота. Въпросът е обаче идващите поколения да са с по - качествено образование и мисленето им да не е чалгаджийско и мутренско , както беше през последните двайсет години , за които сега плащаме цената ...

пелинат

Мнениеот пелинат » 02 юли 2010 13:25

Когато почнах тази тема исках да запаля една червена лампа за опасността ,която е надвиснала над ФК ЦСКА и то от така наречените ултраси.Явно съм бил прав,защото днешната декларация на някакви си фракции за бойкот потвърждават моите думи за сценарий,който цели рекетирането на Титан.Дучето и компания здраво работят за Батков и Левски.Защо се крие председателя на фенклуба и кара разни пубертети да тровят климата в отбора.Като няма да ходите на мача с Левски не ходете,защо занимавате всички със глупостите си.Дучето ще ви сложи видеостена в кафенето си и ще му правите оборот.Щом стана скандал,че трябва да се плати 90лв. за 15мача,струва ли си въобще да говорим.Пускайте sms-и по 2,40 в сайта на Дучето за да имате право да си кажете мнението.Нали знаете ,че на Дучето не му пука за учениците,а проблема е че му спряха бизнеса с билети и охрана на мачове.А може да отидите да гледате мача и в сектор Б и без това работите за тях.От Левски ще ви дадат безплатни билети.Става ми смешно като чета някои коментари,които искат да докажат колко велик бил Дучето,какъв организатор бил,какви хореографии правел и други приказки за наивници.Да сте видели феновете на Манчестер Юнайтед или Барселона да правят хореографии или те нямат фенове.В България футбол няма,ние хореографии правим.Трябва да се спре с тези платени фенклубове.Който иска да си прави фен клуб ,да събере свои приятели и съмишленици и си направят,но да си посрещат разходите със собствени средства,а не да чакат собствениците на клуба да им плащат.Ако В.Божков,Ал.Томов и Титан изкарат на светло,колко пари са дали на Дучето ще стане доста интересно.Ако трябва и да се търси отчет как са изхарчени ще стане направо страшно.

Върни се в “ЦСКА”