Драги приятели, може да не ви е приятно, но до вчера, българските представители бяха само ЛЕВСКИ и Литекс. Независимо, че именно на вас ви беше любимо прилагателното най-успелия, убиеца на еврошампиони и т.н. Тук няма ред, но аналогията с членството в ЕС е доста добра. Сега България е равноправен член, но въпреки това сме от последно поканените.
Макар че аз лично бих предпочел да нямаме нито един представител във въпросното обединение, но за сметка на това всяка година неизменно да имаме по 1-2 участника в ШЛ.
Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- blue magic
- Контакти:
Re: Приеха ЦСКА в Европейската клубна асоциация
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
blue magic написа:Драги приятели, може да не ви е приятно, но до вчера, българските представители бяха само ЛЕВСКИ и Литекс. Независимо, че именно на вас ви беше любимо прилагателното най-успелия, убиеца на еврошампиони и т.н. Тук няма ред, но аналогията с членството в ЕС е доста добра. Сега България е равноправен член, но въпреки това сме от последно поканените.
Макар че аз лично бих предпочел да нямаме нито един представител във въпросното обединение, но за сметка на това всяка година неизменно да имаме по 1-2 участника в ШЛ.
Ами живейте си във вчера бе приятелю. Защо сте дошли днес? И, не ни е било, а е. Също така не е прилагателно, а нарицателно, което е породено от победите, а не измислено за благозвучие.
И пак ще кажа, че с подобни противопоставяния и половин отбор няма да имаме в ШЛ. Нека да си ги мерим на терена, а не в някакви си асоциации!
urkoto написа:PFC Litex написа:Уважавай за да бъдеш уважаван
В наше село пък го знаем бий за да те уважават

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
msm написа:[
Ами живейте си във вчера бе приятелю. Защо сте дошли днес? И, не ни е било, а е. Също така не е прилагателно, а нарицателно, което е породено от победите, а не измислено за благозвучие.
И пак ще кажа, че с подобни противопоставяния и половин отбор няма да имаме в ШЛ. Нека да си ги мерим на терена, а не в някакви си асоциации!
Ние имахме цял отбор в ШЛ.Вие си мечтаете за половин ,бяла мечко

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
msm написа:blue magic написа:Драги приятели, може да не ви е приятно, но до вчера, българските представители бяха само ЛЕВСКИ и Литекс. Независимо, че именно на вас ви беше любимо прилагателното най-успелия, убиеца на еврошампиони и т.н. Тук няма ред, но аналогията с членството в ЕС е доста добра. Сега България е равноправен член, но въпреки това сме от последно поканените.
msm написа:blue magic написа:Драги приятели, може да не ви е приятно, но до вчера, българските представители бяха само ЛЕВСКИ и Литекс. Независимо, че именно на вас ви беше любимо прилагателното най-успелия, убиеца на еврошампиони и т.н. Тук няма ред, но аналогията с членството в ЕС е доста добра. Сега България е равноправен член, но въпреки това сме от последно поканените.
Принципно си прав - хубаво е да си ги мерим на терена. Ама доста от колегите са прави, че темата е поднесена по некоректен начин, що се касае до другите два отбора.
С две думи, един прост старец, примерно, ако го прочете това, ще тръгне да спори че едва ли не Цска е единственият представител в Европейската клубна асоциация - все пак да ви е честито, но ако имаше поне капка родолюбие и национално самосъзнание, а не въпросните комплекси които спомена 100 пъти, можеше поне да се намекне за Левски и Литекс

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Parmalat написа:Това трябваше да се случи преди доста време тъй като ЦСКА е най-успелият български клуб,но по-добре късно отколкото никога.
Е,без традиционната четка към ЦСКА няма как да минеш

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
TristaNNN написа:Принципно си прав - хубаво е да си ги мерим на терена. Ама доста от колегите са прави, че темата е поднесена по некоректен начин, що се касае до другите два отбора.
С две думи, един прост старец, примерно, ако го прочете това, ще тръгне да спори че едва ли не Цска е единственият представител в Европейската клубна асоциация - все пак да ви е честито, но ако имаше поне капка родолюбие и национално самосъзнание, а не въпросните комплекси които спомена 100 пъти, можеше поне да се намекне за Левски и Литекс
Е, по-тъпо сравнение с "простия старец" и то в спортен форум, не бях срещал. Явно, след като търсите под вола теле, май наистина се оприличавате на гореспоменатия. Дано сега след като вие ни го тарапихте също 100 пъти, вземе че ви олекне.
МЕЦИ написа:msm написа:[
Ние имахме цял отбор в ШЛ.Вие си мечтаете за половин ,бяла мечко
Кои сте вие, след като аз говоря за всички БГ отбори? Нещо не си в час тая вечер.
ебати тьпия спор с извинение...кой какво му се иска е отделна работа фактите са че Левски и Литекс не са били споменати - голям праз ! кой отбор бил по от другия....вместо да ми се впускате в тьпи и безмислени спорове,защо всеки не си направи равносметката за себе си...попитайте някой чужденец дали знае някои бьлгарски клубове... стигат само до Левски ! дреме ми Цска-то колко велики са били преди половин век с по 1-2 мача на сезон в Европейските турнири,не отричам,че са били срещу големи отбори,така е ! Разберете червени привьрженици за момента никой никаде не ви брьсне за нещо,това е самата действителност и за да не ви прозвучи всичко това мн фенско(синьо) искам да ви кажа че се надявам скоро да сте някакьв фактор не само в Бьлгария,а и в Европа...имам страшното желание някой сльнчев ден Левски и Цска да се срещнат в евротурнирите един срещу друг,да ви напомпим като нимфоманка преди смьрт и повече да не ви чувам гласчетата !
благодаря за отделеното време...чорбарчета !
благодаря за отделеното време...чорбарчета !